Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 patiden benden başka finallere giren yoktur heralde artık yeter artık çok sıkıldım şuan bişey olsa bi anda rockkasa ışınlansam BÖYLE BİŞEY OLSUN lütfen çok sıkıldım ölüyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 of oturayım bira içiyim ya ölücem çok canım istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 otur ders çalış len finaller bitince içersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 BEN DE VARIM BEN DE 4 TANE VAR DAHA KUSUCAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 final mi lololol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 saka maka okulu bıtırelı 2 yıl olacak vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeymourButts Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 5 gün oldu ne tuvalete girdim ne duşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 ben çıktım dayanamıorum topiği açınca fena oldum açmaz olaydım herkese eyvallah HEGELE DE PLATOYA DA KAFAM GİRSİN YARIN ÇALIŞIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 finaller 3 ay uzagimda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 final mi? final ne arar la pazarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 finaller bitti aynı şekilde bütlere devam (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 pazarda aramaz tabi, okulda bol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 benimde yarın bir sınavım var.. sıkıldım lan hoca formülleri vermez etmez diye heder oldum formül ezberlemekten.. artıkların kareleri toplamı eşittir sigma (y - ^y)^2 gibi.. allah belanızı versin lan tiksindim yüksek eğitimden sanırsam teorik dersleri verdikten sonra attırırm kendimi bi 5 sene sonra afla geri dönerim tezimi yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 çıktım bostanlıya bi bira içtim geldim dedim bi alkolmetreye üflim 104 çıktı. ehliyeti geri alalı 2 hafta oldu götüm attı bişey olcak diye. noluo lan 1 birada 104 çıkar mı ya nasıl iş bu neyse yakalanmadan geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 ama nasıl kendime geldim anlatamam ne güzelmiş dışarsı insanlar kızlar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 damardan alsan çıkmaz bi birayla o kadar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 pogodi said: BEN DE VARIM BEN DE 4 TANE VAR DAHA KUSUCAM okul hangisi? yuh nezman kapanio ne zamn aciliyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 abi içip hemen üfledim ondan oldu heral azımı da çalkaladım suyla halbuse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 benden başka finalciler de varmış sevindim açıkçası kolay gelsin arkadaşlar yarın proje jürim var-mimarlık ftw- öbür gün de hardcore felsefe estetik ondan sonra nasıl içicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 mimarlık kolay ya mühendislik daha zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 allah da benim belamı versin zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 mşamrlıkda porje sunumuvar.. kolgibi.. 6 tane bölüm profu geçiyor karşına "onu nniye buraya koydun bunu niye böyle yaptın nedne bu malzemeyi seçtin" diye soruyor sen de cevaplıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 BabacumMostors said: mşamrlıkda porje sunumuvar.. kolgibi.. 6 tane bölüm profu geçiyor karşına "onu nniye buraya koydun bunu niye böyle yaptın nedne bu malzemeyi seçtin" diye soruyor sen de cevaplıyorsun sunum diil lütfen jüri:D vize jürisinde dövüceklerdi beni nerdeyse yarın neler olucak bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 ileride jri olmayacak işte :) iş hayatında direk sunum.. orada da 10 tane yönetici gelecek aynı soruları daha kıl şekilde soracak daha opinti.. sen ısı kaybı olmasın enerjitasarrufu olsun diye gazbeton koymuşsundur ama oradaki yaşlı ibne kalkıp sana "tuğla kullansna olmuyor mu?" der.. çünkü tasarruf etiğin enerjiden bina maiyetini kotarana kadar ölmüş olur o niyeti daha çok para yemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar