mokoko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ooo galibiyet sorası yine beşiktaşlılar doldurmuş forumu. hoş geldiniz. nerelerdeydiniz yahu. en son demirören seçilmeden önce görmüştüm sizleri. bide antalya gs yi yendikten sora çıktınız bi ortaya. arada neler yaptınız anlatın yahu? bole galibiyetten galibiyete geliosunuz uzuosunuz bizi. özletmeyin kendinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 fena oynamadı bjk en azında sırıtmadı kupadaki maclardaki kadar ve takımı denizlinin calıstırmamıs olması da manidar bence.ayrıca bjk li arkadaslar baska bir takımın taraftarlarından gelen yorum ve elestirilere gozunuzu kulagınızı kapatmayın ha absurd bir yorum gelirse de su sekil gulun eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 tayfur iyi efendi adamda uyuz uyuz duruyo kenarda öle td olmaz. zaten mustafa denizli telefondan şeetmiştir. yusufada +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Teknik direktörün bir takıma etkisi enfazla yüzde yirmiahjsdhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Tabatanın,tellonun ve nobrenin, İbrahim Üzülmeze bakıp utanması lazım. 3 kişilik falan oynuyor adam valla helal olsun. Bütün maçı aynı tempoda oynadı,takım 4-1 yeniyor son dakikalar,deparla bindirme yapıyor. Büyüksün kaptan. tusubasa gibisin yemin ediyorum. Oynadığın oyun karşısında kelimeler kifayetsiz kalıyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 cunku o deli ibo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Adam felaket form tutmuş ya kocaman bir çılgınsın kaptan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 8 milyonluk adam tabata ne güzel atmış lan öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 deli iboyada +rep evet nası bi hırs adamda öle deparlar falan fena o yaşında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 sabri hırsı sdjfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Serdar özkanla batuhanı oturtacaksın,koyacaksın bu maçı sabah kadar izleteceksin. O adam futbol oynuyorsa siz ne yapıyorsunuz diye sorup 2şer tokat çakıp,fiziksel ve ruhsal bunalıma sokup çıkmalarını bekleyeceksin. Belki o zaman adam olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 e o zaman sergio ramos ya da marcelo yu izletip de ibrahimi dövücen varmı öyle mantık.herkesin bi kapasitesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Ne ilgisi var şimdi?Kaç yaşında adam yırtınıyor,siz kaprisinizden top oynamayı unuttunuz diye döveceksin. Hırs,kendini oyuna verme,takım için oynama,fedakarlık gibi şeyleri öğrenseler zaten oynarlar.Kapasiteyle ilgisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 üstteki postunda hırstan bahsetseydin ilgisi olmazdı tabi.o adam futbol oynuyosa demişin ben ona göre cevap verdim. edit : yanlış anlaşılma olmus yani no offence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 hehe np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Batuhan'a şans veriyorlar mı da dövüyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Abi batuhan benim kardeşim olsa su vermem. Kamplardan kaçmalar,hocasına terbiyesizlik,kulüp başkanına terbiyesizlik,ehliyetsiz araba kullanma ne arasan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 şans verme olayını anlamıyorum. adam antrenmanlardaki disiplinini, çalışma azmini ne derece maça uygun olduğunu görüp kurmuyor mu kadroyu? daha ne... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Batuhan'ın yapmaması gereken çok şey vardı, şu an akıllandı mı akıllanmadı mı onu da bilmiyorum. Ama o yaştaki birini o kadar pofpoflayınca, karakteri de biraz müsaitse olabilecek şeyler bunlar. Olgunlaştıkça, olayı kavradıkça vazgeçer bir kısmından. Sonuçta yetenekli biri az çok, genç olması da kendisini geliştirmesi için oldukça vakit tanıyor. Ama ne zamandır oynamıyor, bu şekilde geliştirmesi zor. Takımda alternatifleri çok daha iyi olabilir de neden takımda tutuluyor ki hala? En azından forma giyebileceği orta seviye bir takıma kiralansın. Şu anki haliyle sadece yaşı ilerletilip gelişmesi engelleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Gitmiyor beyimiz,antep başkanı Demirörenin yakın dostu diye rezilliğini ört-bas etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Antep'i kendisi istemedi de Eskişehir'i istiyor kendisi. Orası için de takım çok para istiyor, satmıyoruz demek yerine uçuk bir fiyat söyler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Yalnız, Beşiktaş takımına senin yolladığın yere gitmem,kendi istediğim yere giderim bunun içinde sana baskı yapar rezillik çıkartırım dersen kalıverirsin ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Arkasokak said: şans verme olayını anlamıyorum. adam antrenmanlardaki disiplinini, çalışma azmini ne derece maça uygun olduğunu görüp kurmuyor mu kadroyu? daha ne... Bu olaya katılıyorum, hatta bir hikaye; St Johnstone forması giyerken yüzüme ağır bir darbe aldım. Burnum ve elmacık kemiğim kırılmıştı. Aylarca forma giyemedikten sonra, rezerv takımla maçlara çıkmaya başladım. Çıktığım ilk üç maçta 8-1, 7-0 ve 9-2'lik skorlarla kaybettik. O maçlardan sonra futbolu bırakmayı düşündüm. Kanada'ya göç etmek için başvuru formu bile almıştım! Kardeşimin kız arkadaşı teknik direktörü arayarak grip olduğumu söyledi. Ben de antrenman yerine arkadaşlarımla eğlenmeye gittim. Eve geldiğimde annem antrenörün evi aradığını, onu geri aramam gerektiğini söyledi. Onu aradığımda beni arkadaşlarımla birlikte gördüğünü, yarın Rangers maçında sahada olacağımı söyledi. Ertesi gün sahaya çıktım ve Ibrox Park'ta hat-trick yapan il futbolcu oldum. O günden sonra futboldan ayrılmayı bir an bile düşünmedim Sir Alex Ferguson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Tenekeadam said: Yalnız, Beşiktaş takımına senin yolladığın yere gitmem,kendi istediğim yere giderim bunun içinde sana baskı yapar rezillik çıkartırım dersen kalıverirsin ortada. Orası tamam da oyuncunun profosyonel olmadığını göz önünde bulundurmaları ve zaman zaman katı davranabildikleri gibi zaman zaman da alttan alabilmeleri gerek eğer futbolcunun iyiliğini istiyorlarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Tenekeadam said: Tabatanın,tellonun ve nobrenin, İbrahim Üzülmeze bakıp utanması lazım. 3 kişilik falan oynuyor adam valla helal olsun. tabata sahanın en çok koşan adamı olmuş. en son ne zaman bi 10 numaranın sahanın en çok koşan adamı olduğunu gördünüz? oldukça iyiydi bence bugün. adama şans verilmiyor kızıyoruz. verilen paranın 4te1'i değerinde olduğu için çok ezildi ama kesinlikle delgadodan daha iyi her maç 90dk oynaması lazım ama denizli dönünce yine 60.dkda uğur incemanla yer değiştirecek ne yazık ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar