necmi Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 karşınızda ormanda kasıcak bi rakip varsa mesela tempest veya legionere oyuna baslarken hemen 4 tane turuncu warddan alıyoruz toplam 400 g fiyatı nc ler cıkmadan gidip onların nc spwanlarının ustune 1 tane dikiyoruz toplamda uzun bi sure 4 nc spawmını bloklamış oluyoruz bidaha onların bolgede nc cıkmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 oyunun boku çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 ward satın almanın cooldownı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 kerim said: ward satın almanın cooldownı var 4 tane alınıyo ama başta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 e adam notmal kasar 400g ye deger mi bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 gerek yok bencede .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 cok gerekli olabilecek oyunlar oluyor ya. warbeastle normal kassın mesela. jungle gibi olmaz hic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 su ormanda kasmayida bi beceremedim anasini satiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Anelor said: su ormanda kasmayida bi beceremedim anasini satiyim her heroyla cok efektif deil zaten ya bide oyun seviyesine bagli publarda daha kolay kimse ward almadigindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar