Popeye Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 malum thief 3 yakında çıkacak bende baya sevdalısı oldugum bu oyunun fan missionlarıyla ilgili yardımcı bişeyler yazıyım dedim :) öncelikle bu adrestenDarkloader programini indiriyosunuz sonra bu adrestende darkloaderi nasil calistiracaginiza bakiyosunuz darkloaderi sorunsuz yukledikten sonra (herhangi bi sorun olursa burdan sorun yardim ederim elimden geldigince) bu adrestende fan missionlari indiriyosunuz kisaca ozet geceyim direk olarak fan missionlar icin yarattiginiz klasore zipli halde kopyaliyosunuz indirdiginiz missionlari zipi acmaniza falan gerek yok darkloader onlari hallediyor eidosun yaptigi missionlardan cok ama cok daha guzelleri var adamlar dokturmus resmen :) puanlama sistemide var o sayede en kaliteli missionlari secebilirsiniz. bende yakinda baslayacam yapmaya bakalim neler cikacak :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde iktidara sahip olanlar gaflet ve dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 obaa saolasın bi bakalım .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 thief 3 yada herhangi bir thief lazım mı ?!? bu fan missionlar için .. biraz bakındımda ne olumlu ne olumsuz cevap var verdiin linklerde[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 thief 3le alakası yok bunların thief 1-2 ve thiefgold missionları var thief 1 ile thiefgold ve thief 1 fan missionlarını oynayabilirsin thief 2 ile sadece thief 2 fan missionlarını oynayabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 thief xp de çalışmıyor dimi?[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Hiç sorun çıkarmadan mışıl mışıl çalışıyor Xp'de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 thief 1 veya 2'i indirebileceğim bir adres bilen varmı?[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 direct3d problemi var diyip kapanıyor thief 1??[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Missionlar nasıl peki ben daha çok insansı missionları severim Bafford's Manor, Assassins gibi. Ayrıyetten müthiş atmosferiyle thief evin koridorunda gölgelerden yürümeme sebep olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 oky download için bi yer bilmiyorum :( istanbuldaysan beşiktaşta falan cdleri bulabilirsin ben ordan almıştım missionlar super cidden bende aynı senin gibi bafford tarzı missionları seviyorum onlardan daha çok var undead missionlara göre :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 p2p larda olabilir thief. misal dc++ da bulma olasılığınız yüksek =D gerçi ben oyunu hala çalıştıramadım ama çalıştırmaya çalışırken şöyle bi site buldum http://www.thiefmissions.com[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 ayda bir gündeme getirmek lazım bu threadi :P[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki: ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 ya beyler thief2 neysede thief1 gerçekten çoook zor blunuyo yani ben daha 4 5 aylik oyun olan deus ex:invisible war icin bütün kadıköyü dolaştim thiefi heralde bulmam için adam falan kiralamam lazim o yuzden nerden bulabilirm nette??[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Farcry low details de 1024 de çok sağlam çalışıyor p4 2.4 256mb ddram atı raedon 9000pro çalışırmı ?[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar