Pluton Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Bu oyunu herkes oynamalı şimdiye kadar oynadıgım en zevkli oyunlardan birisi =) http://armorgames.com/play/5151/civilizations-wars
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 skilleri nasıl öğreneceğimi çözemedim
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Level atladığında otomatik karşına geliyor.
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 tamam oklar varmış ufak sonradan keşfettim onu.. bi yerden sonra çok baydı oyun ama güzelmiş =)
batuhan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Bayağı oynadım.En yukarda son 4 bölüm kala ahtapotlu bi bölüm var geçemedim orayı.
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 evet bende orda kaldım şerefsiz ahtapot ya bide 2 düşman koymuşlar zaman yetmiyo noları ele geçirip ahtapotu yenmeye
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 ahtapot'u yenmek için: 5'er tane attack ve defense verin meteor ve cooldown full'leyin ve en önemlisi geri kalan skill'leri = askerlerin koşma hızına verin, koşma hızı fazla olursa ahtapot vurana kadar 1-2 grup asker geçiyo vuruyo... (meteor ve cooldown dışında büyüye vermeyin yazıktır) 4:30-4:00 dk kalaya kadar her noktayı ele geçirin ve mana üreten yerlere adam doldurun 50'şer tane.. ha bir de meteor atarak ahtapot'un 2-3 koluna aynı anda vurun, doldukça atın ama: askerler o kollara vurmadan hp 0 olsa bile, o kollar canlı kalır.. teker teker asker yollamanız lazım o kollara.. soruları alabilirim =) ahtapottan sonraki bölümler baya zor, zorlayın geçemezseniz kolay bir yolu var..
batuhan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Ahtopottan sonraki kolay yolu alabilirmiyim:D Ahtapotu geçtim dediğn yöntemlede uzaylılar bayağı zormuş uğraştım ama yenemedim.
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Uzaylılar çok gıcıktı ama bitirdim yinede =)
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 çok nalet bi oyunmuş dün akşam oturdum sabaha kadar oynadım :S ahtapota gelemedim hala lan mrk ediyorum 1-2 bölüm kaldı
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 kertenkel said: ahtapot'u yenmek için: 5'er tane attack ve defense verin meteor ve cooldown full'leyin ve en önemlisi geri kalan skill'leri = askerlerin koşma hızına verin, koşma hızı fazla olursa ahtapot vurana kadar 1-2 grup asker geçiyo vuruyo... (meteor ve cooldown dışında büyüye vermeyin yazıktır) 4:30-4:00 dk kalaya kadar her noktayı ele geçirin ve mana üreten yerlere adam doldurun 50'şer tane.. ha bir de meteor atarak ahtapot'un 2-3 koluna aynı anda vurun, doldukça atın ama: askerler o kollara vurmadan hp 0 olsa bile, o kollar canlı kalır.. teker teker asker yollamanız lazım o kollara.. soruları alabilirim =) ahtapottan sonraki bölümler baya zor, zorlayın geçemezseniz kolay bir yolu var.. nası okadar hızlı ele geçiriosun haritayı ben ele geçirdiimde 1 dk fln kalıyo :D
Öne çıkan mesajlar