Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bir karadenizli gibi yaşamak ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
xaty said:

Karadeniz'in ne kadar büyük olduğunu düşünürsek TS'yi desteklememen, kolbastı bilmemen, laz olmaman gayet normal değil mi?

ne bilim herkes Karadenizi Trabzon Rize sanıyorda ondan öyle dedim.
bu arada Samsundan doğusundaki silahlarla savaşa girilse Yunanistan fethedilir o derece.
Mesaj tarihi:
arsin abi düşünsene arsinli gibi olmayı öf.
%1000 bi arkadaşı vardı arsinli abi adam tam bir orjinaldi ya.
aşırı sempati duyuluyordu elemana.
bi de doğuştan gelen bir özellik mi bilemedim adam hep ortamda en sevilenler arasında oluyorlar böyle saf dışı kalmıyorlar bir şeye. kıl olduklarındada hemen çekiliyorlar falan.
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

rize kökenli bir arkadaşım var.. adam hollanda da doğdu büyüdü ama gelsin iki cümle kursun sanırsın ki adam rizenin sınırını geçmemiş.. öyle bir adam

kanda gende var abi demek ki.
Mesaj tarihi:
karadenizi insan gözünde büyütmekten emin olalım ki bıkmaz.
bir kere bulundum ben. umarım bu yazda giresuna gidicem arkadaşın yanına. 80 yaşındaki dedemle babannem bile gitti dönmek istemediler. hatta orada bi dağ evi araştırıyorlar arkadaşlarıyla. dedem imkansızı başaracak yani :) bucak melliden çıkıp trabzonda ölürüm daha iyi dedi adamcağız. :)
Mesaj tarihi:
ben tam tersini bilirim mesela, lazın esmerinden korkacaksın derler. sarışınlar (ki buna kepçe kulak ve mavi göz de dahil edilir çoğu zaman) gerçek lazdır, diğerleri karadenizlidir derler filan...

neden bilmiyorum, oldukça... erm... şekilci bi yaklaşım :P
  • Yeni Oluştur...