Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 aylar once birakmistim wow u mu token i mida idiot bi arkadasima vermistim kaybetmis kendisi simdi accountuma giremiyorum ne yapmam lazim bilen veya daha once basina gelen varsa yardimci olursa sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Blizzard'ı Skype üzerinden ara ve derdini anlat, en hızlı çözümü bu yolla elde edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Telefonla gorustukten sonra mail atıyorlar ve sende o maile gerekli birkaç bilgi girip birde resimli kimlik ekliyorsun 1-2 gune kaldırıyorlar tokenı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 okai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Şifre falan girmiyorsun aman diyip dikkat et. account adı girmen yeterli oluyor battle.net yanılmıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Ben telefonda konuştum, hiçbir şey istemediler, ertesi gün kalktı token. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Ya benim vanilladan beri girmediğim char var. Charda epic mount var ve riding skill 150 ama riding trainera gidince herşey açık 75 dahil ticket attım ben bunlara para vermem diye GM senin riding skill 300 görünüyo zaten demiş offlineken ben. eee ? dedim bende cevap bekliyorum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 hauha 2. ticketın üstüne iki ticket daha attım çünkü hepsinin cevabına işte repair et wowu yok wtf klasörü sil falan gibi şeyler diyo en son delirttiler god damn it i'll pay 45 gold nevermind yazdım bugün özür mailı yollamışlar skillerinizi reimburse ettik falan tipi şeyler demişler. atarlı konuşmazsan iş yapmıyolar valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar