forgiver Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/24433/devlet-bahcelinin-hortumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 yuh artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 "Ne hortumu kanalizasyon borularını bağladılar" diyor ki doğru diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 adam kendi gülüyor lan söyledikten sonra sldkjasdjklasjkld Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Devlet Bahçeli işte... Hortumdan 40 sayısı çıkaracak diye korktum başta :D Koalisyon ortağıyken yazarkasaların meclis önünde uçuştuğu, devletin imf'den borç alarak memur ve emeklilerinin maaşlarını ödediği zamanı millet ne kadar da kolay unutmuş. Meclisin kökü tırt. Bir kılıçdaroğlundan ümitliydim, baykal hepimizi gömecek gibi duruyor. O da yalan oldu. Öfff, Siyasetten nefret ediyorum. Koymayın şu adamların videolarını eğlenceye... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 ahahahah çok bomba adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Bu adamın sesine hastayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 siyaset sayılmıyo mu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 yalnız Boyabatlı daha efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 vaperon said: Devlet Bahçeli işte... Hortumdan 40 sayısı çıkaracak diye korktum başta :D aahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stinger Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 "Bok olur. Rıdvan Delimen" Bu daha çok güldürdü beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 arkadan gelen ses gendiğlerine bagygladılar!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Jahrein said: ya bahçelinin o lafı söyledikten sonraki hareketi tam bir kahvehanede "naaptılar lan bu memlekete" diyen amca tribi var aahaha kahvede muhabbet eden hükümeti ti ye alan amca tribi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 yürü be sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar