Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Beşiktaş-Gençlerbirliği Cuma 20.00

Tenekeadam

Öne çıkan mesajlar

ooo galibiyet sorası yine beşiktaşlılar doldurmuş forumu. hoş geldiniz. nerelerdeydiniz yahu. en son demirören seçilmeden önce görmüştüm sizleri. bide antalya gs yi yendikten sora çıktınız bi ortaya. arada neler yaptınız anlatın yahu? bole galibiyetten galibiyete geliosunuz uzuosunuz bizi. özletmeyin kendinizi.
Sosyal ağlarda paylaş

Tabatanın,tellonun ve nobrenin, İbrahim Üzülmeze bakıp utanması lazım.
3 kişilik falan oynuyor adam valla helal olsun.

Bütün maçı aynı tempoda oynadı,takım 4-1 yeniyor son dakikalar,deparla bindirme yapıyor.

Büyüksün kaptan.

tusubasa gibisin yemin ediyorum.

Oynadığın oyun karşısında kelimeler kifayetsiz kalıyor.

Saygılar.

Sosyal ağlarda paylaş

Batuhan'ın yapmaması gereken çok şey vardı, şu an akıllandı mı akıllanmadı mı onu da bilmiyorum. Ama o yaştaki birini o kadar pofpoflayınca, karakteri de biraz müsaitse olabilecek şeyler bunlar. Olgunlaştıkça, olayı kavradıkça vazgeçer bir kısmından. Sonuçta yetenekli biri az çok, genç olması da kendisini geliştirmesi için oldukça vakit tanıyor. Ama ne zamandır oynamıyor, bu şekilde geliştirmesi zor. Takımda alternatifleri çok daha iyi olabilir de neden takımda tutuluyor ki hala? En azından forma giyebileceği orta seviye bir takıma kiralansın. Şu anki haliyle sadece yaşı ilerletilip gelişmesi engelleniyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

şans verme olayını anlamıyorum. adam antrenmanlardaki disiplinini, çalışma azmini ne derece maça uygun olduğunu görüp kurmuyor mu kadroyu? daha ne...

Bu olaya katılıyorum, hatta bir hikaye;

St Johnstone forması giyerken yüzüme ağır bir darbe aldım. Burnum ve elmacık kemiğim kırılmıştı. Aylarca forma giyemedikten sonra, rezerv takımla maçlara çıkmaya başladım. Çıktığım ilk üç maçta 8-1, 7-0 ve 9-2'lik skorlarla kaybettik. O maçlardan sonra futbolu bırakmayı düşündüm. Kanada'ya göç etmek için başvuru formu bile almıştım!

Kardeşimin kız arkadaşı teknik direktörü arayarak grip olduğumu söyledi. Ben de antrenman yerine arkadaşlarımla eğlenmeye gittim. Eve geldiğimde annem antrenörün evi aradığını, onu geri aramam gerektiğini söyledi. Onu aradığımda beni arkadaşlarımla birlikte gördüğünü, yarın Rangers maçında sahada olacağımı söyledi. Ertesi gün sahaya çıktım ve Ibrox Park'ta hat-trick yapan il futbolcu oldum. O günden sonra futboldan ayrılmayı bir an bile düşünmedim

Sir Alex Ferguson
Sosyal ağlarda paylaş

Tenekeadam said:

Yalnız, Beşiktaş takımına senin yolladığın yere gitmem,kendi istediğim yere giderim bunun içinde sana baskı yapar rezillik çıkartırım dersen kalıverirsin ortada.

Orası tamam da oyuncunun profosyonel olmadığını göz önünde bulundurmaları ve zaman zaman katı davranabildikleri gibi zaman zaman da alttan alabilmeleri gerek eğer futbolcunun iyiliğini istiyorlarsa.
Sosyal ağlarda paylaş

Tenekeadam said:

Tabatanın,tellonun ve nobrenin, İbrahim Üzülmeze bakıp utanması lazım.
3 kişilik falan oynuyor adam valla helal olsun.

tabata sahanın en çok koşan adamı olmuş.
en son ne zaman bi 10 numaranın sahanın en çok koşan adamı olduğunu gördünüz?
oldukça iyiydi bence bugün. adama şans verilmiyor kızıyoruz. verilen paranın 4te1'i değerinde olduğu için çok ezildi ama kesinlikle delgadodan daha iyi

her maç 90dk oynaması lazım ama denizli dönünce yine 60.dkda uğur incemanla yer değiştirecek ne yazık ki
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...