Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 evet arkadaşlar çok utanıyorum :utaniem: fakat 2 gündür kazaa ile boğuşmama rağmen 3.5e phb'yi dload edebilmiş değilim. ya bendeki eski sürüm adam gibi search yapamıyor ya da ppb 3.5e diye bişey yok. www'de zaten sonuç yok. kazaanın yeni versiyonunu kurma gibi bir niyetim de yok. kısaca: HELP! kitap olarak alacağım ama 3e'nin kitaplarını aldıktan 1 ay sonra 3.5e çıktığında kazıklanmış gibi hissettiğim için tavır yapmıştım. kazık hissi iyice azalana kadar geçici bir çözüm lazım :D[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 daha yeni indirdim kazaa'dan. Tam dosya adı D&D Players Handbook v3.5.pdf bence yeni versiyonunu yükle :)[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 abi tek endişem spyware spyware spyware...[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Kazaa nın kullandığı protokol değişti. Artık öle lite ile bağlanamıyosun. Zaten kazaa ile alakalı tüm lite projeleri de kapatıldı bu nedenden dolayı. iMesh Light kullanabilirsin. O hala bağlanılabilir ama kullanıcı sayısı on derece azalmış. Yada Shareaza kullanmanı önerimi. Hem Gnutella hem de Donkey ağına bağlanabiliyor. Donkey ağının hayvani boyutundan dolayı aradığını illaki bulursun ama sıra gelsin giye birkaç gün beklemen gerektiği bile oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 sağolasın dilbao[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Dc++ diye bir p2p programı var. http://www.hublist.org dan istediğin özellikteki hubları aratabilirisin. Pdf çekmek için benim kullandığım hub : zkoobgpr.no-ip.org(new hub diyip adress olarak bunu giriyosun)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 overnet'e bak sonsuz var. Ben her çıkan kitabı çıktığının 2 gün sonrasında buluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 *!hemen hızır gibin yetişir ve der ki:* abi hemen çekin imzamdan hiç kazaayla uğraşmayın(beleş 3.5 diye olması lazım)2 küsür mb ne ararsan var[signature][hline]"I don't enslave myself to time, human. There is day and there is night." beleş 3.5 ed.e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar