White Wolf Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Arkadaşlar merak ettiğim birşey var , uzun süredir bir laptop markasından şikayetçiyim, yarın son kez para iadesi için göndericem , kabul etmezlerse o zaman olayları baştan sona anlatıp isim vericem.Ama şuan bana ilginç gelen bir olayı anlatmak istiyorum. ekranımın görüntüsünde bozulmalar vardı teknik servise gönderdim ekran kartının değiştirdik dediler, zaten gelen kağıtın üzerinede öyle yazmışlar ilginç olan kasayıda değiştirmişler, ama ne kadar söylesem kabul etmiyolar, ben nasıl anladım bi kere monitörde ölü pixeller vardı onlar gitmiş eywallah adam onlar ekran kartından olmuş olabilir diyor ona tamam, ama ben bu kasanın köşesini kötü bir şekilde duvara sürtmüştüm soyulmuştu şimdi yok, tabiki o sadace benim fark edebilceğim bir şeydi,şimdi burası bana öyle çakallıklar yaptıki iyi niyetlerine güvenmiyorum hem iyi niyetli olduklarına varsayalım sizin için extradan kasayıda değiştirdik diyebilirlerdi ama kesinlikle kabul etmiyolar,burdaki mantığı çözemedim amaçları nedir? Not: bu arada para iadesi için göndermek istmemein sebebi laptop 3 gün önce geldi aynı görüntü problemi devam ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 amaclari seni haksiz cikarmak elbette ki. Turkiye'de garanti vs. diye bisey yok malesef, sadece hakkini koparmis bi avuc insan var. Firmalar sadece urunu satana kadar sana musterii gozuyle bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seyh-hulud Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Benim bir teknik serviste calisan bir arkadasim vardi o anlatmisti bana neler yapildigini. Ornek olarak bir masanin uzerine yigilmis bir tepe olusturmus ekran, ethernet, anakartlardan bahsetmisti.Ordan alip koyuyorlarmis veya oraya atiyorlarmis. Tabikide genel butun teknik servislerin gunahini almak istemem ama sanirim bicogu son derece sacma sapan calisiyor. Ondan pek guvenmemek lazim tanidigik biyer degilse. Birde su olu pixel olayinin ekran kartindan olmus olabilecegi konusu bana pek dogru gelmedi.Adi ustunde olu pixel, mesela suanda benim 19inch sony monitorumun uzerinde bolca var 5 senelik monitor. Bilgisayari yeniledim ve cillop ekran karti taktim halen var yani. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Kimsenin isi genpa'ya dusmesin insallah amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Teknik servislerle hiç problem yaşamadım tabi aldığım mağzanında etkisi vardır sanırım.Verdim laptopu ne kadar sürer dedim gelmesi maximum 30 iş günü vs vs dediler. 3 gün sonra aradılar laptop hazır gelip alabilirsiniz diye.Sorun hallolmuştu parça değşmişti kırılan bi parçası vardı onu da tamir etmişlerdi çok memnun kalmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 belki kasanın çizik olduğunu görüp kendilerinin yaptığını zannetmiş olabilirler. ulan bunu çizik yollarsak sorun çıkmasın hemen değiştirelim kasayı demişlerdir hehe. seri numarası, windows etiketi diğer bir sürü seri no ları olması lazım kasanın altında. onlar değişmediyse bir zarar olacağını sanmıyorum. sonuçta sadece ekran kartını değiştirdiler donanım olarak di mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 mani o kadar iyi niyetli değiller ,daha önceki tecrübelerimi yazarsam anlarsın zaten herkesin fark edebilceği bir yer değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 yani birde çok bariz bir şekilde değiştirmedik diyolar, beynimi zorluyorum ama olayı çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 yahu para iadesi icin yolla bitsin, cok icinde kaliyosa ara `biliyorum ulan kasayi degistirdiginizi it herifler` de islemler bittikten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 benm laptopun ekranı kapagını kaldırdıktan 5 dk sonra çatladı aniden gonderdim hp servisine 65 gun geri donmediler gerçi ben aradım tam 30.gun yenisi için ama baktım çok kıvırdılar Açtım davayı direk acımadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 @cairne, Yenisini alabildin mi peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 dava sürüyor hala aramadılar beni ama cogu acıdan haklıyım 30 gun sonra yenisini verme garantisi vermişler ancak olaydan tam 73 gun geçti yarın 74 olcak bende zevkalmıyorum eski bilgisayarımı kullanmaktan geçici bilgisayar bile vermediler feci siniriliyim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Olivies said: Kimsenin isi genpa'ya dusmesin insallah amin. sene 2002 benim a2018 telefonumu verdim servise.. hani geçiciolarka kullanayım diye telefon da vemediler ben ara rar durumu soruyorum böyle 10 15 20.günlerde (bu arada telefonum servise verdikten 1 hafta sorna ankaraya merkeze gitti) en sonunda haber geldi "senin telefon öldü" dedim nasıl ölür? sonra müjdeyi verdiler "ama senin telefon aynı zamanda doğrudu" dedim nasıldğurur? en nihayetinde nurtopu gibi sıfır a2018 im oldu granti yeniden başladı daha 3 sene fln kullandım sornasında ehe hani genpada sadece "gecikme" sorunu yaşadım gerisinde mişteri emenuniyeti -en azından benim için- 10 numara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 J'eon said: yahu para iadesi icin yolla bitsin, cok icinde kaliyosa ara `biliyorum ulan kasayi degistirdiginizi it herifler` de islemler bittikten sonra. 4 ay geçti ürünün üzerinden ürüniade hakkımı kaybettim tüketici hakkı olarak varü bakalım sıkıntı çıkarıcaklarmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Marka HP mi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Cairne said: benm laptopun ekranı kapagını kaldırdıktan 5 dk sonra çatladı aniden gonderdim hp servisine 65 gun geri donmediler gerçi ben aradım tam 30.gun yenisi için ama baktım çok kıvırdılar Açtım davayı direk acımadım benimde bu noktaya gelebilir merak ediyorum bu mahkeme masrafları ne kadar tutuyor, atıyorum laptopum 3 milyar değeri var 2 milyar avukat dava parası edicekse ne anlamı var, göndermenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 yok monster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Davayı kazandığında senin tüm masraflarını karşı taraf ödüyor. Duruşmaya gitmek için harcadığın benzinin parasına kadar kitlersin adamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 "White Wolf" said: Cairne said: benm laptopun ekranı kapagını kaldırdıktan 5 dk sonra çatladı aniden gonderdim hp servisine 65 gun geri donmediler gerçi ben aradım tam 30.gun yenisi için ama baktım çok kıvırdılar Açtım davayı direk acımadım benimde bu noktaya gelebilir merak ediyorum bu mahkeme masrafları ne kadar tutuyor, atıyorum laptopum 3 milyar değeri var 2 milyar avukat dava parası edicekse ne anlamı var, göndermenin pek bi masrafı yok Tüketici haklarına ver ben oyle yaptım yani onlar ilgileniyor davan ile cunku suana kadar durusma vs hiçbirşey olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 napıcan laptop'ı amma ugrasmıssın sende at gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 suanki bilgisayarımda windows live messenger tam 46 dk int exp da facebook tam 16dk da paticik tam 7 dk da google tam 3.5 dk da acılıyor evet bu bilgisayar sabretmeyi ogretiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 saniye de şuna yaw mümkün mü dakika olması ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 abi dava tehditi ve tüketici hakları işler iyi gidiyor ama hakkaten açınca malasef birşey olduğu yok bakınız adam 74 gündür uğraşıyor ama yok tık... Laptop'un ekranında böyle sorunlar yaşıyorsan değişse bile ilerde elektrik aksanı ilgili başka sorunlar yaşaman olası benim başıma geldi direk atmak zorunda kalmıştım... Teknik servislerin geneli öyle bilmiyorum artık,heriflerin işin kaşarı olduğu için böyle parçaları sağa sola atarken birşey olmayacağını mı biliyor olsada tamir edebileceğinden midir ama yazıcıoğlunda her tamircide böyle görüntüler hatta daha betterleri var,garanti bittince atın daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Osuran_boğa said: saniye de şuna yaw mümkün mü dakika olması ? Cidden dakika Sabretmeyi ogretiyor diyorum Yeni bir ozelligini kesfettim demin filmleri ozel efektlerden arindirarak kare kare izleyebiliyorsunuz Varmi kimsede boyle bilgisayar ? Edik:ayrica nokta virgul tuslari kirik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Olivies said: Kimsenin isi genpa'ya dusmesin insallah amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar