Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lazer yazıcı kokar mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
samsungun ufak tefek boyutlu renkli lazer printerrını aldım bugün. Herşey iyi güzel de alet çalışmaya başladığında kötü bir koku yayıyo. İlk defa lazer yazıcı kullanıyorum, normal mi bu?
Mesaj tarihi:
Aletin toner ve kagidi firinladigi yer 180 dereceye falan cikiyor. O yuzden normal. Ama eriyen toner kokar genelde. Yanik kokusu falansa dikkat et.
Mesaj tarihi:
Toner tozu inanılmaz derecede kanserojen bir madde. Aman diim aklınız varsa birazcık, tozu solunum yollarınızdan uzak tutarsınız. Yüksek derecede kansere sebep olmakta solunum yollarında.
Mesaj tarihi:
Normal calisan bi lazer yacizidan disari toner cikmaz endise etmeyin. Ancak kendiniz falan doldurmaya kalkarsaniz o tip bi sorun yasarsiniz.

Diger turlu en fazla toz falan cikar.
Mesaj tarihi:
lazer yazıcılardaki çözünürlük neyi etkiliyor?

şundan ötürü bende konica minolta 1500 var 1200x600 olmazı lazım onun bu samsung da 2400x600 hem fiyatı uygun hem fotoğraf baskısı da alabiliyor hem daha ufak

hani 290 tl çok iyi fiyat ama açıkcası bu çözünürlük olayına göre alıp lamamayı seçeiblrim ehe
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

lazer yazıcılardaki çözünürlük neyi etkiliyor?

şundan ötürü bende konica minolta 1500 var 1200x600 olmazı lazım onun bu samsung da 2400x600 hem fiyatı uygun hem fotoğraf baskısı da alabiliyor hem daha ufak

hani 290 tl çok iyi fiyat ama açıkcası bu çözünürlük olayına göre alıp lamamayı seçeiblrim ehe

Yalnız fotoraf baskısı falan alamıyor. Zaten bir kere yapıları gereği fotoraf kağıdı/ parlak kağıt konamıyor bu makinelere, üstünde garanti dışı kalacağı eşşekkadar yazılarla belirtilmiş.
İkinci olark baskı kalitesi fotoraftan uzak. Belki de fotoraf kağıdına basamadığı için öyle geliyodur ama fotoraf basmak için alınmaz yani.

Ben çeşitli e-kitap, nette bulduğum tutorialları falan basıyorum, berbat görünmüyorlar renkli basınca.
  • Yeni Oluştur...