bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 2 senede bitirilen Alex, 3 senedir bitirilemeyen Ailton, 4 sene sonunda alınan pvh gibi mi hehe[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 yok son topici diyom ben :) dur eski defterleri deşme. hatta ben eştim sen ört.[signature][hline]i love this game! tractor pulling ZBD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Zaten hiçbi başkan adayı yada Demirören Ailton'la anlaşıldı tarzında bi açıklama yapmadı, iviçle fatih sonkaya'yı alan (!) gs yönetimi miyiz biz :)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mustafa Doğan'ı kimse yazmamış. imzayı attı kendisi.[signature][hline]iyi olmak kolaydir, zor olan adil olmaktır. Mach en Deth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 valla demirören 1 tane manyak zenci forvet alcam dedi. ismi beni ilgilendirmio artık ailtonu mu alrılar nukemi mi hasselbainki mi otasını bilmem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 mustafa doğanı yazmaya gerek duymadınız heralde taş gibi adam bu sene almanyada en çok gol yiyen takımın defans oyuncusuydu.[signature][hline]i love this game! tractor pulling ZBD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Bu yönetimden pek memnun değilim. Yönetimde küçük kıza tecavüz eden adamın ne işi vardır?İstifa etti allahtan 17 yıl hapis yedi.Bu adamın hiçmi sabıkasına bakılmaz? Rezillik kepazelik başka bişey değil. Ortada bi sürü isim dolaşıyor İviç i daha gören yok! gazetelerde fotosu bile yok adamın ama iviç imza atmış??? Çağdaş ve Mustafa Doğan bitti. Hala gera iviç gibi adı sanı duyulmamış adamların peşinde.Şimdi pancuya karşı shaktardan romen birini alcaklarmış.Luce yolluyormuş. hadi hayırlısı işimiz yaş gibi geliyor... Fener Alex i aldı.Formaları satışa sunuldu[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 17 yıl hapis yemedi. henüz suçlu olduğu bile belli değil ne sabıkasından bahsediyorsun? demiröreni suçluyorsun ama fikret orman da çıkıp söyledi bu açıkça iftira diye. gelelim diğer adamlara. kaç tane ünlü adam alınacak yahu. ivicin bölgesine kaç tane ünlü adam tanıyorsun ki beşiktaşın alabileceği? davidsi alalım istersen? yönetim geleli 2 gün olmuş ben memnun değilim diyorsunuz ya yuh be kardeşim hakkaten yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Sabah gazetesinde yazıyor. 17 yıl hapis almış dava sonuçlanmış suçlu bulunmuş. iftirası miftirası yok bunun. İftira atılsa bile böyle insanların klup yönetimlerinde işi nedir??? sırf iviç için demiyorum bunu.Tamam iviçin bölgesine belki yıldız bulamassan Ama İVİÇ i daha önce kim duymuş? Kim görmüş??? biz çok gördük iviç gibileri bu takımda 1 ay oynayıp giden yabancılar gibi...[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 giunti, pancu gelmeden kaç maçını görmüştün? Daha adamın resmini bile görmeden eleştirmeyin. Alan insanlar izlemişler bi bildikleri var ki almışlardır, kimse parayı sokağa atmaz.[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Abi alan insanda yokki... giuntinin adı italyada bilniyordu pancuda zaten romanyada tanınıyordu.Ama ikiside avrupada ün yapmış değildi tabiki. Alan kim var? Matt. isteği üzerine getiriliyor.Hiç izlenmemiş bu adam.Matt istemiş diye alınıyor gs da talip olmuş bu yüzden daha çok önem kazandı. ya ben isim yapmamış adama karşı değilim. Adam önce izlensin. Bir çok bjk yazarı izlenmediğinden bahsediyor.[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Beşiktaş Hakan Şükür e teklif götürmüş. Hakan olur demiş. zaten boştaymış büyük ihtimalle alınıcak... işte transfer... :???[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 hakan şükür bu saatten sonra gelmez bjk bu saatten sonra almaz balon ve saçma geldi bana..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 heheh bjk gs sidik yarışı yaparken trabzon bile götürcek işi valla bırakın komik yarışları parayı basın alın adamları[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 said: bLaQ, 04 Haziran 2004 20:53 tarihinde demiş ki: giunti, pancu gelmeden kaç maçını görmüştün? guinti mi?? yanlışlıkla söledin herhalde yada tr liginden başka lig izlemiosun adam milanda oynadı kaç sene GS ye golü bile war be ali sami yen de milan formasıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 yahu adam yönetime girdikten sonra suçlandı ve bu yüzden anında istifa etti. ha eğer diyorsan 1 gün içinde mahkeme sonuçlandı 17 yıl hapis cezası yedi tamam. ama yine de yönetimin ne suçu var bunda nerden bilsinler adam ne halt etmiş ivice gelince hangi takım yabancı haklarının hepsini star kullanıyor yahu. ivici ben de izlemedim ama bunun nedeni partizanı vs sini takip etmemem. ben o ligi takip etmiyorsam o ligden iyi adam çıkmayacak diye bir yargı mı var? sen şimdiye kadar avrupa liglerinin yarısından çoğunda birkaç maç dışında izlememişsindir bence. bu durumda o liglerden biri alınırsa basacaksın yaygarayı ben izlemedim iyi adam çıkmaz ordan diye 1 haftayı geçmemiş adamlar mazbatayı alalı. bu nedir yahu? eleştirmek dışında birşey bilmez misiniz. bir kere de desteklemeye çalışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 said: Nukem_Verite, 04 Haziran 2004 23:17 tarihinde demiş ki: Giunti'yi de hayatında 2-3 kereden fazla izlemediğine bahse girerim yanıldın.. benim kanka milan taraftarı harbici fanatiği böle.. 3 büyükler tr ligi falan sallamaz milan aşıı.. neyse ben 7 sene bu adamla aynı sınıfta okudum haftasonları hep beraberdik o zamanlar böle tabi italya liginin canlı yayınları maçların full gösterimleri fazla yoktu ama baya maçını izledim.. neden böle bi yanılgıya kapıldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 sen bilin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 0 derim :)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Yahu bizim izleyip izlememiz önemli değilki... Ben izlesem nolcak izlemesem ne olucak. İviç i matt istemilş. Ama birçok bjkli yazar aynı şeyi söylüyor.İviç i şuana kadar hiçbir yönetici gidip izlememiş. Bu ne demektir yahu? yıldız çıkar veya çıkmaz iviçi kimse bilmiyor potansiyelide bilinmiyor. Ronaldo geldiğinde izlenmişti ama olumlu rapor vermediler buna rağmen alındı ve çok iyi bir adam çıktı. Hala t.d istedi diye gözü kapalı adam almıyalım.Türk takımların başı çok yandı bu yüzden.Adını unuttuğum onlarca yabancı var böyle.[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 bu arada o yönetici 12 yıl hapis yemmiş dava sonuçlanmış. Suçluluğu tartışılır ama böyle bir iftira atılsa bile böyle bir insanın yönetime alınmaması gerekirdi.[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Olur mu abi öle şey, artık öle transferler yapılmıyor. Hele böle bi seçimle görev başına gelen Demirören, bu şekilde kaçan bir şampiyonluğun ardından sadece Matthaeus gibi tecrübesiz bi td ye güvenerek iş yapmaz..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 abi işte Haşmet babaoğlu sanlı sarialioğlu kazım kanat hepsi yazmış bu transferi kim izledi diye... Sadece matt eski takımında çok seviyormuş onu getirtmek istiyormuş. ben bunu eleştiriyorum inşallah izlemişlerdir çünkü herkes biliyor sayısız adam geldi gitti.[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 said: Raid3r, 04 Haziran 2004 20:34 tarihinde demiş ki: 17 yıl hapis yemedi. henüz suçlu olduğu bile belli değil ne sabıkasından bahsediyorsun? Nasıl bellı degıl yaw ? Adam resmen suclu bulundu ıste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 hoha ailton a kötü dicekler nerdeyse ya bazı adamların vücut yapısı öyledir,maradonada eskiden ailton gibi gözükürdü hatırlayın,ronaldo da hayvan gibi gözüküyo ama koşuyo adam,ailton türkiyenin en hızlı forvet lerinden oluır gelirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar