BonePART Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 nympohorada baby sitter abi laneinie aldigin adami heallaiyosun iste dmgdan cok bide stuni felan war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 pollywog priest kağıt gibi abi ben sevmiyorum onda cyclone pek hoşuma gitmiyor. Zaten 2 tane cc var. 3 ye yetişmesi zor oluyor. Survivalını artırmak lazım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 pollywog'a storm spirit cıkacaksınız acilen ucuruyosun merkeze dikiyosun ultiyi sonra o cıkamıyor içinden vurup kacmasın diye tutuyosun bi süre o bitince hex zaten adam 2 kere ölüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 başlığı gördüm trol var diye geldim neden yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 HoeZ said: pollywog'a storm spirit cıkacaksınız acilen ucuruyosun merkeze dikiyosun ultiyi sonra o cıkamıyor içinden vurup kacmasın diye tutuyosun bi süre o bitince hex zaten adam 2 kere ölüyor bu 10 sn içinde de kimse gelmiyor tabi yardıma. pollywolg çok çok kötü bi hero zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 gelmezse bu sekilde diye anlatıyorum senin mantıkla su olmuyo mu boyle olmaz miya bakarsak hicbisey olmaz bu oyunda konusurken hero secerken pratikte konusulurya sen onu atınca ben bunu atarım vs vs diye ama teoride gerceklesmez bi cogu onun gibi sen de YARDIMA GELMİCEKLER Mİ demişsin gelebilirler tabi euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Abi yeteri kadar cc var. 2 tane. 3. ye bence hiç gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 support'lar çok keyifli, kill alsın almasın oyundan zevk alıyorum. 2 tuş agility ler hoş olmuyor, böyle mario, tetris falan oynuyomuş gibi hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 abi gelmiceklerse polly tabe bi ise yaramaz o zaman sirf plague rider al 150 kill yap yada bak scoutta uygun deli calarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 pestillence tank değil initiator ya da carry olarak kasabilirsin. skill build: ilk impale max 2. flight max 1 tane gore sonra stat ful item build pt insantarius bkb initiator olcaksan vanguard dagger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 tempestla oynarken acı çekiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 valkiri dışında heroyla oynarken valkiriyi aldatıyomuşum gibi geliyo. hele biri valkiri aldıysa o oyunda kıskanıyorum, üzülüyorum adama abandıkça abanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 İtiraf ediyorum ben sen karşı takımdayken sırf değişik hero al diye valky spamlamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 onu farkettim de sensin diye bişey demedim. yoksa kalp kırardım fksjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 beyler biri opheliaya ne yapılcak anlatsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 oha lan çok duygulandım. teşekkür ederim fede. bi dahaki sefere aynı takımda olursak sırf sana swaplamak için valky spamlayacam sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 fede said: valkiri dışında heroyla oynarken valkiriyi aldatıyomuşum gibi geliyo. hele biri valkiri aldıysa o oyunda kıskanıyorum, üzülüyorum adama abandıkça abanıyorum dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 abvblizzard said: HoeZ said: pollywog'a storm spirit cıkacaksınız acilen ucuruyosun merkeze dikiyosun ultiyi sonra o cıkamıyor içinden vurup kacmasın diye tutuyosun bi süre o bitince hex zaten adam 2 kere ölüyor bu 10 sn içinde de kimse gelmiyor tabi yardıma. pollywolg çok çok kötü bi hero zaten. ekmek seni şiddetle kınıyorum.. pollywoga kötü bi hero dedin lan?! opheliaya ne item yapılsın demiş biri, tavsiyeler vereyim, basınca %100 sansla 10 damage block eden armor veren bot,nome's wisdom, astrolabe, staff of master.. bunlar bence çok güzel gidiyo ophye, tabi oyunun akışına göre ve karşıdaki herolara göre itemlar da yapabilirsin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ophelia çok gereksiz çok gıcık bi hero şiddetle kınıyorum :D not: oynayamadıgım tek herodur kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ophelia görmüştüm bitane ormanda kastı, arada gank yaptı falan, sora codex 5 ile çıktı ormandan, yekk atıyodu millete benim oynayamadıgım hero defiler, o dalgayı hic tutturamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 israrla dark blade i beceremiyorum beceremiyorum dedigim millet gibi kan alamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 dark blade kim yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delucia Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 dark lady demek istedi heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Şimdi aklıma geldide becerememekten ziyade oynamayı pek sevmediğim pharoah ve wretched hag. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LizVicious Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 fantoma manta yapmak isterim beceremem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar