Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Thief fan missionları ( thief seviyosanız bakın bence )

Popeye

Öne çıkan mesajlar

malum thief 3 yakında çıkacak bende baya sevdalısı oldugum bu oyunun fan missionlarıyla ilgili yardımcı bişeyler yazıyım dedim :)

öncelikle bu adrestenDarkloader programini indiriyosunuz

sonra bu adrestende darkloaderi nasil calistiracaginiza bakiyosunuz

darkloaderi sorunsuz yukledikten sonra (herhangi bi sorun olursa burdan sorun yardim ederim elimden geldigince) bu adrestende fan missionlari indiriyosunuz

kisaca ozet geceyim direk olarak fan missionlar icin yarattiginiz klasore zipli halde kopyaliyosunuz indirdiginiz missionlari
zipi acmaniza falan gerek yok darkloader onlari hallediyor

eidosun yaptigi missionlardan cok ama cok daha guzelleri var
adamlar dokturmus resmen :)

puanlama sistemide var o sayede en kaliteli missionlari secebilirsiniz.

bende yakinda baslayacam yapmaya bakalim neler cikacak :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde iktidara sahip olanlar gaflet ve dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
ya beyler thief2 neysede thief1 gerçekten çoook zor blunuyo yani ben daha 4 5 aylik oyun olan deus ex:invisible war icin bütün kadıköyü dolaştim thiefi heralde bulmam için adam falan kiralamam lazim
o yuzden nerden bulabilirm nette??[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
And still you will not have suffered enough."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...