padawan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ne güzeldi uzayda ifil ifil ilerlemek. var mi bu tadi verebilecek bi oyun? darkstar one önerisi çok geldi bana ama pek alışamadım ona. hani bunlar gezegenlere girerken dock yapmak gerekiyor ya şöyle dümdüz ilerlesek hiç araya video falan girmese direk gezegeni görsek bulutların içinden falan böyle bir teknoloji var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 X3 expansion patch vs hepsini yükle oyun değil yaşam tarzı olur sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Eve online DVO olarak bakabilirsin sci-fi temali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 eve online o tadı vermez abi, bende freelancer gibi bi oyun ararken eve online görüp yüklemiştim. gemi kontrolünün click&move şeklinde olduğunu görür görmez kapattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 X3 mü?Nası bi oyun o tam adı nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 x3 terran conflict x3 reunion community patchi falan varsa onları da yükleyin. learning curve biraz acımasız ama bi kaptınızmı baştacı yaparsınız oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Freespace 1-2(Descent) Eski ama zamanının çok ötesinde bi oyundu. Hala ordaki atmosferi veren başka bi oyun gelmedi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 evochron legends, yükleme ekranı olmadan gezenlere inmek çok güzel birde çok büyük bir evren sonuyor oynanabirlik biraz düşük ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar