Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karikatur sitesi icin gonullu ya da ucretli calisacak arkadas.

di

Öne çıkan mesajlar

"roket adam" said:

peki bişi sorucam, telif hede hödö falan tarzı bi sorun çıkar mı ileride?

Aslinda cikmasi muhtemel ama bu karikatur sahipleri ya da dergiler bu tip birseyin derdine dusmus degiller. Baskasinin karikaturleri de bize para kazandiracak seyler degil. Gulup eglenmek ve bu kisilerin dagitmak icin cabaladigi seylerin kolay bulunmasini saglamaya calistigimizdan bi nevi ayni fikre ve zikre sahibiz.

O yuzden dergileri ciktigi hafta tarayip, satislari baltalamadiktan sonra kimseye batacagini sanmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Queen said:

ama uykusuz internette yayınlasa alabilirim bazen sırf üşengeçlikten bi sayıyı kaçırdığın oluyo bazen değil sık oluyo aslında

di mesela sana bi fikir. mail at uykusuza falan. aylık belli bi para karşılığında haftalık dergiyi netten yayınlayın. kazanılan paranın bi miktarıda dergiye gonderilir. oturup konuşulup bole bi proje yapılabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben onu surekli soyluyorum zaten, PDF seklinde gelsin kagit israf olmasin, gidip almakla bile ugrasmayayim diye de muhtemelen kar marjlari cok cok dusecegi dusuncesiyle yapmiyorlar onu.

Bir de Queen bunu da almaya gitmezse yerinden kalkamayacak yakinda. Bu da onemli sebeplerden =P
Sosyal ağlarda paylaş

telif olaylari konusunda adamlarla en azidan bi iletisime gecseniz fena olmaz bence, en azindan sonra problem cikmaz, hem belki faydalari bile dokunur siteye. onun disinda, amator cizerler konusuna daha yogunlasirsaniz, onlarin karikaturlerini yayinlarsaniz filan bloggerin mloggerin karikatur versiyonu gibi bsiey olur, amatorler icin sahane olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...