mokoko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 dasaaa said: doktor.. arkadaşın espri keseciği yırtılmış /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ne olursa olsun senden sağlılıklıdır be kanka.. sıkma canını yine de. bulursun bi yerde kaybettiğin espri yeteneğini.. varsa eğer tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 i sense your lack of faith disturbing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 dasaaa said: ne olursa olsun senden sağlılıklıdır be kanka.. sıkma canını yine de. bulursun bi yerde kaybettiğin espri yeteneğini.. varsa eğer tabii. kanka mı? ben seni bakkala bile göndermem lan ne kankası eyv iyi dileklerin için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Fistan said: ben niye bırakıyorum lan siz bırakın Efsane olucaktın forum için. neler kaybettiğini düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 obaaa kavga var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 sanane aga keyfimle ortak mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 İç denizinin dinginliğine bırak kendini,espriler su üstüne çıkacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 şimdi millet kavga eder yine bana patlar adminler falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Fistan said: Çok üst seviye olan espri yeteneğimin üst seviyeler seviyesine düştüğünü hissetmekteyim. Neden , niçin bu şekilde oluyor anlayabilmiş değilim. Sanırım çok fazla düşük seviye espri yapıyorsunuz ve bunlara gülen bir çok kişiye rastlıyorum buralarda benim tespitim de bu şekilde düşük seviye espriler ve gülenlerin bilinçaltımda çok üst seviye espri yapmama gereği doğurdugunu düşünmekteyim. sanırım. discuss :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 senin niye orda mesajın vardı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 escape said: şimdi millet kavga eder yine bana patlar adminler falan. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 escape postu kelime kelime, ayrı ayrı at... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Fistan said: sanane aga keyfimle ortak mısın tı o yüzden bu haldesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 calimero said: escape postu kelime kelime, ayrı ayrı at... Fistan said: sanane aga keyfimle ortak mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 escape said: şimdi millet kavga eder yine bana patlar adminler falan. escape said: senin niye orda mesajın vardı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 kısmetin bağlanmıştır kurşun döktür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 radagast62 said: kısmetin bağlanmıştır kurşun döktür Bildiğin biri varsa ben de döktürmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ben dökerim 50 liraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Ben dökerim ama garanti vermiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Doruk 25 25 bölüşelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 kurşun dökülür-sıkılır-atılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Tenekeadam said: İç denizinin dinginliğine bırak kendini,espriler su üstüne çıkacaktır. abi 5 dk dır anlamaya calısıyorum kastım yemn ederim 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 radagast62 said: kısmetin bağlanmıştır kurşun döktür kızların olduğu ortamda fal baktırmak, kurşun döktürmek vs. üzerinden sarcasm yapmayın olm, direkt atlıyolar bak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 http://www.ubenzer.com/deepo/2008/05/erdil2.jpg tamam şimdi dağılın. barışın falan. balon kız getircekti dur bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar