Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 son 2 sevgililer gununde sevgilim vardi, hediyeydi falan guzel gemcisti. Bu yil yok sevgili, ama yine de guzel bir bayagin'a siir yazip yollayacam sanirsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Dartanian said: ablana söyle bu konuyu eniştenle konuşsun bence o da ablan alıyo diye alıyo :D asdfghj :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 14 şubat iyidir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 2 yıldır tutsak gibiydim bu sene 14 şubatta gidip one night stand yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 para tuzağı abicim bunlar para! kapitalizmin kirli oyunları! oltaya gelmeyin. alın bir çicek götürün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delucia Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ya kapitalizm fln da bazı ilişkiler için de ilişkiyi kurtarma günü olabilir yapılıcak birkaç güzel şeyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atsumichi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 van nayt sitend :D akarı yok kokarı yok. mis mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Delucia said: ya kapitalizm fln da bazı ilişkiler için de ilişkiyi kurtarma günü olabilir yapılıcak birkaç güzel şeyle gerek yok arkadaşım. sıcak bir "özür", etkileyici bir bakış ve güzel bir şiir ile halledilir olay. hediye ile barışacak kız zaten maddiyatçıdır ve ondanda hayır gelmez diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delucia Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 bir romantik yemeğe çıkarmak hediyeyse öl sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 anlatamıyorum galiba. hediye dediğin "gönlünden kopar" alırsın ufak bişi. mesela ona çok yakışacağını düşündüğün bir elbise veya kolye. ama sırf barışmak için parayı abanmak ve ucuz bir hediyeyi görerek burun kıvıran kız kusura bakmayın ama dandiktir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delucia Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 tmm da ben servet harca demiyorum ki . lan bi yemeğe çıkarcan topu topu kızı ne cimri çıktın sen de ha !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 çıkarım abi. kriz var. millet işsiz, eylem yapıyo. para herşeyden önce gelmeye başladı artık. tasarruflu olucan. sen burda kıza bilmem kaç liralık hediye alana kadar orda 1 liranın hesabını yapmak zorunda olan insanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 escape bi acıdan haklı cimrilik değil aslında soyledıklerı sadece gunumuzde maddiyata okadar cok onem veren kız/erkek var ki hedıye alınmıs alınmamıs ck onemlı değil fiyatıda onemli değil sonucta sevdiğin insan alıyor o onun içinden geliyr oneml olan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 14 şubatta greve gidin siz de.. bişi olursa "eylem var, grevdeyim" dersiniz.. sonra eğer sizi seviyorsa desteklemeye gelir. beraber halay çeker, garip türküler söylersiniz.. grev gözcüsüne selam söleyin bi de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delucia Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 dasaaa said: 14 şubatta greve gidin siz de.. bişi olursa "eylem var, grevdeyim" dersiniz.. sonra eğer sizi seviyorsa desteklemeye gelir. beraber halay çeker, garip türküler söylersiniz.. grev gözcüsüne selam söleyin bi de.. kapitalizm akıyo bu posttan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delucia Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 avatarından belli değilmi kapitalist olduğu adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 pai mei mi kapitalist? adam çok iyi bir hoca be.. herkese lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisslett Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Absolut said: 29 ocak evlilik yıldönümü 10 subat esimin yasgunu 14 subat sevgililer gunu 15 subat anne yasgunu 21 subat baba yasgunu Battım ulan ben. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 sen subat icin patrondan cift maaş iste abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asangel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 şubat ayında patronlar ikramiye wermeli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ikramiye kesmez cift maas lazım adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 s...yiiim sevgililer gününüüü benim yerim fener tirbünüüü kalpli yastıklaaaar s...ri boktan çiçekler gebersin bütün sevgilileeeeer gebersin bütün sevgilileeeer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ooooooleeeyy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 şampiyon fener Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar