Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 evet nuupluk yaptığınızı kabul edip yazın buraya beceremediklerinizi. net hiçbir şekilde oynayamadığım herolar var. bide küçük taktikler alalım tam olsun falan. 2 aydır falan oynuyorum oyunu. noob gamelere kadar girip bir pipiye yaramadığım oyunlar var. en başta soul stealer ve scout. hayır izometrik olarak bir dengesizliğim olmamasına rağmen soulstealer'la spelleri denk getiremiyorum abi. baktığı yöne atıyo ok. fakat olmuyor yani. scout olayına gelince direk net yapamıyorum. demented shaman. abi heal atmak dısında ne özelliği var anlayamadığım bir hero kendisi. slow+auto attack. kendini heal etme olayıda lvl 8de falan gg. 400 hp heallasa 2 vurup alıyosun. millet frostfield plateler falan çıkıp balyoz fırlata fırlata adam öldürüyor falan. jereziah. net oynayamıyorum. daha dorusu öle bi kaptırıyorum ki kendimi raiddeki healer gibi triplere giriyorum. canlı tutmalıyım falan. jere oynayıp kill almıslığım az. ophelia. ne bu lan? nabılıyo bunla? minotorla adam mı alınır. tisskiniyorum. denemedim bile oynamayı hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 hiçbiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 becerememekten çok aslında oynamayıda sevmediğiniz olabilir ya. bide prolar gelip böle şeyler yazmasın lan. hiçbiri yazacağına hint ver falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 dementeden ve jereziahin olayi heal kadar dmg yapmasi ozellikle demented and gamede bile 6 7 krepin arasinda duran heroyu yari canla yamultuyo ophelia ynamak her baba ygidin harci deil o ayri iyi oynayan adamlar minatorla sirf vurmuyo iste stun vuuyo root atiyo yane cc icin kullaniyo o olaylari ama zor abi ben kesinlikle beceremem ben Black smith oynayamiyom kesinlikle anlamiyorum abi millet nasil bole 500 kill aliyo yane bi tane dmg buyusu war baska ne war abi benim kacirdigim ne yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 bide abi support herolariyla kill almamak cok mumkunde jereziah cok sinir kill caliyo eauheahua dur akem bulabilirsem replayim war 8 e 1 oynadigim delirttim milleti tam adami keserlerken yanindaki herife heali veriyorum hop yatiyo adam eahea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Soulstealer skill tuturma konusunda epey iyiyimdir. dgsf Adama atak vererek skill atmaya çalışma, adam yön değiştirince sende otomatik olarak yön değiştirerek ıskalarsın. Yada creeplere takılıp flan bir şekilde dengeyi bozarsın. Atmak istediğin yöne doğru yürüyerek at. Birde mapte kendi çevrene yakın yerlere tıklayarak atma skilleri. Uzağa tıklarsan sapma azalır. Umarım anlatabilmişimdir. Demented shamanda olayı takımda aoe heal abi. tek başına kendine bastığı heal çok etkili olmuyor. Ben ophelia ve Ayıcıyı beceremiyorum. Ayıcıyı seviyorum arada alıp oynuyorum. Ama ophelia hiç. 2 den fazla karakter kontrol etmekte zorlanıyorum beceremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 abi ayici em publarda super elenceli o kadar cok para kasiyosun ki aklin sasiyor cunku cok rahat solo tower felan aliyosun yane ama engineerda yasadigim seyi ayiylada cok net yasiyorum kacmaya calisiyorum bi bakiyom hero deil ayi secili auheahueahea ayi ile kaiyom heroyu ksiyolar enginneerdada targetingi ayarlicam diye toweri secip biraktigim oldu cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Em oyun oynamadığım için pek almıyorum. Em de tamam. Çok para kasar yönetirsin. Ayının tanklığıda zaten çok iyi. Ama ne biliyim çok iyi değilim bence ben ayıcıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ya genel olarak zaten bi heroyu zor yonetirken ikincisi ile urasmak ayri bisi sirf skeleton king gelsin istiyorum ondan 1 heroyuda yonetmisun tikliyosun bisiler oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mousem bozuk benim.. Defileri de hiç beceremiyorum açıkcası. Hayaletleri acıyorum ölen ben oluyom hep. Bi başkası defiler olup dalsam hayaletler içime içime giriyo 2 saniyede ölüyorum.... Anlamıyorum ki nasıl oluyo bu iş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ayı oynamaktan nefret ederim ama oynadımmı neler yaptığımı bilirler ahah w3 saolsun vakti zamanında iyi micro kazandırdı az üniteli savaşlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 abi aktif atak yaparsan hayaletlerin hepsi bi adama saldiriyo onu kullanmak lazim sanirim bide defilera kopek gibi regen yapmak laizm snairim tank gibin olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ayıcıyla 1 kere oynadım. eeh diyip bıraktım. çünkü olay ayısı kendisi deil. kıl direk. ayıya support oynuyosun. o kadar kasıcam charged hammer yapıcam. ayıya vercem. yok yea torturerla valkla pyroyla deadwoodla falan stun kaçırmazken vodoo oynarken cursed ground mı ne onu tutturamamak çok koyuyor bana. hayır diğerlerinden kolay. fakat yok. 5taneden 2si tutuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 abi ayiya neden veryosun ki charged hammeri al sende dursun ayiya bi tane pt yapsan yeter oda sirf rootlasin diye gecen gun radyans yapan gordum ayiyada bence sacma yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ayıya full kasan kendine sadece pt yapan gördüm ben sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ayı zor kesinlikle , iki kişi kontrol edemiyorm kasıyo . Birde soul stealara alışamadım hiç . ilk defa randomda dün geldi . range karmaşası yaşadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 wa beast. 1 kere aldım gerci daha. ama hic sevemedim oynayamadıgım icin. aynı anda hem heromu hem de beastleri kontrol etmekte zorlandıgımdan baya sacmalıyorum. iyi bi guide'a ihtiyacım var. bi de accursed. aslında becerebiliyorum bu heroyu ama oyunun basından sonuna kadar sıkıntıdan patlıyorum. resmen hicbisi yapmıyosun. combata girene shield at, bi de heal patlat. bitti bu kadar butun oyun yapacagın is. combata gireyim desen kimseyi alamazsın, ne stun var ne slow. ama ölmüyosun da iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 elder kasiyolar accursede ya entresna oluyo elder acip daliyosun adamlar sana vursa ulti aciliyo full canla cikiyosun bide o normalde 4 saniye suren attack speed azaliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 accursed e yapmaları gereken eski abadon active mark of the abyssini geri getirmek şu anda salak gibi iki arada bi dere kalıyor takım illa support istiyor, support olarak late game is yapan skilli sizi ölümünüze sokuyor mark of the abyss in etkisini arttırıp active skill yapsalar daha hoş olur sanki. hatta ulti yapsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 accursed'e önce nome sonra barrier gidiyorum ben. dengeli oluyor öle. hem support görevlerini yapıyosun hemde cok para cıkarsa elder al sonradan. bide nome yapınca garip bir harrasser oluyor hero o cok keyifli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Oynayamadıgım hero Pollywog Priest, ne bilem hiç sevemedim. Dotadaykende Rhastayı hiç sevmezdim. sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rutian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 pollywog'da tek yapacagın iş, shackle, lightning gidip; bi heroyu yanında baska adam olmadıgında hemen shacklelayıp, kendi adamlarını saldırtmak sonra da lightningle işini bitirmek, bi cyclone bi de staff of the master caktın mıydı da biter oyun. nymphora: bunun olayı nedir ya evet güzel bi heal + damage atıyo ama yere atıyo, tutturma oranı 9da 1, anca bi tempest falan olsun ki bi işe yarasın, nası oynıycaz bunu?? pestilence: evet hızlı hızlı ucalım stunı cakalım sonra da bashleyelim, iyi güzel ama olmuyo bişiler eksik kalıyor, suraya tam bir item build ve skill build yazan olabilir mi gayri? sanırım bu kadar simdilik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 pestinin layi ultisi invis herolari oyundan sogutuyor o nedenle invis oldumu direk aliniyo bide tank sonucta abi carry deil 3k canli aoe stun + bash + hizlanma felan gayet guzel invitiate ediyo acikcasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 hellbringer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar