Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

birkaç soru

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1-Guild isimlerinin yan tarafta deilde üstte yazmasını nasıl sağlıcaz?
2-türkçe karakterle ilgili açıklamaları okudum win 98 den memnunum bunu üzerinde değişiklik olmazmı?
3-vortexe binmek felan istiyorum nasıl?
4-Ben spheretables dan plevel 6 altında kalanların .save .set gibi komutları deilde sadece admin ve add kullanmalarını istediğim için olduğu yerden sildim ama çalışmadı çalışan bi yöntem biliyomusunuz?[hline]
Mesaj tarihi:
1- Paticik Scripts'de bu konuda yaklasik 918 tane script var, burada da yaklasik 122 tane topic, biraz arastirma yaparsaniz mutlu olacagiz.

2- Sanmiyorum, OS desteklemiyorsa Sphere de desteklemiyor.

3- Mul editlemen lazim, client islerinden pek anlamam, daha once acilmisti bu topicler onlara bi bak.

4- Silme, hangi plevel (ve uzeri) kullansin istiyorsan onun altina yaz, mesela [plevel 4] altina add yazarsan 4,5,6 ve 7 kullanabilir.[hline]Gesp (a.k.a Baggio)
L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, GM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Mesaj tarihi:
Saol Baggio da ben bi soru daha yarattım kendi çapımda
Ben Mytharria(doğru yazmış olmaya bilirim) haritasını çok sevmiştim
Acaba onu kendi serverimde kullanmak için uo nun içindeki map.mulla oynamamı lazım yoksa sphere.inide belirtici birkaç komut mu yazmam lazım yardımcı olursanız sevinirim

Ayrıca verilen çoğu script çalışmadı Dragon scriptini yaptım ama yaratmaya çalışınca(Ethernal Dragon) bu severde bi taş olarak yerde çıktı resmen taş ya adam gibi denenmiş script verseler ölürler zaten neyse iyi günler.
Mesaj tarihi:
Sphere'un mulfiles kismina yazdigin yerdeki ve oyun klasorune Mytharria mullarini koyarsan istedigin gibi olur, ama o zaman yeni map.mula gore map.scp, region.scp vesaireyi de degistirmen gerekir ki baya zor olur :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio)
Mesaj tarihi:
Baba iyi güzel diyonda gözümü korkutuyıon yaws :)

Neyse ben serverimde minoca gz koyuyorum save atıp çıkıyortum girince bi de bakıyorum gz yok nasıl sabitlicem world traveldan ayarlamaya çalıştım başaramadım

Arkadaşın biri bi komut kullanarak npclerin yanında mesela:Amele[npc] yazmasını sağlamış
invullarda Emele[invul][stone] felan filan ama sonra sildi .pnetor

Ben bi daha yapmak istiyom bunu komutunu sölerseniz sevinirim...
Mesaj tarihi:
Sinan 123 arkım olur bu arada benim ağzımdan yazdı

Baggio sırf bana çalışıyomussun gibi hissettim saol..

Hadi bi soru daha öle bişi istiyorumki OSI de olduğu gibi corpselerden bazı itemlar lootlamasın ama sahibi lootlaya bilsin
benim seçtiğim itemlar yani
Mesaj tarihi:
Ya guild ismiyle ilgili scriptlere arama yaptırdım iki tane vardı ilk yaptığımda üzerimde aynen şöle

[asdas]
GM Odisseia[Staff]

(staff burda guild name)
yazıyodu asdas ne dedim sildim bi daha yaptım bu seferde olmadı

pes ettim

Son bu son..
Save yazarken oyun kaydediliyor ve GM asda yazması yerine nasıl Gm yazmasını sağlarım büyük yazınca carizma çiziliyo da o bakımdan şimdiden saol baggio
Mesaj tarihi:
Sphereserver.exe'yi hexeditlemen lazim onlar icin, isim olayini .privshow 0, .name Gm Hedere diye de yapabilirsin ama worldsave icin hexedit lazim.

www.download.com 'da Hackman var guzel o.[hline]Gesp (a.k.a Baggio)
  • Yeni Oluştur...