roket adam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Yıllar sonra yeni gelenler banım açılmış. Teşekkür ederim. Artık çekirdekten yetiştirebilicem patileri.
copry Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 anladım da büyük başarı alamında :D:D::D
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 heee orasını bende anlamadım dur araştırayım biraz :D
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 copry said: anladım da büyük başarı alamında :D:D::D ayrica oyle deme, istatistiksel olarak yeni gelenlerden banlenme orani diger bolumlerin toplamindan fazla o bolum yeni gelenlere merhaba demek, sicak bir karsilama yapmak, yeni uyelerin konusacak bir konulari olmasa bile topic acabilecekleri bir alan yaratip patiye daha hizli isinmalarini saglama amacli gidip orada civitan, ne bileyim yeni gelenlere fake troll zart zurt diyen veya diger bolumlerde gormezden gelinebilecek dusuk seviyeli espriler yapan, asl soran vs.. adam oldu mu direk ucuyor bolumden. veya gidip orada garbagelik topic acan eski uye oldugunda da ayni sey, bkz. http://forum.paticik.com/read.php?62,4633883
copry Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ahaha sonunu tıkladım aynı yere çıktım =) anladım çok aydınlatıcı oldu saygılar efenim.
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Ya ben ordan neden banlandığımı da hatırlamıyorum o kadar uzun süre olmuş ki. Neyse artık ya.
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ilginç banlanma olayında üstüme tanımıyorum galiba.
Öne çıkan mesajlar