Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok acil yardım - yurtdışı yaşam & eğitim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gidebiliyorsan git tabiki yurtdışına. bu da soru mu ya.

@öbür arkadaş, E&Y ın izmir bürosu da vardı (en azından AA zamanları vardı hala vardır herhalde) ona gir izmirden ayrılamıyorsan.
istanbul bürosuna girdiğin zaman süper bi rekabet ile karşılaşaçağını da bil. yurtdışına gitmek öyle 2-3 senede olmuyor. yani korkunç bir adamsındır bilemem tabi ama işe girerken kullandığın torpil başbakanın oğlu filan değilsen yurtdışında yemiyor. o kadar süper bir adamsan direk yurtdışına başvurmak daha mantıklı. öbür türlü adamların seni yurtdışında görevlendirmeleri için baya bi zaman geçmesi lazım.
Mesaj tarihi:
rahatsiz said:

gidebiliyorsan git tabiki yurtdışına. bu da soru mu ya.

@öbür arkadaş, E&Y ın izmir bürosu da vardı (en azından AA zamanları vardı hala vardır herhalde) ona gir izmirden ayrılamıyorsan.
istanbul bürosuna girdiğin zaman süper bi rekabet ile karşılaşaçağını da bil. yurtdışına gitmek öyle 2-3 senede olmuyor. yani korkunç bir adamsındır bilemem tabi ama işe girerken kullandığın torpil başbakanın oğlu filan değilsen yurtdışında yemiyor. o kadar süper bir adamsan direk yurtdışına başvurmak daha mantıklı. öbür türlü adamların seni yurtdışında görevlendirmeleri için baya bi zaman geçmesi lazım.

evet gerçekten de en azından benim bildiğim kadarıyla E&Y'da öyle yurtdışına filan gönderme yok denecek kadar az belki de yoktur:) rahatsızın da dediği gibi ya başbakanın oğlu olcan ya Ernst ya da Young, iğrencim evet :P

@Lester: yalnizlik da korkutmasin gözünü, benim gibi asosyal bir adam bile oldukca sıkı dostluklar kurabiliyor, sonucta herkes senin gibi birseyleri birakip gelmis oraya, paylasim filan oluyor.
  • Yeni Oluştur...