Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3. Fifa 2010 Paticik Champions Cup @PS3 - Kayıt topağı

fizban

Öne çıkan mesajlar

Aiko turnuva düzenlemeyecekmiş, küçük çapta olsa da ben düzenleyeyeyim bakalım. Yardım etmek isteyen varsa buyursun. 4 yıldızlı takımlar içinden yapacaz, klasik rastgele sececeğiz vs. takım sayısına göre grupları oluştururuz.

maç saatleri -rakibi bulunca yap- formatında olacak. lakin her tur için belli bir zaman verecez. eğer uyduramazlarsa, iki taraftan biri aktifse yalnız aktif olan taraf 3 puanı alır, yok ikisi birden kayıpsa 0 puanları alırlar. sadece cuma/cumartesi giriyorum insanlarına da kesin uyar turnuva bence.

önemli not: 3 şubat öğlen saatlerinde kuraları cekmeye calısacagım, kayıtları o saatten önce alıyorum plox.

psn idleri sonra eklenecek.
1. fizban
2. mokoko
3. spyro
4. aiko
5. jacabo
6. dralnu
7. ermynorac
8. shapshal
9. supremeallah
10. red
Sosyal ağlarda paylaş

yarına kadar 10. kayıt olmazsa su sekilde yapariz. 3 tane 3 takimlik grup, 1. ler ve en iyi ikinci yari ifnale cikar. en iyi ikincileri belirlemek icin metod puan + genel averaj. esitlik varsa en iyi ikinciyi belirlemek icin mac yapilir.

boylece turnuva daha cabuk biter ve gecen seferki gibi cok kisi olan gruptan cikan kisi haksizliga ugramis olmaz..
Sosyal ağlarda paylaş

10 kisi oldugumuza gore lig bitmek bilmez sanırım, 18 mac, herkes tamamlamayabilir veya uzun surer ve kopmalar olur.

5 erlik iki grup olacak bu durumda.. takimlar sunlar :

1-Portsmouth
2-Fulham
3-Sunderland
4-West Ham
5-Blackburn
6-Bolton
7-Rennes
8-Hoffenheim
9-Bayer Leverkusen
10-Dortmund
11-Schalke
12-Stuttgart
13-Atalanta
14-Genoa
15-Lazio
16-Napoli
17-Palermo
18-Sampdoria
19-Ajax
20-PSV
21-Benfica
22-Sporting
23-Olympiakos
24-Panathinaikos
25-Athletic Bilbao
26-Getafe
27-Racing Santander
28-Deportivo
29-Espanyol
30-Besiktas
31-Fenerbahçe
32-Galatasaray

itiraz varsa simdi konussun plox. sabah kuyralari cekecewm.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...