xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 beyler şu anda büyük bi sıkıntıdayım. 320 gb verbatim var, samsung markalı. hdd patlak verdi. benden artık format yapmamı istiyor. 1 yıldır mis gibi kullanıyordum oysa ki tırlattı şimdi. formatı istediğinden hayır dedim çıktım. hadi yaptım diyelim içindeki dosyaları nasıl kurtarırım ? ya da başka çözüm var mıdır ? sadece F: disk olarak görüyor.ismi cismi yok hdd nin bilgisayarımda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Ben de 2 gün önce 500gb'lık samsung externalımın yanlışlıkla üstüne bastım. Bilgisayar tanımıyo artık zaten aletten de garip sesler çıkıyo. Okuyamıyo içerde diski. Acaba kurtarılma şansı var mıdır.. :( Sana da çok geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 araştırınca 2006 dan kalma yorumlar var google da :/ profesyönel firmalarla görüşün diyollar. nası yapacaum yaü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Disk üzerinde herhangi bir işlem yapmadan EASEUS Data Recovery Wizard veya Stellar Phoenix Windows Data Recovery ile verileri kurtarmayı deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 nileppezdel said: Ben de 2 gün önce 500gb'lık samsung externalımın yanlışlıkla üstüne bastım. Bilgisayar tanımıyo artık zaten aletten de garip sesler çıkıyo. Okuyamıyo içerde diski. Acaba kurtarılma şansı var mıdır.. :( Sana da çok geçmiş olsun Aynısı benim başıma geldi ben kurtaramamıştım malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 slint in dediği taktiği uygulamaya çalıştım ama maalesef format atmadan hiç bir nane olmadı. format attım artık. bir de öyle denicem ne bilim bi yol bulurum umarım. beee :( 7234983274 foto vardı ne güzel lan onlar gitti yanarım yanarım ona yanarım! bi de telefon kayıtlarım vardı tik tak oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 dosta "chkdsk -r" komutu ile kurtarma denenebilir olmadı başka bir pcye takılıp recovery programları ile içi kurtarılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 masakari bu dediğin benim yaptıklarımdan sonra geçerli olur mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 olabilme ihtimali var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 F: konumunda duruyor bizim bu amcaoğlu. verdiğin komutu F: girdikten sonra mı yapıyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Komut istemini açıp şöyle yazsan yeter: chkdsk f -r Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 invalid parameter dedi. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Ha pardon : koymayı unutmuşum :P chkdsk f: -r Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 büyük küçük her türlü denedim invalid parameter -r diyor. chkdsk f: -r deniyorum olmuyor. bunu diyor. ilginç. win7 bu arada. bi deişiklik olur mu bilmiorm gerçi ama sölim dedim. chkdsk f:-r ve f:r olarak denedim ve şunu söylendi bana. said: The drive, the path, or the file name is not valid. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 AHAH fail ya tamam pardon, -r değil de /r olcak. Hayır bi de cmd'den yazıp yazıp deniyorum, çalışıyo, bi baktım oraya /r yazıp buraya -r yazıyomuşum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 chkdsk /f /r dene tümden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 /r olmasi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 oldu. :) bekliyorum artık. :) bismillah. /r ymiş. :) 78117822 bu kadar free culesters anca sabaha biter herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 xwhiplashx said: beyler şu anda büyük bi sıkıntıdayım. 320 gb verbatim var, samsung markalı. hdd patlak verdi. benden artık format yapmamı istiyor. 1 yıldır mis gibi kullanıyordum oysa ki tırlattı şimdi. formatı istediğinden hayır dedim çıktım. hadi yaptım diyelim içindeki dosyaları nasıl kurtarırım ? ya da başka çözüm var mıdır ? sadece F: disk olarak görüyor.ismi cismi yok hdd nin bilgisayarımda.. abi aynısın bende vardı ilk olarak fişi çıkarıp tak bazı modeller öyle saçmalayabiliyor ikincisi herhalde MFT/master file table) bozulmuş olabilir. Yani dosyalar hala hdd ama nedense göremiyor pc. Bunun için MFT recory diye arat testdisk diye bir program bulman lazım (üzgünüm link yok) kendisi rahtça şansın varsa MFT kurtarır. Yok olmadı diyorsan bilğin sektör sektör taramalı kurtamak zorundasın o da en az 10 saat sürer. Ama eğer üzerine bir şey yazmadıysan veya format atmadıysan dosyaların büyük çoğunluğunu kurtarırsın. Dediğim gibi altta benim konu olacak oraya bak istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 okudum snn konuyu şu msdos işlemini bi geçelim ondan sonra senin yazdıklarını uygulayacağım. tşkler şimdilik. yine rahatsız ederim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 topiği okuyunca, harici hdd ye baktım bozulmazsın dimi yaa dedim, inşallah bozulmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 800 gb dosya var benim harici diskte. bozulsa evlat acısı direk ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Excellenttt Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 arkadaslar bu gibi durumlarda kurtarma programlarindan birini denemeniz lazim %100 sonuc alamayabilirsiniz ama enazindan format atilsa bile eger harddiskinizde fiziksel bir problem yoksa yani yanmadır kırılmadır yada kafa vurmasidir bunlara benzer problemler yoksa bikactane programla bilgilerinizin bir kısmını belkide hepsini kurtarabilirsiniz.tavsiye edecegim ve kullandigim r-studio isimli bi program var programı çalıştırınca usb yada sata yada ide farketmez program butun diskleri goruyor.istediginiz diski sag tiklayip diski tara dediginizde tarayip silinmis olan butun verileri (kurtarabildigi kadarini) onunuze getiriyor.klasor yapilari farklida olabilir.isterseniz istediklerinizi kurtarirsiniz isterseniz ne varsa kurtar gibi bi secenekte var onuda secebilirsiniz.tabi tarama ve kurtarma islemi sandiginizdan uzun surecektir bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Gecen aynı şey bızım arakdasın basına geldı cektıgı fotografları sakladıgı external patladı aynı model. Profesyonel yardım alalım dedık gıttık mecıdıyekoydekı bır fırmaya 4 mılyar fıyat cektıler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 hehe diye bakmışsınızdır suratlarına. :) falcı da böyle olmicak şelere bu fiyatları çekiyolar diceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar