ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 shapshal said: Bolton 0 - 3 Schalke Schalke 4 - 0 Bolton Of ulan keyifli olcak bu maçları bekliyorum falan derken resmen sinirlerim bozuldu yahu. Red ne plase vurduysa ya gol ya direk, bi süre sonra neredeyse orta sahadan plase denemeye başladı zaten adam. Zaten kuranyiyle farfanı hiç bi adam tutamıyo takımda, forvetler ilerde dayak yiyo. Oyundan iyice düştüm ilk 2 golden sonra, gerisi katliam oldu zaten :D valla schalke biraz 4 yıldızlı takımlar arasında parlıyor biraz. bakalım ben kaç yicem :D bolton'a karşı bile 1e 1de mücadele edemiyordu benim defans. artık kuranyi omuzlar götürür bütün takımı benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 rendell ve cul_ online olacağınız saatleri yazarsanız bitirelim bugün maçlarımızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ben 3 falan gibi yolcuyum. şu anda musaitsen yapalım hemen. yoksa yalan benim maçlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 geliyorum ps3 e yapalım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 leverkusen 1-1 samptoria samptoria 1-0 leverkusen anadolu takımı usülü gömülü defans, gelen topu dik havaya aşmış bi maç oldu ikinci maç :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 aksam online olurum 12 giib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 jacabo bi tek seninle maclarim kaldi bizim grupta online kac olursun ya da olabilecek misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 benim bütün maçlarım zevkli geçti ya. hiç takımla antreman fln yapmadan direk daldım turnuvaya default tt ile oynadım. ortasahada bi adam 68 ratingli idi etkisiz eleman oldu tamamen, 10 kişi oynuyordum sanki her maçta ama bütün maçlarımdan tad aldım yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 azap20 aksam giricem bak bi tek senle maçım kaldı.kazanayımta gruptan cıkayım nasılsa aiko cıkamamayı garantiledi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 blackburn 3 - 1 racing racing 4 - 2 blackburn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 azap nerdesin azap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 geliyorum şimdi ps3 e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 tmm giriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 schalke 3-0 sampdoria sampdoria 1-2 schalke 2. maç çok kötü gaz sancısı girdi valal zor oynadım.portakal suyu içmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 kalecinin önüne geçip top dikerken engelleme yeni modamı sabahki arkadaş ta yapmıştı. o golü yedikten sonra biraz sinirim bozuldu direk oyunun başında. genel olarak tek taraflı oldu. pas yapılabilecek gibi değildi benim açımdan. senin birşey yapmana gerek yok takım zaten bütün baskıyı kurup alıyordu topu otomatik. 2. maçta da 1-0 olduktan sonra farfan sanırım çaprazdan kafayla iğne deliğinden golü atınca anladım hayır gelmeyeceğini o maçtan :D güzel maçlar oldu yine de. tebrikler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ne otomatiği kalbimi kırarsın :).unutmayın fifada 3 yıldızla real madridi yenebilirsiniz.takım iyi lafına gücenirim öyle olsaydı espanyoluda yenerdim leverkusenide yenerdim :) 2. maçsen gol atmasan 0-0 biterdi :) bu oyunda önemli olan karşıdaki adama göre defensive balanced offensive taktiğini ayarlamak.mesela sen bol pas yapmaya calıstıgından önde basmaya calıstım.sen kontra atak oynadıgın zaman bende geri çektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 jacabo forumda online olmasına rağmen topice cevap dahi vermediği için kalan 6 maçında hükmen mağlup sayılıyor, olan bana oluyor ama olsun =) eşleşmeler şöyle şimdi : Schalke - Blackburn Bolton - Sunderland Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 banlist on! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 hani ilk 3 çıkıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 ne zamana kadar yapıyoz maçları ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 hoh musait değildim yaw 1 2 yere oyle 5 10 dk musaıt olunca yazmıstım , neyse saglık olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Aiko said: hani ilk 3 çıkıyordu.ilk 3 cikiyordu diye demedim ki hic ? shapshal; topu topu 4 kisisiniz zaten, biter cars-pers en gec die dusunuyorum. muhtemelen kalmaz bile ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 aksama bile biter :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 shapsalla final oynicaz bu sefer intikamını alıcak herhaled ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 sunderland 4 - 2 bolton bolton 1 - 4 sunderland Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar