Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3. Fifa 2010 Paticik Champions Cup @PS3

fizban

Öne çıkan mesajlar

shapshal said:

Bolton 0 - 3 Schalke
Schalke 4 - 0 Bolton

Of ulan keyifli olcak bu maçları bekliyorum falan derken resmen sinirlerim bozuldu yahu. Red ne plase vurduysa ya gol ya direk, bi süre sonra neredeyse orta sahadan plase denemeye başladı zaten adam. Zaten kuranyiyle farfanı hiç bi adam tutamıyo takımda, forvetler ilerde dayak yiyo. Oyundan iyice düştüm ilk 2 golden sonra, gerisi katliam oldu zaten :D

valla schalke biraz 4 yıldızlı takımlar arasında parlıyor biraz. bakalım ben kaç yicem :D bolton'a karşı bile 1e 1de mücadele edemiyordu benim defans. artık kuranyi omuzlar götürür bütün takımı benim.
Sosyal ağlarda paylaş

benim bütün maçlarım zevkli geçti ya. hiç takımla antreman fln yapmadan direk daldım turnuvaya default tt ile oynadım. ortasahada bi adam 68 ratingli idi etkisiz eleman oldu tamamen, 10 kişi oynuyordum sanki her maçta ama bütün maçlarımdan tad aldım yani :)
Sosyal ağlarda paylaş

kalecinin önüne geçip top dikerken engelleme yeni modamı sabahki arkadaş ta yapmıştı. o golü yedikten sonra biraz sinirim bozuldu direk oyunun başında.

genel olarak tek taraflı oldu. pas yapılabilecek gibi değildi benim açımdan. senin birşey yapmana gerek yok takım zaten bütün baskıyı kurup alıyordu topu otomatik.

2. maçta da 1-0 olduktan sonra farfan sanırım çaprazdan kafayla iğne deliğinden golü atınca anladım hayır gelmeyeceğini o maçtan :D

güzel maçlar oldu yine de. tebrikler :)
Sosyal ağlarda paylaş

ne otomatiği kalbimi kırarsın :).unutmayın fifada 3 yıldızla real madridi yenebilirsiniz.takım iyi lafına gücenirim

öyle olsaydı espanyoluda yenerdim leverkusenide yenerdim :)

2. maçsen gol atmasan 0-0 biterdi :)

bu oyunda önemli olan karşıdaki adama göre defensive balanced offensive taktiğini ayarlamak.mesela sen bol pas yapmaya calıstıgından önde basmaya calıstım.sen kontra atak oynadıgın zaman bende geri çektim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...