Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lamb Of God geliyo! 17 Mayıs

yav

Öne çıkan mesajlar

"düşler ve kabuslar dot com" said:

Biletix biletleri satisa ciktiktan sonra birkac gun icinde diger satis noktalarinda indirimli bilet satisi baslayacak. yillardir ayni sistemle calisiyoruz biliyorsunuz. dorock, hammer, kirke gibi yerlerde de normal bilet fiyatinin 60 TL, sahne onunun 100 tl olmasi dusunuluyor. bu sistemi bilen bilmeyene anlatsin. hala insanlar mesaj atiyorlar yok `biletix`te bilmemkac liraya aldim sonra hammer`a gittim orada daha ucuzmus` seklinde. insanlar bunu ogrensinler artik bir zahmet, kac yil oldu
Sosyal ağlarda paylaş

in your words'de birilerini dövmek için gidilir sırf. baya 2 senedir falan doğru dürüst konsere gitmedim gittiklerimde de uzaktan seyrettim böle. fakat lamb of god'da senelerin enerjisi dışarı vuracak. konserde büyük ihtimalle yanyana olacağım griswolddan falan özür dilerim simdiden. kemiklerini kırıcam çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
biletix, biletlerin üstüne "hizmet bedeli" eklemiş. adamcağızların kolları yoruluyor tabi o kadar isim soyisim giriyor, gelen bileti koparıyor falan ıımmh... çok zor işler. bi de log yerine cranberries bileti çıkarması, sonra o biletin içinde patlaması, hizmet bedelini öğrendikten sonra duyduğum sinirin yerini keyfe bıraktı ohş
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...