Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bulamadığım şarkılar


b1vRiP

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar benim bu yaz içinde bi kaç şarkı yetiştirmem gerekio gitarda ama yeterli tabları bulamadım
şimdi şööle ki
pentagram-anatolia
pentagram-bir
mor ve ötesi-cambaz
elimde bi kaç şey war ama ya eksik ya da yannışlar ya da ben çözemiorum elinde kolay annaşılır yannışsız bi tab olan warsa yollıyabilir mi?[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner
Ardenia|Arama
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.mygitar.com/gp_showall.asp?cat_id=37&parent_id=3&parent_name=T%FCrk%E7e+%28sib%2C+gp3%2C+gp4%2C+ptb%2C+mus%29&sub_name=Pentagram+%2D+Mezarkabul

anatolia nin guitarpro tabları var burada[signature][hline]-Oh my God,I found a penny.
-You bastard.
Cicio Bor-Eclipse
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

www.mysongbook.com adresinde Mezarkabul olarak aratırsan Anatolia, Gündüz Gece , Tigris ve Bir'in tabları var. Tigris ve Bir beraber tab edilmiş başta Tigris çalıyor ortalarda Bir şarkısına giriş var.


www.gitarakor.com adresine üye olarak oradaki cambaz tablarına ulaşabilirsin[signature][hline]Uzun bir süreden sonra sakallarını kesen sharky, 13 Temmuz 2004 01:53 tarihinde demiş ki:
Eerrm bu daha cok boyle nasi diyim. Limp Bizkit in solisti gibi oldum yau..
No one knows what it`s like diye baslayasim geliyor her aynaya bakisimda.
Jarlaxle, 15 Temmuz 2004 10:51 tarihinde demiş ki:
Markası Asus sa normaldir.İçinde cd olmasa bile bazen efkarlanıp böğürmeye başlıyo.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tabların çoğunda da ufak tefek yanlışlar oluyor (bazen devasa da olabilir gerçi), duyarak deneyerek düzeltmek gerekiyor. aynen orda yazdığı gibi çalmaya çalışma bence, ya da en azından hepsi doğru diye düşünme, zaten öyle yapıyorsan sorun yok zaten.

bir de yeni öğrendim ki, tahmin ettiğimden çok daha fazla grup değişik tuning kullanıyormuş. o yüzden de biraz karışıklık çıkabiliyor.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

guitar pro ile tab yazmak çok kasış bir şey. ben bir ana ufacık indiana jones theme'inin girişini yazmak için saatlerce kastığımı hatırlıyorum. sonuçta yanlış yazarsan da dinleyince olmadığını görüyorsun. o yüzden türkçe şarkılara öyle birebir guitarpro tabını yazacak çok adam olduğunun zannetmiyorum. normal tab hadi bazen çıkıyor..

genelde hep akor var, ritm bile yok, kendin kafana göre ritm uydurup tutturmaya çalışıyorsun. ama o akorlar bile yanlış olabiliyor. sonuçta onu yazan adam o şekilde çalıyor, hatta süper çalıyor olabilir ama işte bilmek gerek nasıl olduğunu.

grupların resmi tab ya da akor kitapları oluyor bazen, onlara da bakmak lazım. türk gruplar için yine zor gerçi...[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...