Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 77.777 adet bulunan PSP Slim Final Fantasy Crisis Core PSP Slim Final Fantasy Crisis Core Özel Üretim PSP. Sony PSP Slim Orjinal Batarya Sony Power Supply ve Orjinal Kablosu (220v-TR) Final Fantasy Crisis Core UMD oyunu.(özel kabı içerisinde) Ekran Koruyucu Sticker Ekran Koruyucu Şeffaf Front Case PSP Sert Taşıma Kılıfı Sony 4gb Memory Stick Taşıma İpi Ekran koruyucu ekran uzerine alındığı gün yapıştırılmıştır. İstanbul içi levent te (veya belli günlerde bakırköyde) elden teslim edebilirim. İşyerinde olduğum için ürün resmini ancak bu akşam veya yarın ekleyebilirim. İstanbul dışına kargo alcıya ait olmak üzere havale hesabıma geçtiği gün kargoya verebilirim Fiyat 300tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 çogzelmiş hayıordır neden satıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 yerine ipod touch alıcam şu yeni 3. nesillerden edik: veya kenara atıcam 4bin tl kredi borcum var sdakjas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Bir arkadas sorduda olmadi yonlendiricegim sana ben pek anlamiyorum aletten, tek oyun mu veriyorsun yaninda, ek olarak copy falan calistiriyor mu nedir tam olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 hepsini çalıştırıo abi. bendeki oyunları filmleri de atarım dvd ye isterse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 abi tamam özel üretimmiş, yanında bir sürü şey veriyorsun ama spot sıfırlar 300 civarıyken fazla fiyat bana göre ama alan çıkar umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 ztn olayı sdc 77.777 tane olması vs amin işalla not: makina spot değil kanyon sony den alındı not2: biri bu pspyi almak için teklif veriosa zaten sazan değildir piyasayı araştırır gibi düşünüyorum. not3: iyi satışlar dasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 AP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Fiyat 350 güncellendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Su encode olayini ve multi-task yapamama olayini assalar 10 numara alet olack PSP de yapmadilar bi turlu sunlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 abi multitaskingi napıcan save et oyunu çık bak tekrar gir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Muzik dinlerken pdf okumak istiyorum mesela. Yapamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 di said: Muzik dinlerken pdf okumak istiyorum mesela. Yapamiyorum. Alıcaktım son anda vazgeçtim sırf bu sebepten ötürü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 bak ya =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Abov. Demeseydim keske. Topik sahibi beni kesse yeridir hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Bi yanlış anlama olmuş zamanında düşünmüştüm psp almayı ve bu olay yüzünden almamıştım =) bu konudaki psp ile alakası yoktu yani :D final fantasy sevmeyen bi insan olarak kullanmam zaten bu aleti hiç bi şartta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Alacaksın! siz de böyle yaparsanız nasıl ödicem ben kardeşim kredi borcumu!!bir!!!1 öf ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 kredi çekip alasım geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 gel gel bizim bankadan verelim kredi 20tl x24 kredi çekersin alırsın ayda 20tl bişi diil bak şsdlka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 bir gün herkes psp alıcak galiba. güzel aletmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 satıldı mı bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 satılmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 adam her seyini satiyor. asdassafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar