Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 bi oyun indirmişti mnetten bi kaç yıl önce. ufak bişeydi ama grafikelr falan kaliteli sayılırdı. oyun yukardan gözüküyodu ve bizde bir askerdik. yuakrdan sürekli cephane sağlı kfalan atılıyodu bizde 4 yandan gelen düşmanalrla savaşıyoduk. oyunda " ölüm kaçınılmaz, önemli olan ne akdar dayanabileceğin" gib bir laf vardı hatta. adı neydi bu oyunun?[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya martılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 crimsonland[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 crimsonland bi kaç yıl önce yoktu bi de tanıma uymuyor ne yazık ki.[signature][hline]The whole thing I think is sick... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 geçen sene vardı ve tanıma gayet uyuyor be arcane, oyunun bir modu vardı. kesin ölüyordun ama dayanabileceğin kadar dayanmaya çalışıyordun. sonra oyun küçük ve grafikleri de süper. e sonra, 4 yandan adam da geliyo, askersin ve yukardan görülüyorsun, herşey uyuyor işte. hatta Aket-Atum, bak burda 4 ss var sanırım. ordan anlarsın aradığın oyun mu diil mi. [Bu mesaj Mirage tarafından 23 Temmuz 2004 19:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 bi kaç yıl denmiş.geçen yıl bi kaç yıl öncesi oluyorsa o zaman başka tabii :)[signature][hline]The whole thing I think is sick... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 ya doğru diyosun arcane de, bana çok olan bir olay. 5-6 önce oynadığım oyunu sanki 2 yıl önce oynamışım gibi gelir hep. şimdi aradım da oha be arcane. kendi açtığın bu başlık 2002 eylül tarihli, 2 yıl geçmiş nerdeyse. oyunun da daha eskiden çıkma ihtimalini göz önünde bulundurursak bıdı bıdı işte, neyse..[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 bi kaç yıl derken en az 4 yıl var bu arada o ss ler oalbilir bi indireyim nou ben[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya martılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 postal olabilirmi? 97 de çıkmıştı sanırım aynı tarif ettiğin gibi böle kanlı falan [Bu mesaj EagleEye tarafından 24 Temmuz 2004 01:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 yok canım ppostalı biliyorum ayrıca aradığım buymuş, sağolun[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya martılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 ya bu oyun iyi güzelde full versiyonu nerden bulunur?[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya martılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 eheh ödüyosun parasını alıyosun =p kazaa'da falan vardır gerçi zibil hileleri, ama forumlarda yasak böyle şeyler efenim. bu arada oyunun 4 yıllık olduğunun aklımın ucundan geçirmemiştim. ben daha bu yıl ilk defa oynadım hatta.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 ya benim o ilk oynadığım bunu neski ib srümüydü heralde böyle "perk"ler falan yoktu onda[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya martılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar