BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 sevdm bu adamn dediklerini ee ronim nolcak? zago gitsn isteyen kim![signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 alıyoruz moriantes i =) süper olurdu ya en az 5 formasını alırdım vallah[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 said: blackchaos, 11 Haziran 2004 15:13 tarihinde demiş ki: alıyoruz moriantes i =) süper olurdu ya en az 5 formasını alırdım vallah nereye alıorz realle anlaşmış mori roberto carlosda sanrrm chelsea ye gitmiomş son anda bişeylr olmş[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etheral Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Yaw morientes anlaşmış olmasa bile hatta beşiktaş 'ın parası olsa bile onu alacak yine de o Türkiye'ye gelmes.[signature][hline]Yüce Varlık Yüce İnsan Etheral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 said: BiTcH_oFBaT, 11 Haziran 2004 18:35 tarihinde demiş ki: roberto carlosda sanrrm chelsea ye gitmiomş son anda bişeylr olmş baya oldu belli olalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 BJK Luccin ile anlaştı![signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 said: Etheral, 11 Haziran 2004 19:06 tarihinde demiş ki: Yaw morientes anlaşmış olmasa bile hatta beşiktaş 'ın parası olsa bile onu alacak yine de o Türkiye'ye gelmes. Morientesi adam eden del bosque beşiktaş t.d =) Bosque ye gittiğin her yere gelirim demiş. ama tabiki para mevzusunda anlaşılması imkansız. dünyada çok az klup alabilir ve kiralıyabilir böyle futbolcuları.[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hickman Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Şimdi milleti burda yalan haberle kandırmayın luccin e celta 10 milyon dolar bonservis istemiş boyle milleti heyecanlandırıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Oğlum ne alakası var haberlerde görüm Del Bosque gidpi konuşup anlaşmış luccin BJK de işte...Gelince görürsünüz[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 haberlerde söledi luccin le anlaşıldı die hata celta yönetimi vicenteli bjk ye verdğmz içinde mutlyz die garp bi açıklama yapmşlar. luccin de avrupadan bi sürü klpten teklif almama ramen vicente için bjk ye geliorm demiş...[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Fanatik c/p Luccin Beşiktaş’ta Celta Vigo Sportif Direktörü, Fransız yıldız için Bosque ile el sıkıştıklarını açıkladı. Luccin önümüzdeki hafta İstanbul’a geliyor Hocanın adı yetti Bu sezon İspanya Ligi’nden düşerek herkesi şok eden Celta Vigo’nun Fransız orta saha oyuncusunu yönetime öneren ve transferi gerçekleştirmek için tam yetki alan Vicente del Bosque, çok kısa sürede sonuca gitti. Celta’nın sportif direktörü Felix Carnero dün Luccin için Bosque ile el sıkıştıklarını açıklarken, “Bu transferin Beşiktaş’a ne kadara mal olduğu hakkında birşey söyleyemem. Tek söyleyebileceğim; Bosque’nin adı işin bitmesine yetti” ifadesini kullandı. ..Ve Miloseviç 25 yaşındaki yıldızın önümüzdeki hafta İstanbul’a gelerek resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor. Celta Vigo kulübünün yanı sıra Luccin’in de ‘Bosque faktörü’ nedeniyle Kartal’ın teklifine ‘evet’ dediği belirtildi. Siyah - Beyazlılar’ın ayrıca Celta’dan golcü Miloseviç ile de ilgilendiği vurgulandı. Diğer yandan Sociedad’ın iyi bir bonservis bedeli karşılığında satmak istediği Nihat, Avrupa’daki misyonunu tamamlamadığını söyleyip, “Beşiktaş’a dönmeyi düşünmüyorum” diye konuştu. Mini Yorum Pistol gibi! Peter Luccin çok yönlü bir orta saha oyuncusu... Henüz 25 yaşında olmasına rağmen Bordeaux, Marsilya, PSG ve C.Vigo gibi büyük takımların formasını giyen Fransız yıldız, 16’dan 21 yaşaltına kadar milli takımın her kategorisinde bir süperstardı. Cantona ve Tigana’nın da forma giydiği Caillols kulübünde oynadı. Fransa 21 Yaşaltı Milli Takımı’nın kaptanlığını yaptı. Cannes’ın genç takımını 2 yıl üst üste Fransa şampiyonluğuna taşıdıktan sonra daha 17 yaşındayken Fransa 1. Ligi’nde ilk maçına çıktığında basın, “Sansasyonel bir oyuncu geliyor” yorumunu yapmıştı. Lakabı pistol, yani tabanca... Gününde olursa zıpkın gibi bir futbolcu. Arapasları ile hareketli forvetleri coşturabilir. Üstün tekniğinin yanısıra dinanizmi ile de oynadığı takıma zindelik katıyor. Tam bir Marsilya’lı... Cannes ve Bordeaux’dan sonra formasını giyme fırsatı bulduğu çocukluk aşkından ezeli rakipleri PSG için ayrılma zamanı geldiğinde ağlamaklı olmuştu. Celta Vigo ile 2. Lig’e düşmenin getirdiği moral çöküntüsünden kurtulursa yararlı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 portillo yu istiyorum ben. 21 yaşında 9 maç 5 gol del bosque den sonra oynatmamışlar. süper adam ....[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 van basten - 133 maç 128 gol... bgn okudum şoktaym hala[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Van basten ilahtı saten rusyayamı ne gol atmıs vole seklındemı ne bence 100 yılın golu olur[signature][hline]Ragnorak<=>Shindei_TR==>> LvL 50/37 Swordman LvL 51/37 Thief <=>Shindei-TR Lag Sux Türk Telekom Rox T.T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Sıfırdan yarım vole ile atmıstı :D[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 zamanı geri alalm van basten i alp şimdiki zamana döneml bjk de oynasn[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 ahahah ezer valla acımaz :P[signature][hline]Ragnorak<=>Shindei_TR==>> LvL 50/37 Swordman LvL 51/37 Thief <=>Shindei-TR Lag Sux Türk Telekom Rox T.T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 luccin nasıl iyi mi? eh uzun zamandır oynamadık manager oyunu yabancı kaldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 said: blackchaos, 12 Haziran 2004 13:31 tarihinde demiş ki: portillo yu istiyorum ben. 21 yaşında 9 maç 5 gol del bosque den sonra oynatmamışlar. süper adam .... bu adammı iyi şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 abi adam çok genç bosque çıkardı A takıma sadece işte 10 maçmı ne oynatabildi sonra bosque gönderildi ondan sonra bu adamı oynatmamışlar. ben bi iki kez izledim çok iyi gözüktü bana 21-22 yaşında geleceğin yıldızı gözüküyor. cm deki tipler gibin =) bu arada o site neresi???[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Real'de altyapıdan çıkıp Forvet olarak oynayabilmek çok kolay sanki ya :)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 lol adam 300 dakkada 6 gol atmış işte bosque nin zamanında. bu 50 dakikada 1 gol eder. 34 maçta, 61.2 gol yapıyor :p[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 abi naptın :) real madridin aslarını da yazsaydın da görseydik kimleri kesemediği için kötü oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Real'de aslari kesmek cok zor ama Real'de oynadigin sure icinde gol atmak da kolay. Arkada Zidane, Figo gibi asist ustalari varken hele...[signature][hline]tHe Original fi$h® Banshee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 oh oh Luccin bitmiş tamamen artık beşiktaşlı Carrewle görüşülüyormuş. ama 4 yıldız futbolcuyla konuşuluyormuş bunların isimleri verilmek istenmiyormuş fiyatları yükseliyormuş. hadi hayırlısı...[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar