Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beceremediğiniz herolar

Vingthor

Öne çıkan mesajlar

evet nuupluk yaptığınızı kabul edip yazın buraya beceremediklerinizi. net hiçbir şekilde oynayamadığım herolar var. bide küçük taktikler alalım tam olsun falan. 2 aydır falan oynuyorum oyunu. noob gamelere kadar girip bir pipiye yaramadığım oyunlar var.

en başta soul stealer ve scout.

hayır izometrik olarak bir dengesizliğim olmamasına rağmen soulstealer'la spelleri denk getiremiyorum abi. baktığı yöne atıyo ok. fakat olmuyor yani.

scout olayına gelince direk net yapamıyorum.

demented shaman. abi heal atmak dısında ne özelliği var anlayamadığım bir hero kendisi. slow+auto attack. kendini heal etme olayıda lvl 8de falan gg. 400 hp heallasa 2 vurup alıyosun. millet frostfield plateler falan çıkıp balyoz fırlata fırlata adam öldürüyor falan.

jereziah. net oynayamıyorum. daha dorusu öle bi kaptırıyorum ki kendimi raiddeki healer gibi triplere giriyorum. canlı tutmalıyım falan. jere oynayıp kill almıslığım az.

ophelia. ne bu lan? nabılıyo bunla? minotorla adam mı alınır. tisskiniyorum. denemedim bile oynamayı hiç.
Sosyal ağlarda paylaş

dementeden ve jereziahin olayi heal kadar dmg yapmasi
ozellikle demented and gamede bile 6 7 krepin arasinda duran heroyu yari canla yamultuyo

ophelia ynamak her baba ygidin harci deil o ayri
iyi oynayan adamlar minatorla sirf vurmuyo iste
stun vuuyo
root atiyo
yane cc icin kullaniyo o olaylari
ama zor abi ben kesinlikle beceremem

ben Black smith oynayamiyom kesinlikle
anlamiyorum abi millet nasil bole 500 kill aliyo
yane bi tane dmg buyusu war
baska ne war abi benim kacirdigim ne yane
Sosyal ağlarda paylaş

Soulstealer skill tuturma konusunda epey iyiyimdir. dgsf
Adama atak vererek skill atmaya çalışma, adam yön değiştirince sende otomatik olarak yön değiştirerek ıskalarsın. Yada creeplere takılıp flan bir şekilde dengeyi bozarsın. Atmak istediğin yöne doğru yürüyerek at. Birde mapte kendi çevrene yakın yerlere tıklayarak atma skilleri. Uzağa tıklarsan sapma azalır. Umarım anlatabilmişimdir.

Demented shamanda olayı takımda aoe heal abi. tek başına kendine bastığı heal çok etkili olmuyor.

Ben ophelia ve Ayıcıyı beceremiyorum. Ayıcıyı seviyorum arada alıp oynuyorum. Ama ophelia hiç. 2 den fazla karakter kontrol etmekte zorlanıyorum beceremiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

abi ayici em publarda super elenceli
o kadar cok para kasiyosun ki aklin sasiyor
cunku cok rahat solo tower felan aliyosun yane
ama engineerda yasadigim seyi ayiylada cok net yasiyorum
kacmaya calisiyorum
bi bakiyom
hero deil ayi secili
auheahueahea
ayi ile kaiyom heroyu ksiyolar
enginneerdada targetingi ayarlicam diye toweri secip biraktigim oldu cok
Sosyal ağlarda paylaş

ayıcıyla 1 kere oynadım. eeh diyip bıraktım. çünkü olay ayısı kendisi deil. kıl direk. ayıya support oynuyosun. o kadar kasıcam charged hammer yapıcam. ayıya vercem. yok yea

torturerla valkla pyroyla deadwoodla falan stun kaçırmazken vodoo oynarken cursed ground mı ne onu tutturamamak çok koyuyor bana. hayır diğerlerinden kolay. fakat yok. 5taneden 2si tutuyor
Sosyal ağlarda paylaş

wa beast. 1 kere aldım gerci daha. ama hic sevemedim oynayamadıgım icin. aynı anda hem heromu hem de beastleri kontrol etmekte zorlandıgımdan baya sacmalıyorum. iyi bi guide'a ihtiyacım var.

bi de accursed. aslında becerebiliyorum bu heroyu ama oyunun basından sonuna kadar sıkıntıdan patlıyorum. resmen hicbisi yapmıyosun. combata girene shield at, bi de heal patlat. bitti bu kadar butun oyun yapacagın is. combata gireyim desen kimseyi alamazsın, ne stun var ne slow. ama ölmüyosun da iste.
Sosyal ağlarda paylaş

accursed e yapmaları gereken eski abadon active mark of the abyssini geri getirmek

şu anda salak gibi iki arada bi dere kalıyor

takım illa support istiyor, support olarak late game is yapan skilli sizi ölümünüze sokuyor

mark of the abyss in etkisini arttırıp active skill yapsalar daha hoş olur sanki. hatta ulti yapsınlar
Sosyal ağlarda paylaş

pollywog'da tek yapacagın iş, shackle, lightning gidip; bi heroyu yanında baska adam olmadıgında hemen shacklelayıp, kendi adamlarını saldırtmak sonra da lightningle işini bitirmek, bi cyclone bi de staff of the master caktın mıydı da biter oyun.

nymphora: bunun olayı nedir ya evet güzel bi heal + damage atıyo ama yere atıyo, tutturma oranı 9da 1, anca bi tempest falan olsun ki bi işe yarasın, nası oynıycaz bunu??

pestilence: evet hızlı hızlı ucalım stunı cakalım sonra da bashleyelim, iyi güzel ama olmuyo bişiler eksik kalıyor, suraya tam bir item build ve skill build yazan olabilir mi gayri?

sanırım bu kadar simdilik...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...