Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

burger king yapma bunu :(

adamınbiri

Öne çıkan mesajlar

Bella said:

ayrıca şuan masamda bir adet bigking duruyor sddfg

*özen*özen*özen*özen*özen*özen*

saat 5te olmamış bu gerçekten mesela öğlem 12ye doğru insanların karnının yavaş yavaş acıkmaya başladığı fakat yemek kaynakları kısıtlı çaresiz anlarında yapmak daha verimli oluyor (daha fazla bilgi almak için garbageda açılan yemek fotoğrafı konularına bakabilirsin sdf)
Sosyal ağlarda paylaş

tüm postları okumadım ve denmiştir daha önce de
önemli olan 25 kuruş olması veya 2 tl 3 tl fazla vermek değil
zaten maliyetinin çok üstünde fiyatlar ödüyoruz ve kalkıp sosu da paralı yapmaları anlamsız sadece. isteyen de istediği kadar sos yer ben alıyorum ama bitirmiyorum hepsini mesela ama çeşit olmasını seviyorum ' dizip hepsine patates batırıp shot yapmak harika oluyor mesela =) '
saygılar
Sosyal ağlarda paylaş

copry said:

tüm postları okumadım ve denmiştir daha önce de
önemli olan 25 kuruş olması veya 2 tl 3 tl fazla vermek değil
zaten maliyetinin çok üstünde fiyatlar ödüyoruz ve kalkıp sosu da paralı yapmaları anlamsız sadece. isteyen de istediği kadar sos yer ben alıyorum ama bitirmiyorum hepsini mesela ama çeşit olmasını seviyorum ' dizip hepsine patates batırıp shot yapmak harika oluyor mesela =) '
saygılar

bold olan kısım her restoranda geçerli, ancak onun dışında restoranlarda "al eve götür" style sos verilmediği için sorun olmuodur ama bk mc de fln insanımız "eve de götüreyim" modunda zibilyon sos alabilio. bunu engellemek içindir sanırım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...