Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Bir tanesini izlemeye başlayınca mecburen diğerlerine de takılıp kalıyorsun, çok sakat çok. Önermem.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 ya aynen oturup punk'd ı izleim dedim bi baktım dierleri var butun zamanını yiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Viva la Bam'da Don Vito'ya çok pislik yaptı yav Bam. Acıdım adama. :)[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 en kötü yanı kaçırdın mı üçünü birden kaçırıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 JACKASS iyiydi, güzeldi, şahaneydi, yeterince doyurucuydu. Bölüp parçalamaya, böyle özenti tipleri ortalığa salmaya hiç gerek yoktu kanısındayım.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Punk'd ı seviyorum ben..[signature][hline]Adım Boojack, amanın bu adam beni öldürecek. Icq:161010949 Ben Kurallarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 saat kaçta başlıyo bunlar[signature][hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Jackass'i cumartesiye aldılar heralde yaw. en azından bu hafta öyle oldu. ardındanda Dirty Sanchez geldi.[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Galiba tekrar estireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 yok hayır. onların takma adı o. ayrıcxa onların kullandığı dirty sanchez bi process,o bayanlara üzerine uyguladıkları bişi.bu işlemin içerğinide burada açıklayamayız sanırım.:-) ama Mtv deki dirty sanchez,ingiliz zibidilerin yaptığı bi program.[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Galiba tekrar estireceğim. [Bu mesaj Ra_d tarafından 26 Nisan 2004 16:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Wildboyz süper bişi ya , bi ara denk geldim gözümden yaş geldi izlerken gülmekten.[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 dirty sanchez in yaninda jackass 5 yasinda cocuklarin oyun oynamasi gibi kaliyor. igrenclik diz boyu.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Jackass kıvamını iyi tutturuyor, diğerleri biraz abartı boyutlarda. Yani adam şeyini zımba makinesi ile delik deşik etti geçen hafta.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 abi bir insan evladı kendi avucuna kusup sonra onla yüznü yıkarmı yaw. 4 kişi şeyinin kıllarını kesip bi pizza'nın üzerine koyup başka bi arkadaşlarını yedirirlermi! iğrençliğin sınırı yok adamlarda. hayır acıda yok.adam boksörlere dövdürdü kendini.birbirlerine tokat atma yarışı yaptılar. engelli koşu pistinde engellerin üzerine dikenli teller dolayıp yarıştılar. tam deli adamlar.yani deliler yürüyüş yapsa bunlar ellerine bayrak alırlar.[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Galiba tekrar estireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 soytartilar bence. hem deli hem soytari.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Kesinlikle Dirty Sanchez pislik ötesi iğrenç boyutta. Jackass yine bukadar değildi. Bide o Don Vito'ya pislik yaptıkları programlarda Hank From Hell Geyiğini sevmiştim.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fixx Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Jackass Dirty Sanchezin yanında çizgi film gibi kalıyor o ayrı da bu 3ünün arka arkaya olması çok kötü oldu ya birini kaçırdım mı cuma günü hepsi toptan gidiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 abi ben olsam kusarım siz gülüosnuz :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Ya kabul Dirty Sanchez de harbi igrenc kusmaya musait goruntuler var amma velakin bir Punk'd olsun bir Viva la bam olsun okadarda ıgrenc degıl hatta eglencelı :)[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Jackassde grup üyelerinin bazıları ayrı tek tek programlar yapıyorlar.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fixx Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 walla neyden bu kadar tırsıp korkuyorsunuz anlamıyorum her programda(jackass-viva la bam-dirty sanchez) gülmekten ölüorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 wildboys komedi vala pek severim :) ozellikle steve-o nun gulmesine hastayım :P[signature][hline] FANTAMANYAA FANTAMANYAA FANTAMANYAA FANTAMANYA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 steve o nun dizlerine hastayım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 ehe bugün steve o müthiş bi performans sergiledi şişle yanağını şişledi ayılarla güreşti ters takla atarken elindeki meşaleye yanıcı sıvı üfleyip alev püskürttü (tam tersken yaptı).ayağa kalkıp muhteşem bi atlayış dedim.süperdi hehe. chris pontious ın fülütle kobra dans ettirmesi de çok komikti nası tırsıodu belli değil hehe. viva la bam in sadece sonunu yakaladım ryan dunn dı sanırım ehe biri uyuo gece girdiler odasına adamı yatağa bantladılar kocaman bantlarla sonra yatağı bi ucundan tutup kaldırıp fırlatıp adamı ters çevirdiler kapakladılar resmen hehe baya komikti. punk'd ın yeni bölümleri gelse de izlesek bakalım kimleri kandırdılar..[signature][hline][i]Su biter, headshot bitmez.[i] SBGG!Arcane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 para için yapılmayacak çok az şey var,kanıtı:dirty sanchez.[signature][hline]I don't discriminate, I hate everyone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Dün Viva la Bam'da Tony Hawk vardı ama sadece birkaç dk izledim. Ne yaptılar, izleyen var mı? (Skate yaptılar demeyin :))[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar