Dralnu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 iyi final olmus, beni 6-0 yenmeden cikan yok. gratz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 sen anca rakibin kapıya bakarken gol at =P.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ck350 bile kupa kazanmış ya hiç birşey diyemiyorum size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 tavsiyem bir dahaki turnuvanın 9 kişiyle 4.5 yıldızlı takımlarla lig olması şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Aiko said: ck350 bile kupa kazanmış ya hiç birşey diyemiyorum size. sampiyonluguma leke surmeye calisma! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 4 yıldızlı takımlar iyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 4 yıldız da olur, itirazı olan yoksa bu aksam kura cekeyim yine, yarın aksama kadar da degistirme zamani birakirim. hatta fifadan my league uzerinden yapabilriiz direk ligi bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 yazın beni lige. ama daha oncede dediğim gibi cuma ve haftasonları anca oynayabilorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 mokoko said: cuma ve haftasonları anca oynayabilorm. +1.. her ne kadar fark yesem de yaz beni yeniden =).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 yannız böyle sıkıcı oluyor.lig yapalım.puan tablosu falan görelim çekişmeli olur.böyle kopuk kopuk yaptık bittiye geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 4 yıldız iyi bence 4.5 yıldızlarda çok kopukluk olabilir. juventus arsenal diğerlerine nazaran çok iyi mesela. 4yıldızlılarla devam bence. ha 4 yıldız da takım çok oyuncu sayısı az ise isteyen istediği takımı alsın yaparsak çok sevinirim açıkçası. 9-10 kişiyiz max zaten. çok illada aynı takımı istiyooozz diyen olursa aralarında yazı tura atsınlar ama oraya varmaz kanımca. alternatif çok. ha bi de lig iyi olabilir bencede. oyuncu sayısı son turnuvadaki gibi az olursa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ben schalkeyi kapattım o zaman söyliyim :). ama random olması her zaman iyidir.lig olsun.bittikçe tekrar başlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 valla bilmiyorum 3 turnuvada da şöle istediğim gibi bi takım düşmedi o yüzden random düşmanı oldum :D şans yokki şurda zar atalım 1 atarım biliyorum. haha. no random plz. bjk mis gibi takım valla benim için. onu başkası kapsa yine bi tane arar bulurum keyfimce güzel 4 yıldız. 9-10 kişiyiz 40 tane falan 4 yıldız takım var(atıyorum galiba ama neyse) herkes bulurdu keyfince bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar