Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 son dönemde indirdiğim bir çok filmde codec hatası veriyor. windows media player ile açmam isteniyor vs. de ben gom player kullanmak istiyorum. bu sorunu nasıl aşarım? klc player'ın resmi bir program indirme linki/sitesi yok mu? onu da deneyebilirim eğer önerirseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 eğer varsa klite ı tamamen sil en yeni full versiyonunu indir öyle dene gom player ile. olmadı onunla gelen mpclassic var o kesin çözer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 The KMplayer! bana kim tavsiye etti bilmiyorum ama sanırım patiden olması lazım. ben çok memnun kaldım. divx, hd, bluray vs gibi formatlardaki ses kısıklığı sorunum %40 giderildi daha bir hırlıyor artık ses. :) ama görüntü dersen pek bir tatmin edici olmuyor sesin yanında anlamadım ben de. ama gom player her zaman gönlümüzün prensesi. :) wmp is gay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 cccp kur herseyi wmp ile sorunsuz izleyebilirsin. gom bozuo görüntüleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 kmplayerı biraz önce denedim onda da aynı hatayla karşılaştım. gom player tercihimdir k-lite olayını denicem. şu codec olayından nefret ediyorum hiç uğraşmak istemiyorum. ne güzel gom player tembelleştirmişti rahattı kafam, alayına gider bu program diyordum olmadı :) madem korsan izliyorsunuz windows media player kullanın diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 bu bildigin codeclerden diil yalnız, pişman olursan parasını ben vercem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 wmp bana göre başarılı değil bu konuda aslında. codec leri rahatlıkla temin edebilirsin. gom player in ve km player in en iyi özelliği sesi soluğu çıkmaması arkada falan. wmp hede hödö ediyo can sıkıyo bazenleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 wmpde altyazı olayını beceremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 vobsub yükle onun icin de. her formattan sonra direk cccp+vobsub kurarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 bu işi sırf gom player üzerinden halledemez miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Arkasokak said: wmpde altyazı olayını beceremiyorum. evet o çok saçma bir sorun. ama video ile altyazı dosya adlarını aynı yapınca ortadan kalkıyor. ama her zaman wmp > gom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 codec ler yüklendikten sonra wmp ve ya başka bir programa gerek kalmaz ki aslında en azından ben hiç yaşamadım. codec leri düzgün şekilde yükle AC3, Divx codec leri falan sonra Gom player bal gibi kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 abi wmp classic kullanıyorum yıllardır. en ufak sorunla karşılaşmadım daha. k-lite codec pack ile birlikte kurulan wmp classic, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 kmplayer da nasil codec hatasiyla karsilasiliniyor onuda anlamadim. iclerinde adam gibi internal codec kullanan bi bu var. cccp tarzi external codecler sadece opsiyonel olarak kullaniliyor. problem senin coktan birsuru paket yuklemis olmandan kaynaklaniyordur muhtemleen. cccp nin temizleme tool u yardimiyla tum codeclerini silip, hatta bundan da once o paketlerin kendi uninstaller i varsa onu calistirip ondan sonra kmplayer kullan. kendi internal codeclerini problemsiz kullanabilmen gerekir donanimdan bagimsiz olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 bu akşam bilgisayara daha önce gom player'ı yüklemiş olmanın dışında sadece kmplayer ile k-lite 5.6.1 sürümünü yükledim. k-lite'ın ne işe yaradığını, nerede nasıl kullanıcağımı, neye bağlı olduğunu zaten bilmiyorum. kmplayer açmadı klite'ı da beceremedim. teknoloji karşısında komplekse girdim dellenip içimde patlatıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 sene 2010 hala saçmasapan player kullanan insanlar var cccp içindeki mpc coreavc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 2 senedir falan kmplayer kullanıyorum, belki daha fazla olmuştur. Arada gom, smplayer vlc vs. diğerlerini de denedim ama mkv'lerde falan fark atıyo Kmplayer resmen. Ayrıca codec'e falan da gerek yok düz avi mkv falan izliyeceksiniz, codeclerin kaldırın derim.internal codecleri yetiyo kmplayerin. Sadece mov ve rmvb'ler için Real Alternative ve Quicktime ya da Quicktime alternative falan kurun , hayatınıza mutlu mesut devam edin. Celeron 1.7 işlemcili emektar pc'mde bile MKV izleyebiliyosam KMPlayeri öperim, ısırırım , yirim falan (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 codecleri ayrı yükleyin, codec için playera güvenmeyin. yoksa yeni bir codec çıkıp da favori dizinizin son bölümü onunla encodelanınca oturup beklersiniz "baww gom player ne zaman updateliycek :(" diye ayrıca gom 99% libvacodec kullanıyordur x264 için. bilgisayarın eskiyse imkanı yok o codecle 1080p izliyemezsin. elin mahkum coreavc yüklersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 codec'in ne olduğunu bilmediğim için daha önce codec hakkında bir başlık açmıştım diye hatırlıyorum. hala öğrenemedim nedir ne değildir, hangi programdır, program mıdır patch gibi bir şey midir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 aynen bende yüklerim bi codec pack ama nolduğunu bi türlü anlamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 gom demedim zaten KMPlayer dedim. Kmplayerdan önce gom kullanıyodum, mkv'leri izleyemez olunca forumlarda debelene debelene KMplayer'a ulaştım. Uzun zamandır mutlu mesuduz, hiç bi dizi /filmde de sorun yaşamadım şimdiye kadar. 1080 değil belki ama 720p soul eaterları falan cillop gibi izliyorum hala emektarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 720p bişey değil zaten. 7 yıllık laptopumda coreavc kullanmadan izliyorum bende 1080p ye yetemez ama libavcodec aka düz mpc, km, gom vs eski makinelerde. delay yaşarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 hms.. 1080lere pek bulaşmadığım için bilemeyeceğim, ama doğrudur öyle diyosan :) başıma gelince " aha kaede demişti " diyebilirim, teşekkürler şimdiden (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 bende çok çektim zamanında. 22" monitör aldıktan sonra ilk 1080p mi izlerken. mpc yetemeyince "ama ama bana dediniz ki herşeyi çözer bu :(" diye fellik fellik gezdim sonra bi arkadaş tavsiye etti coreavc yi. malum orjinal paralı biraz didiklemen gerekiyor sağı solu ama bir kere kullandıktan sonra anlıyorsun aradaki farkı. 1080p olmasa bile diğer x264 ile kodlanmış videolarda atlama yaparken seeking bar dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 http://fulldizi.com/2008/11/29/benim-annem-bir-melek-24-bolum-full.html# bu codec ne oluyor peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar