Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

X-Men,Spider-Man

Valium_Corte

Öne çıkan mesajlar

Özellikle spiderman'in güçlerine sahip olmak isterdeim. Öyle güçlerim olsa kafayı yerdim herhalde "aeühüeüheae" şeklinde sevindirik bi şekilde gezerdim ama kostüm bulmak zor mih!
Valla şöyle denk gelirse dehşet şeyler yapabilirdim.
Bileklerimden ağ çıkıyo daha ne isteyeyim![signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley]
Ben Candemir!!?!
Volfied, 11 Haziran 2004 23:16 tarihinde demiş ki:
afrikadaki penguenler hakkinda endiseliyim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cd-, 09 Temmuz 2004 23:12 tarihinde demiş ki:
Bileklerimden ağ çıkıyo daha ne isteyeyim!

bileklerden nasıl ağ çıkıyor?
4 çeşit çizgi roman, 5 çeşit çizgi filmini izledim,
sadece yeni çıkmış 2 tane holywood filminde bileklerinden ağ çıkıyordu.
normalde mekanik aletlerden çıkıyor ağ, lütfen karıştırmayalım :)

valium'a:
olayı bence x-men ve spider-man filmleriyle sınırlandırmayalım, diğer Marvel kahramanlarına ve DC, image comics'e felan ayıp olur.
Mesela juggernaut da çok iyi, unstoppable olmak, ya da hulk..

ama asla örümcek adam olamazdım, yükseklik korkum var, storm, superman gibi paso uçan biri de olamazdım bu yüzden.
yani yere bağlıyım.
ama aksiyon adamı olmak zorundayım.
Gambit, Wolverine, Batman gibi.
Özellikleri en çok hoşuma giden wolverine, (tabii gene kahrolsun x-men filmi)
uzun uzadıya konuşabilirim adam hakkında ama kısaca
kırılmaz kemikler, üstün hisler, hızlı iyileşme
desem yeterli olur herhalde :)[signature][hline]pc and comic geek

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 10 Temmuz 2004 13:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 10 Temmuz 2004 13:50 tarihinde demiş ki:
said:
Cd-, 09 Temmuz 2004 23:12 tarihinde demiş ki:
Bileklerimden ağ çıkıyo daha ne isteyeyim!

bileklerden nasıl ağ çıkıyor?
4 çeşit çizgi roman, 5 çeşit çizgi filmini izledim,
sadece yeni çıkmış 2 tane holywood filminde bileklerinden ağ çıkıyordu.
normalde mekanik aletlerden çıkıyor ağ, lütfen karıştırmayalım :)

valium'a:
olayı bence x-men ve spider-man filmleriyle sınırlandırmayalım, diğer Marvel kahramanlarına ve DC, image comics'e felan ayıp olur.
Mesela juggernaut da çok iyi, unstoppable olmak, ya da hulk..

ama asla örümcek adam olamazdım, yükseklik korkum var, storm, superman gibi paso uçan biri de olamazdım bu yüzden.
yani yere bağlıyım.
ama aksiyon adamı olmak zorundayım.
Gambit, Wolverine, Batman gibi.
Özellikleri en çok hoşuma giden wolverine, (tabii gene kahrolsun x-men filmi)
uzun uzadıya konuşabilirim adam hakkında ama kısaca
kırılmaz kemikler, üstün hisler, hızlı iyileşme
desem yeterli olur herhalde :)

+ Bolca KIL eheheh[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki:
ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them!
--------------------
Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(tss)
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.marveldirectory.com/individuals/r/richardsfranklin.htm

işte arkadaşlar.Kendisi Franklin Richards olup aşmış bir arkadaştır.Okuyunca zaten ben bu olmak istiyom diyenler çıkar.
Ayrıca Marvel Saga sistem kart oyunundada karakter kağıdı vardır.KEsinlikle bakın :D[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

:hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Tarist_Windveil, 09 Temmuz 2004 19:30 tarihinde demiş ki:
dünyayı kurtarırdım ?!
ehehe

ne kurtarıcam lan dunya benı mı kurtardıki ben onu kurtarıcam zaten burdan sonra kurtulsa nolceek kurtulmasa nolcek kafamı sokabılecegım bır evım war o da yeter bana ..[signature][hline]Dead Or Alive|GaLaTa§aRay|¤Mortal Kombat: Deadly Alliance¤
Coming Soon...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cd-, 11 Temmuz 2004 21:46 tarihinde demiş ki:
Bence bilekten ağ daha hoş estetik vs... Hem o alet bozulur felan gerçi peter parker kendi tamir ediyo ama burda televizyoncuya felan götürsen eeeöö abi bu şey ya höehmm ya tamir et işte boşver ne olduğunu ööehm...

Televizyoncunun o abuk cihazları tamir edebileceğinden emin değilim. Zaten çok saçma bir dizayn nasıl oluyor da yumruğunu sıktığı zaman ateşlemiyor da iki parmağıyla hafifçe dokununca ağ atıyor.

Bilekten ağ atması çok saçma anatomik olarak göbek deliğine veya sırtına yakın biryerden ağ üretmesi lazım.[signature][hline]Tomorrow will take us away,Far from
home and no one will ever know our
names... But the Bard Songs will remain

BLİND GUARDİAN- Bard's Song
:rock:
Every Villain Is Lemons
Sosyal ağlarda paylaş

Profesör X gibi gelişmiş zihin güçlerine sahip olmak eğlenceli olabilirdi aslında. Mesala;

- Liv (Arwen olani) çok yakışıklıyım ben aslında ama sen şimdi varıyorsun bunun farkına.
- Evet...hayatimin erkeğisin sen.

------------------------

- Bill (Gates) güzelim acil paraya sıkışığım şu aralar biraz sakal atsan bize diyorum.
- Para köpeğin olsun abi. hesap numaranı ver yeter.
-------------------------

- Türkiye AB'ye kesin girecek diyorum Sayın Berlusconi. O kadar!
- Şimdiye kadar beklettik hata, zaten...[signature][hline]Now its back to the kind of fight I'm used to; me versus everybody.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nightstalker, 14 Temmuz 2004 11:55 tarihinde demiş ki:
Televizyoncunun o abuk cihazları tamir edebileceğinden emin değilim. Zaten çok saçma bir dizayn nasıl oluyor da yumruğunu sıktığı zaman ateşlemiyor da iki parmağıyla hafifçe dokununca ağ atıyor.

Bilekten ağ atması çok saçma anatomik olarak göbek deliğine veya sırtına yakın biryerden ağ üretmesi lazım.

televizyoncu dediğin, adam üniversitede okuyor, bilim konusunda çok bilgili ve ilgili.
örümcek onu ısırmadan tam bir nerd, yani inek, derslerini çok çalışan bir adam ve zeki.
ayrıca çizgi romanlarında ekstradan "beni ısıran örümceğin içgüdüleri, ağ yaratma deneylerimde yardım etti, zorlanmadım" gibi birşeyler söylüyordu.

çok saçma bir dizayn?
hmm, yumruğunu sık şimdi bir,
yumruğun avuç içine geliyor,
oysa adam "metalci işareti" gibi hareketini yaparken, avuç içine değil, bileğine doğru değdiriyor iki parmağını..

bir yerinden ağ üretmiyor ki, çizgi romanında ve çizgi filminde, mekanik bir aletten ağ çıkıyor.
ve onun nedeni de, eliyle tutmasında kolaylık sağlaması için..
ha filminden bahsediyorsan, adamlar organik ağ yapmak istemişler.
ama kıçından ağ çıkamaz. örümcek adam olmaz sonuçta o, herşeyini tamamiyle değiştirmişler olurdu...[signature][hline]pc and comic geek

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 14 Temmuz 2004 16:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya aynı şey cyc(lops) içinde geçerli onunda avucunda dokunacları vardır mekanık gozlerı ıcın essantıal x-men 1 de anlatırılır... hatta turkcesınde var.. alın okuyun.. ates etmek ıcın ozel basış şekilleri var.. hatta spidey'in ozel atısları vardır.. top şekşinde kalın ınce fln gıbı hepsının basış şekli başka[signature][hline]a.k.a. Duxus
---------
God, it feels like it only rains on me
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...