Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 http://www.ntvmsnbc.com/id/25053598/ bunu alabilir miyiz lan? acayip fanteziler olur burda. öf ya. istiyorum bunu yapalım. bende 2 yüzlük çalışır
Fin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 ahmet senola Burayı alıp,otel yapsan acaip yerli turist gelir. this.
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 2 gece klubünü ben alırım. aranızdan birine de işletmesini veririm B)
Llama Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 bütün patiler sokağa sinyal çekmeye hadi
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 216 bin euro az değil mi orası için? Bir aylık futbolcu maaşı.
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Ferrero said: Ya bu çok ucuz ? aynı seyi bende düsündüm sonra var mı lan o kadar paran dedim. pahalı oldugu kanaatine vardım.omg
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 BulletRide said: 216 bin euro az değil mi orası için? Bir aylık futbolcu maaşı. şimdi bi paket sigara 5.5sa. ayda bi paket sigaradan. hmm yıla vursak....
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 vivavale said: Ferrero said: Ya bu çok ucuz ? aynı seyi bende düsündüm sonra var mı lan o kadar paran dedim. pahalı oldugu kanaatine vardım.omg Kefilin varsa, 2-3 kişi birleşip kredi çekip alırsın.HA AMA ÖLÜ YATIRIM
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Fakir misiniz terkedilmiş üs alıyorsunuz.İncirliği alalım.
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 BulletRide said: vivavale said: Ferrero said: Ya bu çok ucuz ? aynı seyi bende düsündüm sonra var mı lan o kadar paran dedim. pahalı oldugu kanaatine vardım.omg Kefilin varsa, 2-3 kişi birleşip kredi çekip alırsın.HA AMA ÖLÜ YATIRIM kefil buluruz problem diil,sen uzat elini anlasalım bi ortak daha bulduk mu cennet olur orası :P edik:ahanda tenekeadam da geldi 3 kisi bulduk alalım su sscb üssünü :P
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Tenekeadam said: Fakir misiniz terkedilmiş üs alıyorsunuz.İncirliği alalım. conscript üreticez arkadaş
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Fin said: ahmet senola Burayı alıp,otel yapsan acaip yerli turist gelir. this. hemen bir a.ş. kursak bol ortaklı 2 hafta içinde parayı denkleştirip alırız inşaat ve turizm iştiraaki olarak yaparsakolur hem sadece üst kullanım hakkını kiralasak min 1 koyup 2kazanırız bende 650 avro var
Öne çıkan mesajlar