Financial Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Biyerleri birilerini yumruklayasım var şu hoca yüzünden . Hayvan herif ya hiç mi acımadın geçme notunu yukarı çekerken
Financial Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Kojiroh said: Abi düz söv de kurtul hadi sen benden kurtulcan dimiiii
Financial Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Tenekeadam said: lan armut benim topiklerime girme
SeymourButts Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 4 gün oldu duş almadım komuşular öldüm sanıcak öyle koktum
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 financial/economics artık her kimsen, sen niye böyle bi iki hafta normal takılıp sonra sapıtıyorsun cidden merak ettim ya? Kaşınasın mı geliyor nedir?
Financial Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 temiz olmak kötü ya sinek böcek ne varsa çekiyon yanına . Şu anki sapıtıklığım hocaya normal takılcam takılamıyorum sırf onun yüzünden . Koca bir dönem sabır edip yaz okulunda tekrar dersini alıcam eğer açılırsa . açılmazsa çok kötü kaka yiycem bir de garbagedayız yani lütfen oturup burda açtığım üstü kapalı topikleri sapıtmak olarak görmemek lazım
SeymourButts Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 SeymourButts said: 4 gün oldu duş almadım komuşular öldüm sanıcak öyle koktum http://www.threadbombing.com/data/media/54/facepalm_statue.jpg
Öne çıkan mesajlar