Flassh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 abi unirock grubu var face de resmi katılın gruba adamlar konser olduğu mu öm yolluyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 feysbuktan gruba mruba girmem habire bişeyler yolluyorlar gına geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Genel giriş: 67 TL Sahne önü: 130 TL OHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 biletix'te göründü; http://www.biletix.com/yakinda.htm?id=47 özür dilerim vingtör abi inanmadığım için. affetçenmi beni abi.. abi? 3 kere abi dedim daha bidaha demem. edit: 4 olmuş sonuncusuyla hay... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 kaçmaz bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 67 ne ya donumuzu aldınız ulan yeter. zaten 17 mayıs'ta turkiye'de degilim london'a da gelirler herelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 "düşler ve kabuslar dot com" said: Biletix biletleri satisa ciktiktan sonra birkac gun icinde diger satis noktalarinda indirimli bilet satisi baslayacak. yillardir ayni sistemle calisiyoruz biliyorsunuz. dorock, hammer, kirke gibi yerlerde de normal bilet fiyatinin 60 TL, sahne onunun 100 tl olmasi dusunuluyor. bu sistemi bilen bilmeyene anlatsin. hala insanlar mesaj atiyorlar yok `biletix`te bilmemkac liraya aldim sonra hammer`a gittim orada daha ucuzmus` seklinde. insanlar bunu ogrensinler artik bir zahmet, kac yil oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Çok pahalı değil mi 60 TL ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 deil yok artık saçmalamayın ya. min 60 hatta. 80-90 falan bekliyodum ben. mısırı bulup koçanlısı aramayın plix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 gelen grup lamb of god abiler. çıkıp boru öttürmeyecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 NOW WE GOT SOMETHING TO (PATI CROWDU DEVAM ETTIRSIN HEPBİR AGIZDAN!!') Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 vuuuhaaa!! 60 çok rahat verilir gidilir coşulur sıçılır eğlenilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 lamb of god konserinde sahne önü olmak ayıptır mosh pit in göbeğinde bulunmak lazımdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 in your words'de birilerini dövmek için gidilir sırf. baya 2 senedir falan doğru dürüst konsere gitmedim gittiklerimde de uzaktan seyrettim böle. fakat lamb of god'da senelerin enerjisi dışarı vuracak. konserde büyük ihtimalle yanyana olacağım griswolddan falan özür dilerim simdiden. kemiklerini kırıcam çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 senelerin acısı çıkıcak derken? sdfgkjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 acısı demedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 enerjiside olurmuş aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 evet ya. neyse yaptığın espriye gülelim lan bari. çünkü savunamamışım sonuçta göt olduğum için yavşak yavşak güleyim ehehehemhehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 gülmesede olurmuş aslında yıh yıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starforsaken Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 bi yandan sahne önü alıp grubu kelle tarlasından seyretmemenin vereceği hafiflik, diğer yandan mosh pit'in çağrısı. zor bi seçim olacak bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Sahneönü al, pite bariyerlere tırmanıp balıklama atlarsın sonra kolundaki damgayı gösterir geri geçersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 s.önü bariyerleri baya zor dayanır bu konserde hele tipik memur görünümlü bodyguard falan tutacak olurlarsa vay hallerine haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starforsaken Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 deadwoll said: Sahneönü al, pite bariyerlere tırmanıp balıklama atlarsın sonra kolundaki damgayı gösterir geri geçersin. öyle yaparım ya, geçen sene unirockta öyle yapmıştık zaten. epic fail alıntı yapacağıma öm attım asdkjalsjkdalskdjalsasdashahasdahaahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 biletix, biletlerin üstüne "hizmet bedeli" eklemiş. adamcağızların kolları yoruluyor tabi o kadar isim soyisim giriyor, gelen bileti koparıyor falan ıımmh... çok zor işler. bi de log yerine cranberries bileti çıkarması, sonra o biletin içinde patlaması, hizmet bedelini öğrendikten sonra duyduğum sinirin yerini keyfe bıraktı ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 gidenler hala gelmedi mi evlerine arkadaşım yarın işini var gücünüz var konser bitti hadi evlere narş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar