Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gom player vs wmp


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
son dönemde indirdiğim bir çok filmde codec hatası veriyor. windows media player ile açmam isteniyor vs. de ben gom player kullanmak istiyorum. bu sorunu nasıl aşarım? klc player'ın resmi bir program indirme linki/sitesi yok mu? onu da deneyebilirim eğer önerirseniz.
Mesaj tarihi:
The KMplayer!
bana kim tavsiye etti bilmiyorum ama sanırım patiden olması lazım. ben çok memnun kaldım.
divx, hd, bluray vs gibi formatlardaki ses kısıklığı sorunum %40 giderildi daha bir hırlıyor artık ses. :)

ama görüntü dersen pek bir tatmin edici olmuyor sesin yanında anlamadım ben de.
ama gom player her zaman gönlümüzün prensesi. :)

wmp is gay.
Mesaj tarihi:
kmplayerı biraz önce denedim onda da aynı hatayla karşılaştım. gom player tercihimdir k-lite olayını denicem. şu codec olayından nefret ediyorum hiç uğraşmak istemiyorum. ne güzel gom player tembelleştirmişti rahattı kafam, alayına gider bu program diyordum olmadı :)

madem korsan izliyorsunuz windows media player kullanın diyorlar.
Mesaj tarihi:
wmp bana göre başarılı değil bu konuda aslında.
codec leri rahatlıkla temin edebilirsin.
gom player in ve km player in en iyi özelliği sesi soluğu çıkmaması arkada falan.
wmp hede hödö ediyo can sıkıyo bazenleri.
Mesaj tarihi:
Arkasokak said:

wmpde altyazı olayını beceremiyorum.


evet o çok saçma bir sorun. ama video ile altyazı dosya adlarını aynı yapınca ortadan kalkıyor.

ama her zaman wmp > gom
Mesaj tarihi:
codec ler yüklendikten sonra wmp ve ya başka bir programa gerek kalmaz ki aslında en azından ben hiç yaşamadım.
codec leri düzgün şekilde yükle AC3, Divx codec leri falan sonra Gom player bal gibi kullan.
Mesaj tarihi:
kmplayer da nasil codec hatasiyla karsilasiliniyor onuda anlamadim.

iclerinde adam gibi internal codec kullanan bi bu var. cccp tarzi external codecler sadece opsiyonel olarak kullaniliyor.

problem senin coktan birsuru paket yuklemis olmandan kaynaklaniyordur muhtemleen. cccp nin temizleme tool u yardimiyla tum codeclerini silip, hatta bundan da once o paketlerin kendi uninstaller i varsa onu calistirip ondan sonra kmplayer kullan. kendi internal codeclerini problemsiz kullanabilmen gerekir donanimdan bagimsiz olarak.
Mesaj tarihi:
bu akşam bilgisayara daha önce gom player'ı yüklemiş olmanın dışında sadece kmplayer ile k-lite 5.6.1 sürümünü yükledim. k-lite'ın ne işe yaradığını, nerede nasıl kullanıcağımı, neye bağlı olduğunu zaten bilmiyorum. kmplayer açmadı klite'ı da beceremedim. teknoloji karşısında komplekse girdim dellenip içimde patlatıyorum :)
Mesaj tarihi:
2 senedir falan kmplayer kullanıyorum, belki daha fazla olmuştur. Arada gom, smplayer vlc vs. diğerlerini de denedim ama mkv'lerde falan fark atıyo Kmplayer resmen. Ayrıca codec'e falan da gerek yok düz avi mkv falan izliyeceksiniz, codeclerin kaldırın derim.internal codecleri yetiyo kmplayerin.

Sadece mov ve rmvb'ler için Real Alternative ve Quicktime ya da Quicktime alternative falan kurun , hayatınıza mutlu mesut devam edin.

Celeron 1.7 işlemcili emektar pc'mde bile MKV izleyebiliyosam KMPlayeri öperim, ısırırım , yirim falan (:P)
Mesaj tarihi:
codecleri ayrı yükleyin, codec için playera güvenmeyin. yoksa yeni bir codec çıkıp da favori dizinizin son bölümü onunla encodelanınca oturup beklersiniz "baww gom player ne zaman updateliycek :(" diye

ayrıca gom 99% libvacodec kullanıyordur x264 için. bilgisayarın eskiyse imkanı yok o codecle 1080p izliyemezsin. elin mahkum coreavc yüklersin
Mesaj tarihi:
codec'in ne olduğunu bilmediğim için daha önce codec hakkında bir başlık açmıştım diye hatırlıyorum. hala öğrenemedim nedir ne değildir, hangi programdır, program mıdır patch gibi bir şey midir...
Mesaj tarihi:
gom demedim zaten KMPlayer dedim.

Kmplayerdan önce gom kullanıyodum, mkv'leri izleyemez olunca forumlarda debelene debelene KMplayer'a ulaştım. Uzun zamandır mutlu mesuduz, hiç bi dizi /filmde de sorun yaşamadım şimdiye kadar.

1080 değil belki ama 720p soul eaterları falan cillop gibi izliyorum hala emektarda.
Mesaj tarihi:
720p bişey değil zaten. 7 yıllık laptopumda coreavc kullanmadan izliyorum bende

1080p ye yetemez ama libavcodec aka düz mpc, km, gom vs eski makinelerde. delay yaşarsın
Mesaj tarihi:
hms.. 1080lere pek bulaşmadığım için bilemeyeceğim, ama doğrudur öyle diyosan :)

başıma gelince " aha kaede demişti " diyebilirim, teşekkürler şimdiden (:D
Mesaj tarihi:
bende çok çektim zamanında. 22" monitör aldıktan sonra ilk 1080p mi izlerken. mpc yetemeyince "ama ama bana dediniz ki herşeyi çözer bu :(" diye fellik fellik gezdim

sonra bi arkadaş tavsiye etti coreavc yi. malum orjinal paralı biraz didiklemen gerekiyor sağı solu ama bir kere kullandıktan sonra anlıyorsun aradaki farkı. 1080p olmasa bile diğer x264 ile kodlanmış videolarda atlama yaparken seeking bar dan
×
×
  • Yeni Oluştur...