EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 resimdeki tip fenaymış bu arada ona dikkat etmemiştim ben o ne lan öle haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Goa Goa'da güzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Sadece uyuşturucu teması olan müziklere kılım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Pislik kokusu + uyuşturucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Hala metalciyim transçıyım vs. diyen arkadaşların ergenlikten çıkmalarını diliyorum tüm kalbimle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 xwhiplashx said: shpongle ı ben seviyorum yau ama artık yeni set ve single yapımıo heralde. yenia lbumcıkardı shpongle. "Innefable Mystreries from Shpongleland" albümün ismi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 DoGMeaT said: "bugün metal dinliyorum aslında hippi insanıyım" ama serdar ortaç çaldımı eşlik edebilirim" diyen adamı kıskanın lan,adam her türlü eğlenmesini biliyormuş,en doğrusu. şu festivale alıcı gözüyle bakabilecek rahatlıkta biride,milletin saçından başından,dinlediği başka tür müziklerden rahatsız olmamalı,kafasına göre takılsın herkes,size ne? ne demek istediğim anlaşılmamış, neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 sesu said: Hipileri seviyor herkes ya, cool adamlar hipiler. ben sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Ben de eskiden seviyordum, ta ki 11 hippi ile aynı oda da kalana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 hippi mi kaldı da lan? hippi olmaya özenen tipler var akşam eve gidip nete falan giriyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Fistan said: xwhiplashx said: shpongle ı ben seviyorum yau ama artık yeni set ve single yapımıo heralde. yenia lbumcıkardı shpongle. "Innefable Mystreries from Shpongleland" albümün ismi. peki saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 abi of resimdeki o kezban tipli adamı dövmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 arama kısmında birşey ararken yine bu başlığa denk geldim, yine o resimdeki adam sinirlerimi tepeme çıkardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 başlıktaki tanıma aynen uyuyorum. sundance de 2 sene önce gittim. ödül var mı bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Ne diyorsunuz anlamıyorum daha yeni metal türlerini oturtmuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar