smerten Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 var mıdır böyle bişey? nerde çalınmış ne zman?[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- God, it feels like it only rains on me
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 metallica değil gliba onu çalan orjinali kat kat güzel zaten[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya martılar
ReBeL Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 war ben dinlediydim ama metallica old kanitlayacak bi ses filan yoktu haturladigim kadariyla yani bende calarim sarkiyi yazarim altinada su bu diye ama bence gercekten calmislar bi yerde cunku cok war sagda solda o sarki tabi filan[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART
smerten Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 ya tyabiki orjinal versiyonu senfoni orkestrasındır bı tanede... ben de kazaadan ckemeye calsııyom dıal-up sux[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- God, it feels like it only rains on me
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Ehe, radyoda çaldım onu. Metallica ve Senfoni Orkestrası ile çalınıyor. Orjinalinin besteleri John Williams'a aittir. Aynı zamanda Metallica ve HÖDÖ Senfoni Orkestrası Conan'ın theme'ini de çalmıştır. Aynı zamanda South Park'ın filminde Kenny'nin cehenneme inmesi sırasında çalan parçada Metallica'nın...[signature][hline]Mortalite, volens et potens.
Norton_Antor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 o green day'in vardı hatırladığım kadarıyla.
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 metallica'nın bir kayıdı var sırf cover dolu ama satılmıyor yayınlanmıyor sadece tvlerde görebilioruz..ah bi bulabilsem..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!!
Öne çıkan mesajlar