fizban Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Grup 1: Bayer Keverkusen - mokoko - Rendell_ Espanyol - aiko - aiko1905 Sampdoria - ermynorac - azap20 Bolton Wanderers - shapshal - dorlinoglu Schalke - red - cul_ Grup 2: Lazio - fizban - fizboz Racing Santander - spyro - crasah West Ham - jacabo - jacabo Blackburn - dralnu - joyzmaa Sunderland - supremeallah - ck350 http://www.fixturelist.com/leaguetables.php?l=8250 Grup maçları için son gün 7 ŞUBAT PAZAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 doh butun maclari mi oynicaz 7sine kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ehue nolacak 4 kisiyle 2 ser mac yapcan topu topu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ah be deseydiniz adam bulurdum en azından 1 grup daha çıkardı :P neyse gruptaki elemanlar tanıdık yaparız herlade hemen maçları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 7 şubat erken gibi ya.. bir tek cts. pazarım var.. neyse kaan'la seni hallederiz de =P.. diğer arkadaşlar da müsait olur haftasonu inş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 mokoko aiko yaparız istediğiniz zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 guzel olmus gruplar yapalım bakalım macları gerçi 7 sine kadar yetişmeyebilir maçlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 var mı ilk grupta maçımızı yapmak isteyen?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 gece yada gunduz.bugun 12 den sora girerim.gunduzleride 2-3 gib ibi giriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 şu patcik turnuvalarındada takımlardan yana bi şansım gülmedi. samptorya nedir ya bi tane oyuncu bilmiyorum orda oynayan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 supreme ile yarın akşam oynayacağım aksilik olmazsa, jacabo sen de online ol hatta dralnu da olsun bizim bi spyro ile maçlar kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 aikoyla yaptık maçları. hayatımda bu kadar saçma goller yediğimi hatırlamıorm. adeta defansıma para verilmişti. kendi kalelerine koşmayı cok seviolardı. 2 maçta 4 tane falan kendi kaleme attım. espanyol 5-3 leverkusen espanyol 3-2 leverkusen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 bende hayatımda attığım bütün saçma golleri attım valla o iki maçta ne desen haklısın. Espanyol 0 - 0 sampdoria Espanyol 2 - 2 sampdoria iki maçta zevkliydi. özellikle 2. maç.ilk golu attıktan sonra geriye çekiliyim dedim 2. maç bi 50 60 dakika bocaladım. sonra bi kontra atakta golu buldum ama koruyamadım skoru.90. dakikada engel olamadım cassanoya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 onlıne ım kım varsa yapabılırım macları kimse yoktu onlıne bende kapattım küstüm =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 varmı online olanınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Lazio 0 - 1 Blackburn Lazio 2 - 0 Blackburn hazirlik maclari bol golluyken turnuva maclari direkgol kisiri gecti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 ulan eyvah turnuva başlamış kaçırdım falan diye panik yaptım meğersem daha dün başlamış :D ben haftaiçi saat 16.30 civarı evde oluyorum. O civarlarda bi gün önceden falan ayarlayıp yapabiliriz maçları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 1 saate kadar giricem.mokoko aiko shapsal varsanız yaparız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 bu aşkam da musaıtım var mı benım grubumdan onlıne olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 jacabo valla onlinedım hep ama psn'e girseydin yapardik, simdi yatiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 neyse başka zamana =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 schalke 3-3 espanyol espanyol 1-1 schalke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 sunderland 3 - 0 blackburn blackburn 1 - 4 sunderland Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 lazio 0 - 6 sunderland lazio 4 - 3 sunderland ilk macta 44 dakika 0-0 gitti, sonra 6 gol birden oldu aniden ehue. ikinci macta da sunderland 2-0 ondeydi, yine basit pas hatalariyla benim. sonra aniden 3 tane attim ben, oralar nasil oldu anlasilamadi hala. derken bir pas hatasiyla 3-3 oldu 85 te, sonra 86 da penalti kacirdi, 87 de %100 luk pozisyon kacirdi sunderland, derken lazio atti 4-3 kazandim. ahah cok sacma macti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 lazio 0 - 0 west ham lazio 1 - 1 west ham ilk macta finishingimin gazabına ugradım, coook net goller kacırdım. aynısını jacabo sagolsun kırmayıp ikinci macta yaptı. cok zevkli maclardı ikisi de =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar