chrounos Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 şu sol tarafta yeni bir geyik başşadı. sevgi pıtırcığı arkadaş hattı falan. onu kaldırmak için bi trick bilen varmı[signature][hline]kronik yorgun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 miranda kullanabilirsin?[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 zed icq için miranda var zatende. önemli olan messengferın bikaç desteği.. invite özellği ve dosya transferi[signature][hline]kronik yorgun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 miranda msn için de kullanılabiliyo. ama herşeyini destekler mi bilemiyorum. [Bu mesaj Zed tarafından 24 Temmuz 2004 03:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 senin miranda eski sanırım, miranda'nın desteklemediği şey yok gibi bişi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=82130 aynı günde açılmış bi topiği tekrar açmasak süper olurdu aslında[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 pardon dikkat etmemişim. bone bu arada mesaj kasmak için yanlış saat. [Bu mesaj chrounos tarafından 24 Temmuz 2004 05:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 bide title verselerde rahatlasak.[signature][hline]kronik yorgun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 razor +1 chro -1 yaw chrocum mesaj atmanın, ya da senin deyiminle post kasmanın saati mi olurmuş :) ben gecelerin adamıyım, ha belli bir saati varsı paticik forumlarını kullanmak için, söyle o zamanlar uyanık kalıyım mesaj yolluyum, diğer zamanlar ise yatayım.. title vermelerine gerek yok chro, bilir misin, bir topic açmadan önce arama kuralı vardı paticikte.. ben bu kuralı hatırlattım, hemen asabilesip olayı post kasmaya, title kapmaya felan çevirmene gerek yoktu... msn terbiyesiz. ama herhalde ben daha terbiyesizim..[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 heheh hem suçlu hem güçlü dedikleri bu olsa gerek.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 miranda en ıyısı[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 miranda kullanın gençler. ha bir de messsenger 2 diye bişi cıkmıs o da güzel bir deneyin[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 miranda da çoğu kişiyi online göremiyorum ben ama galiba invis takılıyorlar[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar