Magic Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Hiç kullanılmamış, Saklı Kent'in kapanması nedeniyle bir kutuda satılmayı bekleyen ürünlerden bir kuple daha ; Çeşitli Hobi Ürünleri 1. Akira Action Figur (Limited) - 20 Milyon TL 2. Gothic Battlefleet - Blackstone Fortress - 17 Milyon TL 3. Gothic Battlefleet - Imperial Cruisers - 10 Milyon TL (2 Adet var) 4. Limited Edition Zar Setleri - 18 Milyon TL (5 Adet var, Her biri farklı renklerde üretilmiş ve her birinin başka bir eşi yok.) 5. Spawn Action Figur -Viper King - 25 Milyon TL[signature][hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 zar setini anlamadım.. nasıl yani başka bir eşi yok?[signature][hline]pc and comic geek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 d4, d6, d8, d10, d12, d20, d100'lük set işte. Klasik d20 seti. Fabrika çıkışlı, D&D'nin 3rd Edition'dan biraz sonra sükse yapmak için çıkarttığı zar setlerinden. Herbiri "unique" renk setine sahip ve sadece birer tane var. Resimleri için yapabileceğim bir şey yok. İnternetten aratıp bakabilirsiniz. Sonuçta ürünler 1. el, 0 kullanım.[signature][hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Elinde 5 rengi de varmı abi? Duman rengi olanı gözüme kestirmiştim de. :)[signature][hline]A timeless word, the meanings changed But I'm still burning in your flames, CD msn üzerinden gecenin bir saatinde 12312 kişi sohbet ederken 21 Temmuz 2004 tarihinde demiş ki: ey cin msn'i aç, [email protected] [Bu mesaj Solonor tarafından 21 Temmuz 2004 14:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Zar setlerine talibim. Odemeyi nasil yapacagim ? Bana nasil gondereceksin ?[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eradicator Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 said: sharky, 21 Temmuz 2004 16:25 tarihinde demiş ki: Zar setlerine talibim. yahu napıcaksın zarı. bende var 2 set boracanda var 2 set. artı bilimum farklı zar var :) bu arada alış verişi baltalamıyım. ben kaçıyım[signature][hline]I'm runnin hot I'm never cold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 D100 varmis bu setlerde. Hem Limited, hem D100 :) Iki alis nedenim var.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 o zarların renkleri çok kötü bence.görmeden almayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Ben gördüm, gri varsa alıcam.[signature][hline]She's got eyes of the bluest skies, as if they thought of rain I hate to look into those eyes, and see an ounce of pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar