adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 sınıfları doldurdum hadi biraz kar yağsın biz yine tatil yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 sevinçliyiz hepimiz bom bili bili bili bom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armarandir Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 okulu özleyen bir benim, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 bende özlemişim 1. sınıftan ders alıyorum minimini 1 lerle okuyorum nasıl heyecanlılar nasıl iyiler dedim hocam bu 3. kez alışım bu dersi hepsi bi korktu okulu zindan ettim hepsine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 1. sınıftan alınan derse girilir mi ya da kız kesmek için giroyusan o ayrı tabi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 oha adam 1. sınıfların dersine giriyo kaç yaşına gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 devam zorunluluğu var bizde tüm derslerin hocada idealist çıktı yapıcak bişi yok ama sınıftaki kızlar güzel beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 bina-sınıf ver geliim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 hukuk 212 pazartesi 9 beklerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 zor valla ya benim bütün dersler 12-1 gibi başlıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 sen bilirsin manken gibi hatunları kaçırıcaksın aefhuaehfuae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar