Aiko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 tam 100 binlira veriyorum. harf notlarının hepsini doğru tahmin eden arkadaşa evet gerçekten tam 100binlira veriyorum. http://img46.imageshack.us/img46/8070/notb.jpg dipnot: 1 dersten bile kalırsam okulum uzuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 413 AA :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 CC CB CB AA BA CC finali açıklanmamış CC CC CB Yazdığım CClerin bir kısmı CB olabilir yada DCye düşebilir. hepisini geçiyosun ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 oha ağzından bal damladı.marketingi geçer miyim? bırakmaz mı muhittin?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 copry said: 413 AA :D 10bin cepte(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 yeyy ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Ohoo son sınıfsın Muhittin de bırakmaz, bırakmamalı. DC alır geçersin alkşhjnalşgpiğğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 o marketing, computing, economics eyvallah da, "netice" kaldı mı lan hala =) neyse dağıtmayayım, en iyisi gelir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Aiko said: oha ağzından bal damladı.marketingi geçer miyim? bırakmaz mı muhittin?? ben daha düşüğüyle geçmiştim geçen sene. gerçi sizin sınıf inek, gerçi muhittine ineklik sökmüyo. dc alırsın marketingden en kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 bizim sınıfın yarısı sizinkiler zaten. hoca bu sene arti 1 lere kıyak geçti diyolarda bilmiyorum. geciyimde nası geçersem geçiyim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 abi işte o kıyaklar falan yalan oluyo, otomasyon ne derse boyun eğiyosun. 8. dönemde türkiye ekonomisinden kaldım ben vize 18 final 18 le, kıyak geçcekti göya, bide deli gibi çalışmıştım ak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar