BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 senden.. benden.. bizden adam çok güzel knuşuyorda sorun aktarımı yapanda :( *dü-dü-düt* aktarma: 21 Krş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 o değilde..cons.. TL; DR demek yerine okduun ya.. gözümden iki damla yaş geldi, çok duygulandım teselli et beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 sen yazınca okuyup ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 sipeyskeyk said: arkadaşların hiçbirini tanımıyorum, onlar sadece benim haklı olduğumu görerek objektif yorum yapmışlar. NAH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 rober hatemoyla 3. sınıf rapçi var kapışcaklar birazdan rober senin ağzını yırtarım diye dalacak sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 vaniLLe said: sipeyskeyk said: arkadaşların hiçbirini tanımıyorum, onlar sadece benim haklı olduğumu görerek objektif yorum yapmışlar. NAH. e tanımıyorum, kanıtla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 sipeyskeyk said: vaniLLe said: sipeyskeyk said: arkadaşların hiçbirini tanımıyorum, onlar sadece benim haklı olduğumu görerek objektif yorum yapmışlar. NAH. e tanımıyorum, kanıtla ? tanidigin icin degil yavsak. su kisim ''onlar sadece benim haklı olduğumu görerek objektif yorum yapmışlar.'' cünkü hepiniz ayni dertten müzdaripsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 evet hepimizin pipisi küçük hepimiz abazayız hepimiz okan bayülgeni kıskanıyoruz. OK CANIM.NASI İSTERSEN ÖYLE OLSUN :):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 aşk kokuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 peki sheker seni can yoldasinla basbasa birakiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 sipeyskeyk said: evet hepimizin pipisi küçük hepimiz abazayız hepimiz okan bayülgeni kıskanıyoruz. OK CANIM.NASI İSTERSEN ÖYLE OLSUN :):):) victory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 vaniLLe said: peki sheker seni can yoldasinla basbasa birakiyorum. bu yetmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 vaniLLe said: peki sheker seni can yoldasinla basbasa birakiyorum. OOOOOOOOOOOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Okan kesin kötü sevişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 nil hakikaten çok başarısızsın ama bu akşam.resimlerle laf sokmaya kadar düştün.tartışamıyorsan tartışma canım aaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 asil basarisizlik lafi yiyince ''basarisizsin, cevab veremiyosun'' demek. bari ARKADASLAR BEN FAKIRIM PIPIM KÜCÜK de de, hit al azcik asdfng. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 boyu 1,70 den kısa olanlar kötü sevişiyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Al nilcim yoldaşını git bu topicten mücadele edemiyosun http://images.gittigidiyor.com/1936/Fakir-Vetro-Yag-Su-Olcer-Tarti__19365592_0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 sesu said: Okan kesin kötü sevişiyor. arkadaşların hayallerini yıkma.Okan chick magnet.Okan awesome.Okan inanılmaz.Bütün kızlar okanda.Biz okanı kıskanıyoruz. Olay bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 AHGSHDAGDGAGHA ABİ TARTI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 vaniLLe said: asil basarisizlik lafi yiyince ''basarisizsin, cevab veremiyosun'' demek. bari ARKADASLAR BEN FAKIRIM PIPIM KÜCÜK de de, hit al azcik asdfng.bu arada benim pipim küçük değil pipim hakkında konuşurken seni daha dikkatli olmaya davet ediyorum kendi iyiliğin için. http://www.youtube.com/watch?v=FBzoCpOQlQw türk sanat musikisi gibisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 offf çok pis laf sokasım var, ama nil rage e kalkmış aggro almak istemiyorum gece gece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 okan bayülgende adonis kası varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar