Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eski bir oyun

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bi oyun indirmişti mnetten bi kaç yıl önce. ufak bişeydi ama grafikelr falan kaliteli sayılırdı.

oyun yukardan gözüküyodu ve bizde bir askerdik. yuakrdan sürekli cephane sağlı kfalan atılıyodu bizde 4 yandan gelen düşmanalrla savaşıyoduk. oyunda " ölüm kaçınılmaz, önemli olan ne akdar dayanabileceğin" gib bir laf vardı hatta.

adı neydi bu oyunun?[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki:
icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun....

blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki:
kodurtma noktaya

martılar
Mesaj tarihi:
geçen sene vardı ve tanıma gayet uyuyor be arcane, oyunun bir modu vardı. kesin ölüyordun ama dayanabileceğin kadar dayanmaya çalışıyordun. sonra oyun küçük ve grafikleri de süper. e sonra, 4 yandan adam da geliyo, askersin ve yukardan görülüyorsun, herşey uyuyor işte.

hatta Aket-Atum, bak burda 4 ss var sanırım. ordan anlarsın aradığın oyun mu diil mi.

[Bu mesaj Mirage tarafından 23 Temmuz 2004 19:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya doğru diyosun arcane de, bana çok olan bir olay. 5-6 önce oynadığım oyunu sanki 2 yıl önce oynamışım gibi gelir hep.

şimdi aradım da oha be arcane. kendi açtığın bu başlık 2002 eylül tarihli, 2 yıl geçmiş nerdeyse. oyunun da daha eskiden çıkma ihtimalini göz önünde bulundurursak bıdı bıdı işte, neyse..[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Mesaj tarihi:
bi kaç yıl derken en az 4 yıl var

bu arada o ss ler oalbilir bi indireyim nou ben[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki:
icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun....

kodurtma noktaya

martılar
Mesaj tarihi:
yok canım ppostalı biliyorum

ayrıca aradığım buymuş, sağolun[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki:

kodurtma noktaya

martılar
Mesaj tarihi:
ya bu oyun iyi güzelde full versiyonu nerden bulunur?[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki:

kodurtma noktaya

martılar
Mesaj tarihi:
eheh ödüyosun parasını alıyosun =p
kazaa'da falan vardır gerçi zibil hileleri, ama forumlarda yasak böyle şeyler efenim.

bu arada oyunun 4 yıllık olduğunun aklımın ucundan geçirmemiştim. ben daha bu yıl ilk defa oynadım hatta.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Mesaj tarihi:
ya benim o ilk oynadığım bunu neski ib srümüydü heralde böyle "perk"ler falan yoktu onda[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki:

kodurtma noktaya

martılar
  • Yeni Oluştur...