Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Selam, bi iş için kullanıcam, 2 kişi ve kutu kapasitesi olsa super olur, kutu olmazsa da olur ama kesinlikle 2 kisi alabilmeli ve dik yokus cıkabilmeli. ne onerirsiniz, ne gibi husulara dikkat etmek gerekir 2. el alırken bu tarz motorları? hangi marka modeller iyidir. edit: haliyle tip falan hic onemli degil, is gorsun maksat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 honda activa kullanıyolar genellikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 biraz fazla zayıf gozuktu bana, 2 kişi + kutu tasıyabilir mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Kurye motorları genelde Yamaha YBR125 oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 en çok kullanılan honda cbf 150 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Sintisyzer said: biraz fazla zayıf gozuktu bana, 2 kişi + kutu tasıyabilir mi bu honda activa 3 kişi + 1 bugday cuvalı götürür yokuşta. cbr125 cbf ler falan büyük teker vitesli vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 vitesli olarak ybr125 cbf150 ama onlar biraz büyük gelebilir. kanuni elite 100 aynı modelin mondial olanı bilimum çin malı olanı işini görür tahminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 kanuni alıp paranı sokaga atma bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ybr125 veya cbr150'lere bakabilirsin piyasaları hareketlidir,ucuza güzel motorlar bulabilirsin satarken de kolay satarsn, yedek parça falan kolay bulursun tam aradığın motor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Fistan said: honda activa 3 kişi + 1 bugday cuvalı götürür yokuşta. niye buğday çuvalı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 50kg lık başka bi yük bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 çimento var lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 görünümü küçük oldugu için algıda probelmler yaşayabilir diye düşündüm çimento için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Sintisyzer said: biraz fazla zayıf gozuktu bana, 2 kişi + kutu tasıyabilir mi bu çok afedersin ben kurye motorunu o paket servis şeysi gibi anladım bi an nedense hondanın yine cbf100-150 filan olabilir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 bende cbr150 demişim, cbf150 o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 tesekkurler tavsiyeler için, o kucuk olanlar da olabilir, bol yokus cıkıs inis olucak, kesinlikle 2 kisi binicek, ve kutu cok elzem degil, ama yani ustunde 200kg falan varken rahat gidebilmesi lazım motorun. bide 1000tl ustunde olmasın istiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 hmm 1000 tl üstü ama burda söylenenlerin cogu çin malına yöneleceksin o zaman mecburen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 CBF 150 de yağ eksiltme şikayetleri varmış. Ben YBR 125 i öneriyorum. Kuryeciler genelde onu kullanıyor. Max hızı 110 120 olur aletin. Ama commuter olacaksa mantıklı. Motorcu olsam YBR 250 yi alırdım ama çok pahalıymış 250 cc ler arasında. 125 cc de o iş için yeter. Yamaha ve Honda'da Çin'de ürettiriyor ama ucuz etin yahnisi olayına girmeyin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 cbf ile ybr leri 1000tl almak imkansız sıfırı 5bin civarı o motorların :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Bu arada nasıl unutmuşum 4000 ytl ye honda innova varmış. En çok satan efsane honda cub serisinin devamı motosiklettir bu. Yarı otomatik, yeni modeller enjeksiyonlu. İkinci elleri araştılabilir. Çin motorları ucuz olsa da parça sorunlarıyla dert açacaktır başa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 up. olay yeniden gundemde. mondial 110ft şuna ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 synthesizer said: up. olay yeniden gundemde. mondial 110ft şuna ne dersiniz? 2 kişi + 1 kutu şartın devam ediyorsa, bu motor kaldırmaz o yükü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar