aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 karadenizli olunmaz arkadasim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 xaty said: Karadeniz'in ne kadar büyük olduğunu düşünürsek TS'yi desteklememen, kolbastı bilmemen, laz olmaman gayet normal değil mi? ne bilim herkes Karadenizi Trabzon Rize sanıyorda ondan öyle dedim. bu arada Samsundan doğusundaki silahlarla savaşa girilse Yunanistan fethedilir o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 olur mu bro bartın önemli bi şehrimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 son samurayı izlerken ben de caponyanın oralarında yaşıcam diye moda girmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 arsin abi düşünsene arsinli gibi olmayı öf. %1000 bi arkadaşı vardı arsinli abi adam tam bir orjinaldi ya. aşırı sempati duyuluyordu elemana. bi de doğuştan gelen bir özellik mi bilemedim adam hep ortamda en sevilenler arasında oluyorlar böyle saf dışı kalmıyorlar bir şeye. kıl olduklarındada hemen çekiliyorlar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 rize kökenli bir arkadaşım var.. adam hollanda da doğdu büyüdü ama gelsin iki cümle kursun sanırsın ki adam rizenin sınırını geçmemiş.. öyle bir adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Tenekeadam said: Benim gözlemlediğim plaka numaralı nickler alarak başlamalısın; delicocuk61 bloodmage61 powerfulldarkness61 financial61 gibi. çok eziksin be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 BabacumMostors said: rize kökenli bir arkadaşım var.. adam hollanda da doğdu büyüdü ama gelsin iki cümle kursun sanırsın ki adam rizenin sınırını geçmemiş.. öyle bir adam kanda gende var abi demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ben de karadenizliyim diyorumki karadeniz cok overrated Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ya bu kasarla unla yaptıkları birşey vardı yemek neydi adı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 karadenizi insan gözünde büyütmekten emin olalım ki bıkmaz. bir kere bulundum ben. umarım bu yazda giresuna gidicem arkadaşın yanına. 80 yaşındaki dedemle babannem bile gitti dönmek istemediler. hatta orada bi dağ evi araştırıyorlar arkadaşlarıyla. dedem imkansızı başaracak yani :) bucak melliden çıkıp trabzonda ölürüm daha iyi dedi adamcağız. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 giresundaki arkadasin kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 hüseyin raşit yılmaz. kitap yazarı ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 hmm tanimadim, ama ortaokulda birlikte okumus olabiliriz, iki yas buyukmus benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 olabilir. gerçi şimdi ankaradaymış. yani son 1 yıldır falan. ingilterede tanışmıştık bu adamla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Tenekeadam said: 15 yaşından küçükler babası yanındayken izlesin. ahhahahah abi süperdi. bu arada ofluyum antalyalılara selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=E-d-X4-fZE0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 BloodyBeast said: Tenekeadam said: 15 yaşından küçükler babası yanındayken izlesin. ahhahahah abi süperdi. bu arada ofluyum antalyalılara selam of hahaaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Aga estetikle de bi burun çaktın mı? Oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 haa evet o olay var bak. önemli bilgi: lazın sarısından korkun arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ben tam tersini bilirim mesela, lazın esmerinden korkacaksın derler. sarışınlar (ki buna kepçe kulak ve mavi göz de dahil edilir çoğu zaman) gerçek lazdır, diğerleri karadenizlidir derler filan... neden bilmiyorum, oldukça... erm... şekilci bi yaklaşım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ask a çaykaralı anything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 mıhlama hamsi kuşu lahana dolması yumurtalı kavurmalı pide. daa noolsun karadenizli olmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar