soulberry Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 sorun şu; hotfile, rapidshare, uploading vs sitelerden bi şey çekmeye çalışıyorum. mutlaka bi yerde donup kalıyo hepsinde. %80, %30, farketmiyo. bi şekilde tamamlanamıyo download. opera, firefox ve explorer'da denedim, hepsinde sonuç aynı. sorun ne anlamadım. bu hosting siteleri mi özürlü yoksa benim bilgisayarda mı bi terslik var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 O siteler genelde devam etmeyi desteklemiyor (premium olmadığın sürece). Bu yüzden İnternet bağlantında anlık kesintiler yaşıyorsan (bunları msn veya diğer durumlarda fark etmiyor olabilirsin) dosya indirme işlemi devam edemiyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 flashget + fdm çözüm olabilir belki. en azından rs için sorun yaşamazsın anlık bağlantı kesintilerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Premium kullanmıyorsa herhangi birisinde download manager programlarını kullanabileceğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar