CapN Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Şuanki telefonum e61i gayet memnundum fakat alet yalan olmaya başladı malesef :) Şimdi öncelıkle işim geregı telefonla cok konusuyorum o yuzden sarjının en azından 1 gun gıtmesı gerekıyor. wifi özellıgı olması lazım. Cok fazla toplu msj atıyorum o yuzden grup ozellıgı olması lazm(belkı tum telefonlarda vardırda bılmıyorum) Kullanımı rahat olmalı. Exel world dosyalarını acabılmesılazm. Iphone n97 yalan iş arkadaslarım cope attılar telefonlarını En son ıphone sarj tutmuyordu vs şimdiden tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 http://www.samsungmobile.com.tr/cep-telefonu/samsung-s5233---wifi-teknik-ozellikler http://www.benq.com/products/mobile/?product=1121&page=specifications http://www.letsgomobile.org/tr/ceptelefonu/1241/htcs730/ ps:son tlf tr de varmı yokmu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Bu telefonları kullandın mı yoksa forumlardan okuduğun kadarı ile mi tavsiye ediyorsun. Kullandıysan biraz bahse dersen sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 nokia harici alternatif olsunlar diye verdim linkleri sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Teşekkürler biraz inceleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 3 Telefonu da baya inceledim istediğim gibi değil pek başka önerisi olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 abi Samsung Omnia B7320 Pro BUDUR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Pek bilmem ama blackberrylere de bir bak istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Valeron said: abi Samsung Omnia B7320 Pro BUDUR Bu telefonu kullandın mı Valeron? Samsunglar da ki klasik ses problemi var mı bu telefonda acaba ? Karşıdan gelen seslerde sıkıntı oluyor genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuşma Süresi ? Maksimum 10 saat Bur dan patlıyor telefon :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 nokia veya iphone dusunmuyorsan samsung dene derim ama pil konusunu bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Nokia dusunuyorum da Iphone dusunmuyorm abso sarj durumundan dolayı. Cıkamadım su telefon ısınden bıturlu delırıcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katharsis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 E71 al bence 10 numara telefon. Veya E63 ikisi de E61 den sonra yadırgamadan kullanabileceğin telefonlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 N900 aldım konuşma süresinden patlarız büyük ihtimal ama idare edeceğiz artık. Teşekkürler yardımlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 n900 le olan deneyimini paylaşırsan pek sevap kazanırsın biliyo musun. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 işten fırsat kalmadı suan sadece alo alo durumu ama en kısa zamanda yazarım birşeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar