kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 biliyorum açılmışı var ama çözümü yok orda verilen microsoft hedelerinin hepsi blaster worm için ?..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 bende de aynı sorun vardı. xp prof kullanıyorum. sistem geri yükleme ile geriye aldım 2 gün öncesine ve düzeldi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 microsoft'un sitesinde wormların hepsi için yama var. onları çekebilirsin. lsass hedesi de worm işte.. sorunun hallolur[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beefsteak Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 symantec worm remover sayfalarinda ise sistemi geri alma cache sini kapatin sonra remove edin diyor yada ona yakin bisiler.. sayki sevki ve xp iste durup durup wormu silsen bile yeniden yukluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar