Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Bella said: ayrıca şuan masamda bir adet bigking duruyor sddfg *özen*özen*özen*özen*özen*özen* saat 5te olmamış bu gerçekten mesela öğlem 12ye doğru insanların karnının yavaş yavaş acıkmaya başladığı fakat yemek kaynakları kısıtlı çaresiz anlarında yapmak daha verimli oluyor (daha fazla bilgi almak için garbageda açılan yemek fotoğrafı konularına bakabilirsin sdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 hah bugun aldım alcaklarımı parasını nakit ödedim , sonra getırdı sos istedim 75 kurus dedı kredı kartı uzattım tamam afiyet olsun dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 dün armada'da gittim burger king'e, soslara hala para alıyor musunuz dedim, evet dedi, aferim diyip hemen karşısından mc yedim. "SESSIZ DİRENİŞİM DEVAM EDECEK!111" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 e iyide butun dunyada böyle bu zati der ve kacar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Smoke said: dün armada'da gittim burger king'e, soslara hala para alıyor musunuz dedim, evet dedi, aferim diyip hemen karşısından mc yedim. "SESSIZ DİRENİŞİM DEVAM EDECEK!111" bende aynısını natuils'de yaptım sonra gittim arby's de yedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 valla burda hayat beles ve ucuz, ona ragmen bk 50 kurus aliyor her sosa. Bitek bi tane ketcap veriyorlar hamburgerle. go figure. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 iste diyorum ya, yakinda mc'te gecerse sasmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 1 menüyle ne kadar sos tüketebilirsiniz ki ? 2 ketçap 2 mayonez yese normal bir kişi 25 kuruştan 1 lira daha fazla vermek fast food yiyecek biri için koymaması ve yakınılmaması gereken bir rakam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 tüm postları okumadım ve denmiştir daha önce de önemli olan 25 kuruş olması veya 2 tl 3 tl fazla vermek değil zaten maliyetinin çok üstünde fiyatlar ödüyoruz ve kalkıp sosu da paralı yapmaları anlamsız sadece. isteyen de istediği kadar sos yer ben alıyorum ama bitirmiyorum hepsini mesela ama çeşit olmasını seviyorum ' dizip hepsine patates batırıp shot yapmak harika oluyor mesela =) ' saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Orasi öylede, dunyanin bi cok yerinde bk ve mc sadece ketcap veriyo. Bizimkiler biraz su kacirinca demekki, yeter la burdada parali yapak artik rant saglayalim dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Ballı hardal istedim güneşli burger'da paraylada vermediler. Dedim ne kadarsa verelim parası. Dedi birtek chicken bilmem ne ıvız zıvır... ürünlerini alırsanız verebiliyoruz . Dötleri cok kalkmış harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 copry said: tüm postları okumadım ve denmiştir daha önce de önemli olan 25 kuruş olması veya 2 tl 3 tl fazla vermek değil zaten maliyetinin çok üstünde fiyatlar ödüyoruz ve kalkıp sosu da paralı yapmaları anlamsız sadece. isteyen de istediği kadar sos yer ben alıyorum ama bitirmiyorum hepsini mesela ama çeşit olmasını seviyorum ' dizip hepsine patates batırıp shot yapmak harika oluyor mesela =) ' saygılar bold olan kısım her restoranda geçerli, ancak onun dışında restoranlarda "al eve götür" style sos verilmediği için sorun olmuodur ama bk mc de fln insanımız "eve de götüreyim" modunda zibilyon sos alabilio. bunu engellemek içindir sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Masticore said: Ballı hardal istedim güneşli burger'da paraylada vermediler. Dedim ne kadarsa verelim parası. Dedi birtek chicken bilmem ne ıvız zıvır... ürünlerini alırsanız verebiliyoruz . Dötleri cok kalkmış harbiden yuh abartsalarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 hacı çözüm şu mal amerikalıların yağlı boklu burgerini terk edip annenizin yemeğine dönün. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 4 çeşit 4 lira tabldot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 karnıbahar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 kaşarlı mantar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 demin 2 ketçapla götürdüm big king menüyü. siz hala sos sos deyin. ohş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 sos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Abi tum soslari buyuk marketlerde bulabilirsiniz thousand island bile buldum ama su honey mustardi bulamadim. Eskiden barbeku ivirzivirsiz yapamazdim artik tek yedigim sos h. Mustard oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Ranch yok lan. Varmı yoksa ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 benım bıldıgım salata sosu olanı var , dıgerını hıc gormedım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 ist. Metr. Markette gormustum ben meksikadan ithal avakadolu cips sosu bile koymus adamlar 60 tlydi denemedim. Metro en iyisi cesit konusunda. turkiyede bulunmayan ithal mallari cesiti cok var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 sipariş verdim 6 dakkada geldi lan aahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 artık bu promosyondan verdikleri 2 sosu da 1 e düşürmüşler yemeksepetinden. ne sosmuş arkadaş. bu kadar iflas ettiniz sos yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar