Killer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 bugün oyuna bi girdim 3.5k ping yuh. maelstorm server. ne yapsam indirirM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 üç kuluvallah bir elham, ardından üstteki topic e bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 hayvan gibi daldım direk sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 sabahtan beri böyle bugün yapcak bişi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 aynen bendede var, sabah 10 gibi iyiydi oyundayken bi anda ping arttı ve sürekli öyle kaldı Telekom bi işler çevirdi anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 adobeden 6 kb la dosya çekiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 ttnet allah belanı ne zaman verecek? gerçi vermiş verceii kadar şuna bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 arada gidip geliyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 1 gün önce acarkentteydim.180-240 arası oynuyoduk aynı modemden.erenköye geldik 3.5k bide bu olay benim interneit 8mbite çkardığmda olmaya başladı. iyi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 hemen hemen tüm türkiyede var sanırım, izmirde ankadaradan arkadaşlarada aynısı olmuş anlaşılan telekom un yurt dışı çıkışlarında var bişeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 şu anda genel bi patlaklık var belli routelarda. modemde şehirde ipde vs suç aramayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 balıklar kabloları ısırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 evet balıklarda suç arıyabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 beyler benim ark tt de staj yapıyo . dediği şey şu " olm adamlar bilerek yapıyo bunları , isteseler jet hızında sunarlar interneti ama entrika olsun diye böyle şeyler yapıyolar " dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 bir arkadaşım/kuzenim/akrabam ttnette çalışıyo ekolü (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 trolü olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 ülkesine de internetine de. yea sabır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 lag yüzünden; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 gene PoP filan patlamistir, TBC nin basindada olmustu bole telekom londradaki PoP ustunden fransaya cikiyormus o PoP cokmustu fransada olan serverlarda oyniyan herkes gg olmustu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 yok bu sefer tamamen yok oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Bu türk telekom fiber kabloları her sene 28 ocakta patlıyor sanırım yıllık mı yapıyolar bunu bir ınternette arıyım nolmus dedım.. 28 ocak 2010 28 ocak 2008 28 ocak 2004 Haberlerı buldun hepsı yok ıtalya turkıye arasında fıber bla bla patladı haberı hahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 sparcaster a kapak olsun arkadaşıma inanmamıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 28 ocak 2012 de bir daha gelmemek üzere kesilcek internet maya takvimlerinde yazıo bizzat ben okudum ttnet yazıodu 2012 yazıodu valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 ya zaten elalemin sitesinde isimiz ne, turk turke takiliriz kim salalr yurtdisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Viktor said: gene PoP filan patlamistir, TBC nin basindada olmustu bole telekom londradaki PoP ustunden fransaya cikiyormus o PoP cokmustu fransada olan serverlarda oyniyan herkes gg olmustu ben sırf o yüzden nagrand' a transfer olmuştum shattered halls, nagrand, sha'tar o serverlar başka yerden bağlanıyordu orda lag yoktu fasd aynısı olmasın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar