Dynun Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 zipzip said: ben yeni çözdüm siteyi.oha tam aradığım site. Oha içimin yağları eridi şu lafı duyunca, teşşekkürler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Timuçin olmasa bu proje hayata geçemezdi fikir babası odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 sen neyi oluyosun sitenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Tasarımcısı, kodcusu bokçusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 "roket adam" said: peki bişi sorucam, telif hede hödö falan tarzı bi sorun çıkar mı ileride? Aslinda cikmasi muhtemel ama bu karikatur sahipleri ya da dergiler bu tip birseyin derdine dusmus degiller. Baskasinin karikaturleri de bize para kazandiracak seyler degil. Gulup eglenmek ve bu kisilerin dagitmak icin cabaladigi seylerin kolay bulunmasini saglamaya calistigimizdan bi nevi ayni fikre ve zikre sahibiz. O yuzden dergileri ciktigi hafta tarayip, satislari baltalamadiktan sonra kimseye batacagini sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 hmms yani, sonuçta facebooktan da çokça paylaşılıyor karikatürler çıkar çıkmaz. yine de merak ettim bi soriym dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Bi rant sağlamaya çalışmıyoruz , her yerde de var karikatürler, bişey olcanı sanmıyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 o hafta çıkan karikatürleri de taratıp ekleyin siteye, ama premiumu olmayanlar göremesin. aylık 3-5 liraya da premium satın. kimse kıçını kıpırdatmadan dergileri takip ediyo olsun. ayrıca uzun uzun alpay erdem yazıları falan da isterük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 işte o zaman telif hede hödö durumu olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Telifini, parasini gectim ayip abi o. Adamlar oturup ciziyor, biz ustune konuyoruz. Oh ne ala. Ciddi ciddi vicdan azabi cekerim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 ama uykusuz internette yayınlasa alabilirim bazen sırf üşengeçlikten bi sayıyı kaçırdığın oluyo bazen değil sık oluyo aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Queen said: ama uykusuz internette yayınlasa alabilirim bazen sırf üşengeçlikten bi sayıyı kaçırdığın oluyo bazen değil sık oluyo aslında di mesela sana bi fikir. mail at uykusuza falan. aylık belli bi para karşılığında haftalık dergiyi netten yayınlayın. kazanılan paranın bi miktarıda dergiye gonderilir. oturup konuşulup bole bi proje yapılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Ben onu surekli soyluyorum zaten, PDF seklinde gelsin kagit israf olmasin, gidip almakla bile ugrasmayayim diye de muhtemelen kar marjlari cok cok dusecegi dusuncesiyle yapmiyorlar onu. Bir de Queen bunu da almaya gitmezse yerinden kalkamayacak yakinda. Bu da onemli sebeplerden =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Abi valla evden bugün çöp atmaya çıktım dün çıkmadım galiba ama okulda olunca da yurda kendimi atınca, çıkasım gelmiyor. Bi de Facebookta Her gün bir karikatür gibi bi grup açarsanız daha çok tutulabilir. Her gün yeni bir bilgi hesaaabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 yazar yapmamışsınız hala..silerim topiğinizi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 telif olaylari konusunda adamlarla en azidan bi iletisime gecseniz fena olmaz bence, en azindan sonra problem cikmaz, hem belki faydalari bile dokunur siteye. onun disinda, amator cizerler konusuna daha yogunlasirsaniz, onlarin karikaturlerini yayinlarsaniz filan bloggerin mloggerin karikatur versiyonu gibi bsiey olur, amatorler icin sahane olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 dergi satislarindan daha cok her cizer kendi cildini cikariyo bir zaman sonra. onun satislarinin dusebilecegi korkusuyla telif hakki sikintisi olmaz umarim. cok sahane bi fikir cunku. internette canim sıkıldıkca boluk borcuk sitelerde umut sarikaya okumak bayiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 gerçekten güzel olmuş site, bende aldım direk favorilere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 good work ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 srdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Güzel olmuş hakketten, çok fazla uğraşamasam da yazar lazım olursa tim bana ulaşıcağın adresi biliyosun =) Arada sırada çiziktiririm 3-5 karikatür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Güzel siteymiş, çizerleri falan da düşünmüşsünüz (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Fikir guzel. Dinan da iyi is cikariyor. Tebrikler ve basarilar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 DynamicK said: Dinan da iyi is cikariyor. hoplayanmanda'nin tasarimini da cok sevmistim, bunu da cok sevdim. +rep dinan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Evet Dinan cok guzel is cikariyor da tasarimlarina biz guzel dedikce kusur buluyor maymun. Hayir guzel diyorum kotu diyor, bok gibi diyorum yem atiyorum hemen kabulleniyor. Sorunlu adam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar