Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

phb 3.5e pdf bulamama

Sufi

Öne çıkan mesajlar

evet arkadaşlar çok utanıyorum :utaniem: fakat 2 gündür kazaa ile boğuşmama rağmen 3.5e phb'yi dload edebilmiş değilim. ya bendeki eski sürüm adam gibi search yapamıyor ya da ppb 3.5e diye bişey yok. www'de zaten sonuç yok. kazaanın yeni versiyonunu kurma gibi bir niyetim de yok.

kısaca: HELP!

kitap olarak alacağım ama 3e'nin kitaplarını aldıktan 1 ay sonra 3.5e çıktığında kazıklanmış gibi hissettiğim için tavır yapmıştım. kazık hissi iyice azalana kadar geçici bir çözüm lazım :D[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004
Sosyal ağlarda paylaş

Kazaa nın kullandığı protokol değişti. Artık öle lite ile bağlanamıyosun. Zaten kazaa ile alakalı tüm lite projeleri de kapatıldı bu nedenden dolayı.

iMesh Light kullanabilirsin. O hala bağlanılabilir ama kullanıcı sayısı on derece azalmış.
Yada Shareaza kullanmanı önerimi. Hem Gnutella hem de Donkey ağına bağlanabiliyor. Donkey ağının hayvani boyutundan dolayı aradığını illaki bulursun ama sıra gelsin giye birkaç gün beklemen gerektiği bile oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Dc++ diye bir p2p programı var. http://www.hublist.org dan istediğin özellikteki hubları aratabilirisin. Pdf çekmek için benim kullandığım hub : zkoobgpr.no-ip.org(new hub diyip adress olarak bunu giriyosun)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...