Financial Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Biyerleri birilerini yumruklayasım var şu hoca yüzünden . Hayvan herif ya hiç mi acımadın geçme notunu yukarı çekerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Abi düz söv de kurtul hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Kojiroh said: Abi düz söv de kurtul hadi sen benden kurtulcan dimiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Tenekeadam said: lan armut benim topiklerime girme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeymourButts Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 4 gün oldu duş almadım komuşular öldüm sanıcak öyle koktum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 financial/economics artık her kimsen, sen niye böyle bi iki hafta normal takılıp sonra sapıtıyorsun cidden merak ettim ya? Kaşınasın mı geliyor nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 temiz olmak kötü ya sinek böcek ne varsa çekiyon yanına . Şu anki sapıtıklığım hocaya normal takılcam takılamıyorum sırf onun yüzünden . Koca bir dönem sabır edip yaz okulunda tekrar dersini alıcam eğer açılırsa . açılmazsa çok kötü kaka yiycem bir de garbagedayız yani lütfen oturup burda açtığım üstü kapalı topikleri sapıtmak olarak görmemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 armut dedi ban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeymourButts Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 SeymourButts said: 4 gün oldu duş almadım komuşular öldüm sanıcak öyle koktum http://www.threadbombing.com/data/media/54/facepalm_statue.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar