adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Sinemcem said: bir tek jahreinde gördüm o efendiliği slickers . birkaç arkadaş sadece merhaba diyip gitti onlar hakkında yorum yapmıyorum . jahrein tabikide efendi bi insan ama cemcim sen bizi çok yanlış anladın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinemcem Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 neyini yanlış anladım ? kız olduğuma inanmadın üstüne dalga geçtin . bunu mu yanlış anladım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Sonuçta kaç senedir efendiliğiyle buralarda tek bir ban bile yemeyen biridir jahrein sevgili sinemcem. herkes için bir yeri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Ya ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ben izmirliyim çok medeniyim saygılar. metalciyim bi de. gitar çalıorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Sinemcem said: bir tek jahreinde gördüm o efendiliği slickers . birkaç arkadaş sadece merhaba diyip gitti onlar hakkında yorum yapmıyorum . şimdi burda kız görünce libidosu taşmış arkadaşlar cozutabiliyor tabi. ama ben de fark ettim Jahrein bayağı olgun yaklaşmış.Bir erkeğe yakışır şekilde takdir ettim gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 dalga geçmedim ben cemcim yani geçmiş zaman eki yok dalga geçmeye devam ediyorum öss'ye hazırlanıyosun önemli şeyler bunlar cemcim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Ya en düzgün insan jahreindir sinem.Şanslısın ki ilk onu tanıdın ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeymourButts Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 çabuk birileri beni takdir etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinemcem Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 lütfen bak rica ediyorum son kez . yazma artık şuraya adamınbiri . gerçekten terbiyesiz ve yüzsüzsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 cemcim ne itici bi kelime ya okurken irrite oldum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ne terbiyesizliğimi gördün tamam yüzsüzüm ona lafım yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeymourButts Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Sinemcem sen bu foruma niye geldin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 negüzel post kasıyor(uz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 pati eskiden daha komikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 forumu samimi bulmuş ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 benim için gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinemcem Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 evcil hayvanlar konusunda çok ilgiliyim arama yaparken burasıda çıktı biraz inceledim patipet bölümünü . burada birşeyler paylaşabileceğimi düşündüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 selam, hoşgeldin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 köprü altı cemcem öpsün seni emcem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinemcem Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Jahrein said: Sinemcem said: neyini yanlış anladım ? kız olduğuma inanmadın üstüne dalga geçtin . bunu mu yanlış anladım ? sinemciim durumu açıklayayım. arkadaşlar biraz "fake'e karşı saldırganlık" tutumluluğu izlediler. fake şöyle bir şey: bir üye gidiyor yeni bir hesap açıyor ve kendini kız gibi tanıtıp bizimle dalga geçiyor. bu insanlardan birisi olabileceğin olasılığına karşılık arkadaşlar biraz sert girişmişler. yeni gelenlere böyle yapılması hiç hoş değil jahrein ama dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Sinemcem said: evcil hayvanlar konusunda çok ilgiliyim arama yaparken burasıda çıktı biraz inceledim patipet bölümünü . burada birşeyler paylaşabileceğimi düşündüm sen ne besliyorsun peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 paylaşımların erkekler konusunda mı, hayvanlar konusunda mı olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeymourButts Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Sinemcem said: evcil hayvanlar konusunda çok ilgiliyim arama yaparken burasıda çıktı biraz inceledim patipet bölümünü . burada birşeyler paylaşabileceğimi düşündüm Evcil hayvanlar konusunda niye o kadar ilgilisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 bu gece kan dökülecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar