fizban Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Aiko turnuva düzenlemeyecekmiş, küçük çapta olsa da ben düzenleyeyeyim bakalım. Yardım etmek isteyen varsa buyursun. 4 yıldızlı takımlar içinden yapacaz, klasik rastgele sececeğiz vs. takım sayısına göre grupları oluştururuz. maç saatleri -rakibi bulunca yap- formatında olacak. lakin her tur için belli bir zaman verecez. eğer uyduramazlarsa, iki taraftan biri aktifse yalnız aktif olan taraf 3 puanı alır, yok ikisi birden kayıpsa 0 puanları alırlar. sadece cuma/cumartesi giriyorum insanlarına da kesin uyar turnuva bence. önemli not: 3 şubat öğlen saatlerinde kuraları cekmeye calısacagım, kayıtları o saatten önce alıyorum plox. psn idleri sonra eklenecek. 1. fizban 2. mokoko 3. spyro 4. aiko 5. jacabo 6. dralnu 7. ermynorac 8. shapshal 9. supremeallah 10. red Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 yazın benide psn: Rendell_ yanlız ayın 7sinden itibaren yurda yerleşicem. ondan sora sadece cumaları ve haftasonları oynayabilirm. uyarsa yazarsınız benide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 böyle belli bir zaman zarfı içinde ne zaman denk gelinirse o vakit oynayacağımız bir organizasyon ise yazın beni de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 aiko1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 iyi turnuvalar :) bu güzel olursa 4. ye katlırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 psn : jacabo bende varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 ben de isterem. psn: azap20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 dorlinoglu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 ck350 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 yarına kadar 10. kayıt olmazsa su sekilde yapariz. 3 tane 3 takimlik grup, 1. ler ve en iyi ikinci yari ifnale cikar. en iyi ikincileri belirlemek icin metod puan + genel averaj. esitlik varsa en iyi ikinciyi belirlemek icin mac yapilir. boylece turnuva daha cabuk biter ve gecen seferki gibi cok kisi olan gruptan cikan kisi haksizliga ugramis olmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 hadi bende katılayım 10. olarak cul_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 9 kisi falan olursa lig de denenebilir aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 10 kisi oldugumuza gore lig bitmek bilmez sanırım, 18 mac, herkes tamamlamayabilir veya uzun surer ve kopmalar olur. 5 erlik iki grup olacak bu durumda.. takimlar sunlar : 1-Portsmouth 2-Fulham 3-Sunderland 4-West Ham 5-Blackburn 6-Bolton 7-Rennes 8-Hoffenheim 9-Bayer Leverkusen 10-Dortmund 11-Schalke 12-Stuttgart 13-Atalanta 14-Genoa 15-Lazio 16-Napoli 17-Palermo 18-Sampdoria 19-Ajax 20-PSV 21-Benfica 22-Sporting 23-Olympiakos 24-Panathinaikos 25-Athletic Bilbao 26-Getafe 27-Racing Santander 28-Deportivo 29-Espanyol 30-Besiktas 31-Fenerbahçe 32-Galatasaray itiraz varsa simdi konussun plox. sabah kuyralari cekecewm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 tr takımlarını çıkaralım bence. bana gs gelse oynamam ki. asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ayrıca ajax pls :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 isterseniz buradan 10 takim secelim, onlar arasindan kura olsun. bence o daha mantikli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 o 10 takımı seçene kadar uzar iyice olay. takımlar iyi olmuş sen direk bunlarla çek kurayı ama tr takımlarını çıkar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 PSG ve udinese; rennes ve portsmouth/atalanta yerine daha iyi olur gibi. hatta bence 10 takim secme fikri daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 psg: renens udinese: portsmouth değişikliklerini yapıp kurayı cektim. http://forum.paticik.com/read.php?37,4634344 buradan devam edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar